Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Briskbread

Registrerad: 13 okt 2005 12:52 Senaste besök: 18 apr 2017 20:59 Online: Nej

Örebro Briskbread

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Bad på K-Rauta

Briskbread10 jun 2012 23:04708 visningarKommentera: 7 !

I ungefär ett år planerade vi den stora uppföljaren till "Picnic på IKEA". Vad skulle hända? Hur skulle man toppa denna kränkning av picnicfria dagar? Redan på hemresan började vi knåpa på vart våra äventyr skulle ta vägen och innan vi anlänt hemma, mätta och belåtna, så hade vi vår nästa idé.

Bad. På K-Rauta.

För er som inte är bekanta med K-Rauta så säljer de det mesta för hemmet, och våra tankar styrdes då mot badrumsavdelningen. Mer specifikt deras uppsättning bubbelpooler. Jag märkte en gång att de brukar ha en igång, med varmt vatten, och då kan man ju helt enkelt inte hejda sig. "Vi ska bada" sa jag till vänner och andra personer på fyllan, och det var en fylla som krävdes för att det skulle ske. "Denna månad kör vi" sluddrade jag fram, det var ett löfte, Micke skulle hålla hårt vid det.

Jag kollade runt i kalendern "fan, månaden är ju nästan slut, vi måste köra på lördag. Lördag den 31a mars, perfekt, då kommer alla vara bakis. Varför? För att dagen innan var en fredag och vi är studenter. Och sen skulle vi festa på kvällen. Varför? För att den dagen var en lördag och vi är studenter. Lördag morgon blev jag väckt av syster nr 4, hon frågade var vi skulle träffas. "Auurgrgkjlösdfgmm" fick jag ur mig och vi alla samlades i en lägenhet på studentgatan. För vi är studenter.

"folk bangar ju alltid på sånt här i sista sekund" skrev jag i mitt inlägg om IKEA. Men denna gång var annorlunda, denna gång var speciell. Folk var taggade, folk var fascinerade, folk var bakfulla.

För vi är studenter.

Och de var på, vi blev ungefär 15 personer, långt över förväntan, och sen bilade vi dit. Några hade till och med kamera med sig. Jag höll hårt på att inte presentera min utstyrsel innan vi var framme och när vi väl anlände på parkeringen så öppnade jag morgonrocken. Då fick deltagarna se mina speedos. Med två strumpor isto... jag menar 100% Briskbread. Jag berömde folket för att de inte ångrade sig och åkte hem.

Då gick vi in, redo, men jävlarna hade satt lock på poolen så vi gjorde det enda rätta. Tog av locket. Sen hoppade vi i, fyra hann i, syster nr 4 låg och solade på en stol bredvid och andra skrattade/klädde av sig. Då började vi uppmärksamma hur många av personalen som smög runt och började ringa en massa samtal.

"Fan, nu är nog Securitas på väg" tänkte vi och hoppade ur. Sen blev det frukost på Max. Skulle lätt rekommendera den poolen om ni nånsin är ute efter en.

« Till bloggen

Kommentarer

Anonym11 jun 2012q

Är det där... Andreas Nyback?

Briskbread11 jun 2012q

Skarlman:

Är det där... Andreas Nyback?


Kanske, herr Skarlman. Får man fråga vem du är?

Anonym11 jun 2012q

Briskbread:

Kanske, herr Skarlman. Får man fråga vem du är?


Jag är en nära vän till mannen ifråga :)

Stefan Norlander11 jun 2012q

Var vattnet varmt? :)

Briskbread11 jun 2012q

Stefan Norlander:

Var vattnet varmt? :)


Yes, badet avnjöts till fullo.

Kiriakis12 jun 2012q

Klockrent ! :D

MetalSlime12 jun 2012q

Haha

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.