Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!
Forum   Marknad   Allmänt   + Ny diskussion
Till botten Visar hela tråden

http://www.billigafotbollsskor.se .com .net m.m.

skapad 15 sep 2012 16:15 | svar 8 st | visats 170 ggr

 
Aeiko (P29) 
15 sep 2012 16:15
jag har onda aningar om en scam, priserna är för bra för att stämma och att hemsidan blandar in svenska med engelska, kontakt uppgifter med enbart ett "@hotmail.com" konto. Twitter och andra länkar som vägrar att funka... Hmm...

Men då undrar jag om finns det nån loadare som har erfarenhet därifrån?
Jag beställde hem lite prylar i fredags och vi får väll se vad som sker... För säkerhetsskull så tömde jag mitt konto och förde över alla pengar till ett annat konto.

Det absolut värsta som kan hända är att jag blir blåst på dryga 1000 lappen, men då vet vi för säkert att det bara är en scam. Men får jag hem prylarna och allt ser okej ut... Så kommer det att handlas för fullt där.

http://kaya.ownit.nu

 

Ändrad: 15 sep 2012 18:51 av Aeiko, ändrad 1 gång

! Anmälj Länk
 
 
Aeiko (P29) 
15 sep 2012 21:12
Någon som har besökt sidan än? Skulle vara kul att läsa era reflektioner.

http://kaya.ownit.nu

 
! Anmälj Länk
 
 
Anubis (P24) 
15 sep 2012 22:47
Varför handlar du ens där när det är uppenbart att det är en scam?

 
! Anmälj Länk
 
 
Athtai (P) 
15 sep 2012 22:56
Om det låter för bra för att vara sant, vänd om och gå därifrån utan att ytterligare tänka över valet att stanna kvar. I slutändan så kommer det i 98% av fallen vara en scam och det är inte värt att ens lägga ned tiden på att finna de 2% som är sant.

Och det verkar inte heller finnas mycket information angående denna specifika hemsida, förutom en tråd på Flashback finns det knappt någonting:

https://www.flashback.org/t1760688

"Köp inte från denna sidan. Det stinker scam om skiten.
-Kontaktinformation: billigafotboll(a)163.com.
-50% rabatt på nya produkter.
-Sidan blandar svenska med engelska.
-Ingen info under varken frakt&returer eller försäljningsvilkor.
-Tror inte att de har något med voetbaldirect.nl att göra utan bara använder sig utav deras varumärke på ett skumt sätt, Ingen av länkarna nertill funkar ju..."

 
! Anmälj Länk
 
 
Johan Olander (P28) 
16 sep 2012 01:27
Åh nej.

Det där måste bara vara scam.

de sa att jag kunde bli vad som helst...

 
! Anmälj Länk
 
 
Aeiko (P29) 
16 sep 2012 01:58
Jag såg priserna bara och sidans upplägg såg bra ut. Det var efter att jag handlade jag sökte efter fakta. Dock ser det ut som att Nordea inte kodkänner transaktionen pga att jag aldrig använde "Nordea Dosan" så vi får väll se. Men jag maila med dem och de sa att varorna skickas idag "lördag 15/9" hmm Lördag... Visst det är med DHL...

http://kaya.ownit.nu

 
! Anmälj Länk
 
 
Athtai (P) 
16 sep 2012 02:11
Aeiko:

Jag såg priserna bara


Deras priser är lägre än andra konkurrenter.
Låga nog för att de kommer få en förlust för varje såld par om det inte är stöldgods de hanterar eller piratkopior.

Hur är det möjligt för dem att göra det men fortfarande gå plus?
Om du inte kan hitta svaret för den frågan för framtida funderingar du har angående hemsidor som säljer för priser som verkar för bra för att vara sant, då borde du undvika hemsidan.

 

Ändrad: 16 sep 2012 02:14 av Athtai, ändrad 2 gånger

! Anmälj Länk
 
 
dammskog (P) 
16 sep 2012 03:25
gissar på att det är piratkopior som säljs från Kina med tanke på hur sidan är konstruerad.

Det är ju fan att det inte ska gå att få ha kvar gamla traditioner som fungerat i så många år, skriver Svenne.

 
! Anmälj Länk
 
 
Aeiko (P29) 
21 sep 2012 14:59
Uppdatering!!

Nu har jag fått hem prylarna, jag har öppnat och provat.

Skorna fick jag som jag ville,
" nike mercurial vapor VIII Indoor- RED/Black " jag önskade 43, men fick 42 dock passar som och sitter som ett par 43:or. jag kan tänka mig att det är kopior men ett par riktigt fina kopior. Märks inte.

Tröjor:

Jag beställde en :

Real madrid 2012-2013 Home Jersey - nr 7 Ronaldo.
Den sitter riktigt bra och jag kan inte se att det skulle vara kopia. Märkena är insydda som orginalet, på högersida har du la liga märket m.m. alltså exakt som den ska vara sitter bra och ett till pluss är att jag fick med shorts också. De är även med nr 7 och insydda Real madrid logga.

andra Jerseyn (jag beställde 2)

Chelsea 2012-2013 Home Jersey - nr 9 Torres
jag kollade på youtube efter nån som har en orginal för att jämnföra... och inget verkar vara fel, allt stämmer. de nya guld dekalerna och chelsea märket är av plast så som originalet, shorts kom med på den me och de sitter riktigt bra.

som sagt: kläderna NO PROBLEM, däremot skorna kan jag inte garantera är orginal, dock för 500:- för ett par skor som annars kostar 2000:- ........ vi får väll se hur länge de håller. inomhus säsongen börjar snart och bara då kommer jag kunna skriva mer.

http://kaya.ownit.nu

 
! Anmälj Länk
 
Tillbaka till forumet | Tillbaka till Allmänt | Till toppenVisar hela tråden

Du måste vara registrerad användare och inloggad för att kunna skriva i forumet.