Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!
Forum   Loading   Loading IRL   + Ny diskussion
Till botten 1 2 | sista

Loadare i fokus: Stan64

skapad 23 mar 2013 09:32 | svar 24 st | visats 169 ggr

 
Silhuett (P) 
23 mar 2013 09:32

Ett forum är inget utan sina användare. Det är ett tomt skal, några ettor och nollor på internet.

Du är orsaken till att vi finns.

Därför väljer vi nu att rikta strålkastaren mot dig. I den här intervjuserien presenterar vi er, i tur och ordning. Varje vecka hamnar en loadare i fokus.

Det handlar inte om att man har skrivit mest inlägg, postat de roligaste gif:arna eller bränt av de snitsigaste skämten.

Det handlar om att du är en del av Loading – Sveriges mysigaste spelcommunity.

Säg hej till Stan64 1. Vad är du för en filur?

Jag är så pass självgod att jag tycker att alla borde veta det! Skämt åsido. Jag är en kille på 28 jordsnurr som ägnar större delen av sin tid åt TV-spel. Spelar, läser om dem, jobbar med dem, pratar om dem, träffas och spelar, festar på spelrelaterade fester och driver Nintendo-förening. Mycket TV-spel blir det. Eftersom jag är så fanatisk och gör saker jag tycker är kul har det hänt att jag syns mycket. På forum, i tidningar och till och med TV! Men utan spel, vad är jag då?

En helt vanlig kille, som är mellan jobb just nu, letar jobb och spenderar kvällar och helger med vänner så ofta det går. Ganska nybliven, sex månader sedan, singel efter fem år och försöker vänja mig vid att känna mig bekväm själv. Sneglar på att träna då och då som de flesta och ska nog börja springa igen nu när isen börjar smälta.

2. Hur hittade du hit till Loading?

Det var strax efter COMScreen-tiden, ett forum för spelintresserade som var så aktivt att det såg ut som en chatt i hög hastighet med konstant uppdaterade trådar. Jag hade sneglat på lite olika forum och bestämde mig för att GON såg mysigt ut. Det var bra stämning där och namnet påminde en del om den tecknade dinosaurien som figurerade i Tekken. Även fast förkortningen stod för Game Over Network. Jag registrerade mig och var lite aktiv i början. Det tog dock fart när communityn bytte namn till Playing i samarbete med Reset Media. Då var jag inne varje dag och började skriva, mest på grund av min kärlek till personerna bakom Reset Media. Efter det splittrades forumet upp i Loading och Playing men eftersom jag var på Reset Medias sida så hängde jag huvudsakligen kvar här. 

3. Varifrån har du fått ditt användarnamn och vad betyder det?

Det var på tiden Club Nintendo hade ett seriöst community. Det var på deras gamla svarta sida, den som kom efter forumet där man fick välja namn varje gång man skrev ett inlägg. Då hade jag ingen aning vad jag skulle ha för användarnamn och inte heller en av mina bästa vänner. Så han bad mig bestämma hans internetalias. Då hade han en docka vid sin dator som föreställde en utomjording som han ofta ritade av i paint. Så jag sa att han skulle kalla sig Spaceboy. Han tyckte inte om det så mycket men tog ändå namnet till sig, [email protected] Som revansch så gav han mig det mest generiska namnet man kunde ha på Club Nintendo, Stan64. Eftersom alla hette något med 64 i slutet. Det var Kai64, Kim64, Rick64... Ja, listan är lång. Sen dess har jag haft kvar namnet!

4. Vad brukar du göra på Loading?

Jag läser forumet ganska mycket, jag tycker inte om att skriva i trådar om jag inte verkligen tillför något nytt. Innan bloggade jag ganska ordentligt och det är något jag funderar på att ta upp igen. Jag läser ju mycket spelnyheter och har mycket att säga till om. Jag är dock mest ute efter att snacka spel och träffa lite nya vänner eventuellt. Många av mina riktiga vänner har jag faktiskt träffat dels på grund av Loading.

5. Vilket är ditt bästa spelminne?

Oj, vad svårt. Jag försöker tänka mig om det är en prestation jag blev glad över, ett ögonblick när man var flera spelare eller någon av alla gånger jag gråtit när ett spel varit över. Som prestation kan det vara att jag klarade Blast Corps med alla platinummedaljer. Multiplayer så är det nog alla gånger jag spelat med min bästa vän Fredric i co-op. Det kommer alltid följa med mig och vi har många spel kvar att spela! Och de senaste fina spelen jag klarat är Super Mario Galaxy, Skyward Sword, Xenoblade Chronicles och Final Fantasy VIII bland annat.

6. Om du fick skapa ett eget spel, hur skulle det se ut?

Jag har ju faktiskt hållit i ett spelprojekt som rann ut i sanden som fortfarande är en livsdröm att fullfölja. Men magnituden av spelet gör det nästan omöjligt att utveckla det om man inte drar tillbaka på vissa idéer. Jag kan ju säga att det är starkt influerat av berättartekniken i Final Fantasy VII och rymdutforskandet i Phantasy Star Online. Det spelet som är närmast idag är Mass Effect fast ändå inte. Dock har mitt spel väldigt många unika idéer som jag aldrig tror spelvärlden kommer hitta på själv. Det låter kanske ambitiöst och lite slå sig på bröstet. Men det är helt enkelt inte ekonomiskt hållbart.

7. Du var på E3 förra året. Har du några planer på att besöka den här episka tillställningen fler gånger? Och finns det några andra mässor som du skulle vilja åka till?

Åh ja. Jag har fixat biljett till i år redan, men ekonomin ser inte ut att hålla. Kanske ska man starta en Kickstarter? 

"Få Stan64 till E3, 8000kr!" 

Haha.

Andra mässor jag vill gå på är Tokyo Game Show samt Gamescom. Det är mer folknära mässor där man kan träffa intressanta människor. Med det sagt så träffade jag väldigt likasinnade människor på E3 som man bara satte sig ner med och pratade med i timmar på kvällarna utanför mässan. Jag borde bloggat mer när jag var där men hade inte direkt rätt utrustning för det. En Windows Phone 7 och bara WiFi på mitt hostel som kopplade ner sig efter fem minuter, så kunde inte skriva långa texter så lätt och lärde mig det den hårda vägen.

Det var lite om mig! Jag hoppas alla tyckte det var kul och läsa. Ta hand om er. <3

Gillade du det här? Diskutera det i kommentarerna och, vem vet, snart kanske det är just DU som har ett PM som ligger och väntar ...

Loadare i fokus - samlingstrådenVisa nyheten som publikation

Tequila Sunrise, with the bloodshot eyes, realize we´re all born to die.

 
! Anmälj Länk
 

**** Tråden flyttad från Loading/Nyheter 23 mar 2013 09:35 ****

 
Notorious Gamer (P20) 
23 mar 2013 09:43
Stan64.. En intressant Nintendo. Skönaste medlemmen!

Glöm inte att blogga om E3 och din dag där! ;)

SW-0856-6526-9394

 
! Anmälj Länk
 
 
Okänd
23 mar 2013 10:30
Såg upp till honom väldigt mycket på Club Nintendo. [blush] Men det är nog närmare 10 år sedan vi hade någon kontakt nu så kul att läsa att han verkar må bra och så!

Och om du själv läser detta Stan64 så tack för alla trevliga stunder du gav mig genom Club nintendo och n-next och så. Även om du förmodligen inte alls minns mig efter alla dessa år var det en trevlig period i mitt liv som jag minns med glädje. :)

 
! Anmälj Länk
 
 
ZidaneIX (P) 
23 mar 2013 10:58
Kommer ihåg dig från Club Nintendo Magazine.

So Says Mr. Stewart

 
! Anmälj Länk
 
 
Okänd
23 mar 2013 11:05
Träffade dig på en spelträff i Täby, och efteråt sajnade du mig till din Nintendo-förening. Trevliga tider!

 
! Anmälj Länk
 
 
Okänd
23 mar 2013 11:28
Stan 64 är den jag kommer ihåg mest från mina tv spels år. Aldrig för att jag träffat honom men jag känner igen honom från så många mediarapporteringar angående nintendo. Wii releasen med bilderna i superplay (? var det level?) fick mig att tänka "men shit, det är ju han"

Sen några år senare så ser jag hans ansikte upp här på Loading och man ba "shit det är han"

 
! Anmälj Länk
 
 
Delacroix (P39) 
23 mar 2013 11:39
en klassiker

This is the strongest MUSCLES.

 
! Anmälj Länk
 
 
Shiine (P28) 
23 mar 2013 11:41
Hur får man biljett till E3? =D

 
! Anmälj Länk
 
 
RickieSix (P31) 
23 mar 2013 11:54
Ah stan, han som alltid är först med Nintendos nya maskiner! :)

OT. Kaka, jag älskar din avatar!

RickySix på PS/Xbox

 
! Anmälj Länk
 
 
Okänd
23 mar 2013 11:54
Träffade Stan64 i Uppsala en sommar under en DS-spelträff, jag fixade en lokal till gänget då det tyvärr började regna. Det var nog några år sedan nu.

 
! Anmälj Länk
 
 
jorgandr (P39) 
23 mar 2013 12:47
Shiine:

Hur får man biljett till E3? =D


Dejtar rätt brud, i mitt fall.

För övrigt äger Jorgandr tråden med sin nördkunskap! - Bleatlessness

 
! Anmälj Länk
 
 
Snustorr (P27) 
23 mar 2013 13:08
E3 är något jag själv skulle vilja besöka.

Skulle vara en härlig upplevelse.
Jag hoppas du åker dit igen, för min skull!

Ja, Breaking Benjamin ÄR bästa bandet.

 
! Anmälj Länk
 
 
Shiine (P28) 
23 mar 2013 14:03
jorgandr:

Dejtar rätt brud, i mitt fall.


Kan jag låna henne? =D

 
! Anmälj Länk
 
 
Oregondanne (P37) 
23 mar 2013 14:26
Gillar honom. Verkar vara en riktigt trevlig snubbe!

danasenlund.wordpress.com

 
! Anmälj Länk
 
 
swell (P) 
23 mar 2013 15:25
Stan och Nintendolägret i Sätila rockar!

Proud member of G.A.M.L.I.N.G

 
! Anmälj Länk
 
 
jorgandr (P39) 
23 mar 2013 17:16
Shiine:

Kan jag låna henne? =D


Hah! Det var typ åtta-nio år sedan, och hon har sedan dess gift sig och skaffat barn med en annan.

För övrigt äger Jorgandr tråden med sin nördkunskap! - Bleatlessness

 
! Anmälj Länk
 
 
Assrocket (P30) 
23 mar 2013 17:22
swell:

Stan och Nintendolägret i Sätila rockar!


En minns ju med värme Stan-quizet där en utav frågorna handlade om Stans kuk och en parentes var att han åtminstone bottnade i sin dåvarande flickvän!

Open up your murder eyes and see the ugly world that spat you out.

 
! Anmälj Länk
 
 
Culture Vulture (P) 
23 mar 2013 17:48
Assrocket:

En minns ju med värme Stan-quizet där en utav frågorna handlade om Stans kuk och en parentes var att han åtminstone bottnade i sin dåvarande flickvän! 
! Anmälj Länk
 
 
swell (P) 
23 mar 2013 18:14
vilken härlig bild! jag minns när vi letade kokosnötter som donkey kong hade grävt ner på stranden.

Proud member of G.A.M.L.I.N.G

 
! Anmälj Länk
 
 
ganheden (P53) 
23 mar 2013 18:17
Är djupt avundsjuk på Stan64 för till skillnad från mig har inte han åldrats dom senaste 10 åren utan ser precis ut som förr, springer på honom då och då och föraktet bara växer varje gång! ;)

www.mediapalatset.com

 
! Anmälj Länk
 
 
jorgandr (P39) 
23 mar 2013 18:19
Minns att jag satt och spelade Mario Kart DS med honom på ett fåtal DS-träffar på Kulturhuset i Stockholm när DS var en ganska ny maskin. Trevliga tider.

För övrigt äger Jorgandr tråden med sin nördkunskap! - Bleatlessness

 
! Anmälj Länk
 
 
Augustus (P) 
23 mar 2013 21:20
Lärde känna Stan64 när jag gav honom stöd i Wii-kön. Han är trevlig och lätt att komma ihåg! :)

 
! Anmälj Länk
 
 
Stan64 (P33) 
23 mar 2013 23:07
Kaka:

Även om du förmodligen inte alls minns mig efter alla dessa år


Kollade faktiskt igenom gamla Nintendo Next-hemsidor nyligen och hittade loggar där du pratade och en informationssida vi gjort om varje chattare. Så kommer ihåg dig mycket väl. Du är välkommen tillbaka om du har tid vi är på QuakeNet nu!
http://stan64.ath.cx/n-next/archive/chatten_green/index.html

Shiine:

Hur får man biljett till E3? =D


Jobbar inom industrin på något sätt. Press, inköpare, distrubitör eller utvecklare bland annat. =D

swell:

Stan och Nintendolägret i Sätila rockar!


Kom tillbaka i år, tioårsjubileum! [love]
http://nintendo-next.se/

Assrocket:

En minns ju med värme Stan-quizet


Schhhhhhhh...

ganheden:

Är djupt avundsjuk på Stan64 för till skillnad från mig har inte han åldrats dom senaste 10 åren


Träffade ganheden genom COMscreen faktiskt. Sjukt najs snubbe, någon gång ska jag komma ut till dig och spela lite arkad!

Augustus:

Lärde känna Stan64 när jag gav honom stöd i Wii-kön.


Den här killen har större hjärta än de flesta jag känner. [love]

Snustorr:

Jag hoppas du åker dit igen, för min skull!


Jobbar på att få ihop ekonomin. Skulle vara najs att åka dit igen! [cool]

<3 Loading.se - Bloggar på http://stan64.guru

 
! Anmälj Länk
 
 
Okänd
26 mar 2013 18:27
Stan64:

Du är välkommen tillbaka om du har tid vi är på QuakeNet nu!


Trevligt! Kanske tittar in någon gång. :) Roligt att kolla den där länken, fina minnen!

 
! Anmälj Länk
 
Tillbaka till forumet | Tillbaka till Loading IRL | Till toppen 1 2 | sista

Du måste vara registrerad användare och inloggad för att kunna skriva i forumet.