Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!
Forum   Loading   Loading IRL   + Ny diskussion
Till botten Visar hela tråden

Loadare i fokus: Thomas_87

skapad 7 dec 2013 10:43 | svar 8 st | visats 75 ggr

 
Silhuett (P) 
7 dec 2013 10:43

Ett forum är inget utan sina användare. Det är ett tomt skal, några ettor och nollor på internet.

Du är orsaken till att vi finns.

Därför väljer vi nu att rikta strålkastaren mot dig. I den här intervjuserien presenterar vi er, i tur och ordning. Varje vecka hamnar en loadare i fokus.

Det handlar inte om att man har skrivit mest inlägg, postat de roligaste gif:arna eller bränt av de snitsigaste skämten.

Det handlar om att du är en del av Loading – Sveriges mysigaste spelcommunity.

Säg hej till Thomas_871. Vad är du för en filur?

Jag är en 26-årig spel, tv-serie –och filmnörd bosatt i en etta i Haninge. Hade planer på att bli lärare men CSN tyckte jag hade pluggat för mycket skit innan så det gick i stöpet. Nu jobbar jag halvtid som vaktmästare och har även ett extrajobb som läxpedagog.

Tv-spel har funnits med mig så länge jag kan minnas, men min uppväxt skiljer sig lite från mina jämnåriga. När mina kompisar växte upp med NES och Sega Mega Drive hette mina första konsoler Atari 520 ST, Colecovision och Commodore 128. Min pappa kom hem med en Atari (jag har ingen aning om hur han fått tag på den, har för mig att det var genom en kompis) och jag fastnade direkt, Det underlättade såklart att min farbror hade ett tusental spel till den, så jag fick ganska mycket att välja på. Super Wonderboy In Monsterland, Lemmings och Mousetrap var bara några av de spel jag fastnade för. Men jag spelade såklart även de "modernare" konsolerna hos mina vänner och fick således uppleva det bästa av två världar. 

Det tog fart ordentligt när Playstation kom, jag sålde mina gamla konsoler och köpte en Playstation, något år efter att den släpptes. Sedan dess har jag inte kunnat slita mig. När jag spelade Final Fantasy VIII (jag började med den och spelade sjuan efteråt) var jag hänförd av grafiken, När jag sedan spelade Final Fantasy VII och IX blev jag kär i rollspelsgenren och har än idag JRPG som absoluta favoritgenre, även om jag inte har tiden till de längre. Film är ett annat stort intresse och där är jag väl i princip allätare, men brukar fastna lite extra för verklighetsbaserade filmer och psykologiska thrillers, men en bra film är en bra film. 

Hammarby är också en stor del av mitt liv och jag går på mycket matcher i de flesta sporter, det är en kärlek som är svår att beskriva men det är något som har hängt med sen barnsben. 

Jag lyssnar också mycket på musik. Mestadels rock i alla dess former, där The Offspring är favoritbandet, men jag älskar i princip all musik som kom på 80-talet. Jag hittar undantag i andra genres också men det mesta som spelas på radion idag tycker jag är riktigt dåligt. 

Rätt lång beskrivning, men eftersom man bara får vara Loadare i fokus en gång tänker jag att det är bäst att bre på ordentligt. 

2. Hur hittade du hit till Loading?

När jag spelade som mest, och när jag hade bredband (min familj hade inte Internet då min mamma hade betalningsanmärkning) letade jag efter ett spelforum. Jag fann då två sidor som blev en del av mitt dagliga Internetliv, FF Universe och Playing.se. När Playing delades i två föll valet på Loading, varför vet jag inte riktigt men jag är enormt glad över att jag gjorde det valet. 

3. Varifrån har du fått ditt användarnamn och vad betyder det?

Jag har så sjukt dålig fantasi, så det är helt enkelt bara mitt förnamn och födelsedatum. Ville egentligen bara heta Thomas (som jag gör på FF Universe) men det gick inte så jag var tvungen att lägga till något. 

4. Vad brukar du göra på Loading?

Frågan är snarare vad jag inte brukar göra på Loading. Loading är en självklar plats för mig varje dag. På samma sida kan jag läsa recensioner, läsa nyheter, följa fantastiska bloggar och diskutera spel och allt mellan himmel och jord med andra medlemmar. Lurkar i BSL (och skriver något enstaka inlägg ibland) och hänger i de flesta trådar jag finner intressanta. Loading är något så unikt som ett diskussionsforum där spel inte har huvudfokus och det är något jag tycker är grymt kul. Att sedan medlemmarna här är sjukt trevliga gör ju knappast något sämre. Jag har hunnit med två kryssningar och två Loading-träffar och det har varit fantastiskt kul varje gång. Jag älskar verkligen det här forumet. 

5. Vilket är ditt bästa spelminne?

Det är sjukt svårt att välja ett, men jag tror att det måste bli när jag första gången mötte Omega Weapon i FF VIII. Att jag och min kompis först satt i evigheter för att komma på hur man skulle hinna till honom, och sedan efter ett otal försök ständigt dött äntligen klarat det. Tror att jag hade en karaktär kvar vid liv och en attack till hade dödat mig, men sista attacken Squall gjorde tog kål på Omega. Svåraste bossen jag någonsin mött. Annars ligger också första gången jag spelade Football Manager nära till hands, Om det finns ett spel som är som knark så är det utan tvekan det. Och på den här tiden var det dessutom bara prickar på en radar men herrejävlar vad spännande varje match blev. 

6. Om du fick skapa ett eget spel, hur skulle det se ut?

Jag har länge velat ha ett spel där man spelar som fotbollsdomare. I spelet får man helt enkelt vara domaren, det gäller att följa med spelarna, att hålla koll på bollen och att ta blixtsnabba beslut. Straff eller inte? Offside eller inte? Gult, rött eller inget kort? Beroende på hur bra beslut du tar och hur du blir bemött av spelare, tränare och supportrar så avgör det hur bra matcher du får döma. Jag vill också att man ska delta i intervjuer där du får försvara eller ångra ditt beteende. 

7. Har du någon drömresa?

Massor. Skulle självklart vilja se Tokyo och New York, Skulle vilja åka till Los Angeles och E3. Vill också besöka alla europeiska huvudstäder. Just nu är det London som ligger allra högst upp på listan, kan inte direkt svara på varför, har bara alltid velat åka dit.

Gillade du det här? Diskutera det i kommentarerna och, vem vet, snart kanske det är just DU som har ett PM som ligger och väntar...

Loadare i fokus - samlingstrådenVisa nyheten som publikation

If only I could, I'd make a deal with God.

 
! Anmälj Länk
 

**** Tråden flyttad från Loading/Nyheter 7 dec 2013 10:46 ****

 
Notorious Gamer (P20) 
7 dec 2013 11:40
Du kommer älska London, bland den bästa staden!

Trevlig läsning, rätt intressant! :)

SW-0856-6526-9394

 
! Anmälj Länk
 
 
Licker (P28) 
7 dec 2013 13:20
Ett spel där man spelar som fotbollsdomare? Intressant idé.

"Welcome to the internet, where nothing is off limits and your opinion doesn't matter"

 
! Anmälj Länk
 
 
Thomas_87 (P31) 
7 dec 2013 14:19
Nintendoguy12:

Du kommer älska London, bland den bästa staden!


Ja, jag har fått det intrycket också. Får se om det blir av någon gång, känns som att jag vill ha mer än en helg där iaf, så blir lite svårare att bara åka dit spontant.

Licker:

Ett spel där man spelar som fotbollsdomare? Intressant idé.


Kul att du tycker det, har tänkt på den iden länge, och det borde inte vara omöjligt att genomföra heller.

In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.

 
! Anmälj Länk
 
 
Limp W (P29) 
7 dec 2013 14:59
Thomas_87:

Jag har länge velat ha ett spel där man spelar som fotbollsdomare.


Man måste nog verkligen brinna för det där för att det ska vara hållbart. Där kan vi snacka hardcorekärna av spelare.

Kan ge mig den på att EA redan i NHL15 kommer att ha med ett läge där man får vara domare. Det är ju ett tänkbart steg efter 6-mot-6 online xD
Det är inte fotboll, men i alla fall.

Jag är inte bra på att svenska.

 
! Anmälj Länk
 
 
ibk_ille (P) 
7 dec 2013 19:35
Trevlig läsning.

Jag var i London för en månad sedan ungefär och blev inte besviken och det lär inte du heller bli. Det finns något för alla och det krävs flera besök för att hinna med allt man vill göra.

PSN: Itzille

 
! Anmälj Länk
 
 
Avgrundsvrål (P31) 
7 dec 2013 21:33
Limp W:

Man måste nog verkligen brinna för det där för att det ska vara hållbart. Där kan vi snacka hardcorekärna av spelare.


Jag tror fan det hade kunnat funka rätt väl! Om det gjorts bra bara. Marknaden för sånt måste ju vara större än för tågsimulatorerna och de finns ju. [bigsmile]

INSTAGRAM ― https://www.instagram.com/avgrundsvroal

 
! Anmälj Länk
 
 
beamie (P) 
8 dec 2013 09:38
De borde kunna implementera domaridén i FIFA på något sätt. Tänk er onlinematcher som döms av en fysisk person, himmel och helvete på en och samma gång.

It's just an afterlife

 
! Anmälj Länk
 
 
Oregondanne (P37) 
8 dec 2013 23:22
En av de trevligaste killarna på Loading.

danasenlund.wordpress.com

 
! Anmälj Länk
 
Tillbaka till forumet | Tillbaka till Loading IRL | Till toppenVisar hela tråden

Du måste vara registrerad användare och inloggad för att kunna skriva i forumet.