Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!
Forum   Spel   Mobilspel   + Ny diskussion
Till botten Visar hela tråden

Pokemon go Hjälp

skapad 29 aug 2016 10:15 | svar 1 st | visats 47 ggr

 
bookman (P) 
29 aug 2016 10:15
Jaha, hur ska man nu lösa detta.

Sonen, 10 år, spelar givetvis pokemon go. Detta från min sambos aka mammans telefon då jag trots att jag hänger här och är teknikintresserad har en mobil från tidigt 1800-tal.

Han har nu, av sin äldre bror, fått en iphone 5 och vill fortsätta spela från sin egna mobil men nu blir det riktigt fucked upp:

Jag kan gå in på hans konto från sambons mobil och se både hans namn (är det lika med pokemon trainer id?). Jag kan också se mejladressen som han använt. Jag ser att det är kopplat till hans vanliga epost som är @hotmail.se

Han är ändå rätt duktig på att använda samma lösenord men när vi ska logga in från den nya telefonen så kommer vi inte in via användarnamnet + lösenord.

Vi kan inte skicka ett nytt lösenord då den inte känner att epostadressen (som jag kan se när jag går in på den gamla telefonen) är kopplat till något konto.

Jag har testat diverse gmail konton då jag förstår att man ska ha ett gmail konto men det fungerar inte !!!

Fråga:
1: Vad är egentligen pokemon trainer club, är det det användarnamnet som jag ser från hans konto på gamla telefonen? Finns det fler namn? Helt enkelt vad ska jag skriva in om jag försöker logga in från "pokemon trainer club"

2: wtf? Varför känner inte appen igen epostadressen? Jag kan ju tydligt se att det är den epostadressen då jag loggar in på gamla telefonen? Kan man ha flera epostadresser kopplade till samma konto?

3: Kontaktat kundtjänst. Verkar inte få nått svar. Är det realistiskt att vänta på det/ en uppdatering eller hur ska man gå vidare?

pls help :/

 
! Anmälj Länk
 
 
VodkaCitron (P) 
29 aug 2016 13:17
pokemon trainer club är om man gjort sitt konto genom Pokemons hemsida. Det är inte samma som ens nickname :3

Vill du prata bla Tales, Dark Souls eller Naruto? Följ Twitter: _VodkaCitron_, Youtube: JapanskNinja

 
! Anmälj Länk
 
Tillbaka till forumet | Tillbaka till Mobilspel | Till toppenVisar hela tråden

Du måste vara registrerad användare och inloggad för att kunna skriva i forumet.