Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!
Forum   Spel   Multi   + Ny diskussion
Till botten 1 2 3 4 5 ... 12 | nästa | sista

Den stora Tales of-tråden

skapad 9 jan 2017 19:29 | svar 276 st | visats 923 ggr

 
Micke Johansson (P34) 
9 jan 2017 19:29

Denna tråden är ett samarbete mellan Micke "Yazuka" Johansson och
Jocke "Dr RoeW" Andersson.

Detta är en stora tråden för Tales of-serien. Här kommer det diskuteras om allt möjligt som berör serien som helhet. Vill passa på att varna att det kan förekomma texter som kan innehålla spoilers, så tänk på det.
Källor: Aselia Wiki, Bandai Namco, Google

Tales of-serien var inte speciellt stor utanför Japan, mycket för att Bandai Namco eller på den tiden Namco inte satsade ordentligt på serien i väst. Namco förväntade sig också att serien skulle sälja i miljoner verkade det som, förväntningar som naturligtvis inte blev uppfyllda i väst.
Vilket då också lede till att serien har hoppat fram och tillbaka. Detta har numera ändrats och sedan Tales of Graces f har vi fått samtliga huvudspel i serien och Bandai Namco har nu ett betydligt bättre och troligare syn på försäljningen av serien och pratar mer med fansen av serien.
Alla Tales spel har även ett tema som spelen på ett eller annat sätt handlar om, dessa står markerade med " " under titeln. Aselia Wiki

HUR ALLT STARTADE
Tales of-serien är en fantasy rollspels serie, med ett action betonat stridssystem. Yoshiharu Gotanda som är spelseriens fader, hade skapat en opublicerad novell kallat "Tale Phantasia", som han skulle basera ett spel på- Han var i kontakt med Enix med de sade nej, det var Namco som steg in och finansierade projektet.
De gjorde dock en massa ändringar som att döpa spelet till Tales of Phantasia, tog bort karaktärer och lade till nya. Stora delar av storyn blev borttagen i processen, allt detta lede till en massa problem i utvecklingen som sedan gjorde att Yoshiharu lämnade Wolf Team med en hel del annat folk och grundade Tri-Ace.

Wolf Team som helhet fortsatte att existera och fortsatte att utveckla de flesta av titlarna i Tales of-serien. Det var runt 2003 som studion bytte namn till "Namco Tales Studio", då blev Namco den största ägaren av företaget som också ägdes av Telenet. Det var dock den 1a april 2006 som Namco gick ihop med Bandai och blev Namco Bandai (Senare Bandai Namco), då köpte studion alla rättigheter från Telenet och äger nu serien helt själva.
Många av de saker som Yoshiharu Gotanda presenterade i Tales of Phantasia lever idag kvar i någon form i spelserien än idag. Som deras "Linear Motion Battle System", men det har ju utvecklats en del sedan Phantasia.

Hideo Baba är en av de mest kända personerna när det gäller Tales of-serien. Han började jobba på Namco 2001 och han var regissör för Tales of Destiny remaken. Det var dock i samband med Tales of Innocence (2007) som han blev brand manager och för Tales of-serien. Dock så fick ju Tales of Zestiria en hel del klagomål, vilket verkar ha lett till att han lämnade över rollen som producent för Tales of Berseria till Yasuhiro Fukaya. Hideo Baba har numera en general supervision roll över spelen ser det ut som.

Andra personer som numera är synonyma med spelserien är musikern Motoi Sakuraba. Han har i stort sätt gjort musiken till de flesta Tales of spel, med undantag som Tales of Legendia som gjordes av Go Shiina. Manga artisten och karaktärsdesignern Kousuke Fujishima är väldigt synonym med serien och hans artwork pryder de flesta av Tales of-spelen. Även Mutsumi Inomata står för en hel del av karaktärsdesignerna i spelserien, det är främst dessa två man tänker på när det gäller just karaktärsdesigner för serien. Det finns naturligtvis fler som arbetat på serien, m en dessa två är bland de största.
OBS! Släpp åren är baserade på när spelen släpptes i Japan. OBS!

OFFICIELLA TALES OF-TRÅDAR PÅ LOADING
Tales of Vesperia, Tales of Graces f, Tales of Xillia, Tales of Xillia 2
Tales of Hearts R, Tales of Zestiria, Tales of Berseria,

Vad har ni själv för minnen som involverar spelserien?

Yazuka - www.yazuka.net

 

Ändrad: 16 jul 2017 13:38 av Micke Johansson, ändrad 4 gånger

! Anmälj Länk
 
 
Micke Johansson (P34) 
9 jan 2017 19:30
HUVUDSERIEN / MOTHERSHIP TITLAR

FORMAT: SNES, PS1, PSP, GBA
INFO Släpptes 1995 - Aselia Wiki
"Legendary RPG, Embellished With Voices"
Spelet som startade serien. Här följer man huvudpersonen Cress Albane och hans sällskap i en resa som sträcker sig över tid och rum för att stoppa Dhaos, en prins från planeten Derris-Kharlan.
Här i västvärlden fick vi först ta del av en officiell översatt version 2006 till Game Boy Advance. Phantasia har dessutom en koppling till Symphonia, om än något lös sådan. Finns även en 4avsnitts anime baserat på spelet.


FORMAT: PS1, PS2
INFO Släpptes 1997 - Aselia Wiki
"Fateful RPG"
Stahn Aileron är en äventyrare som alltid söker ny spänning. Detta får honom att smyga ombord på ett luftskepp och där går det snabbt snett. Skeppet blir attackerat och Stahn gömmer sig i ett förråd där han möter det talande svärdet Dymlos, som utger sig för att vara en Swordian, legendariska svärd från en krigshärjad tid. Med Dymlos får Stahn sig det äventyr han alltid önskat sig där han träffar på andra Swordians och deras kompanjoner. Vi i Europa fick aldrig ta del av detta spel, endast Japan och USA fick Destiny.
Spelet har även fått en remake till Playstation 2, som tyvärr aldrig tog sig utanför Japan. En fan-översättning är dock på gång och verkar vara klar inom kort.


FORMAT: PS1, PSP
INFO Släpptes 2000 - Aselia Wiki
"Eternity and Bonds RPG"
Reid, Farah och Keele från världen Inferia slår sig samman med Meredy, en flicka från världen Celestia för att stoppa Shizel, en kvinna med stark koppling till Meredy, och Celestias makthavare, från att förgöra de båda världarna. I USA är Eternia känt som Tales of Destiny 2, trots att det inte har någon som helst koppling till det riktigt Tales of Destiny 2. Det finns även en anime som är löst baserat på spelets story.


FORMAT: PS2, PSP
INFO Släpptes 2002 - Aselia Wiki
"Liberating Fate RPG"
Första gången man får ett direkt uppföljare till ett spel och detta är det riktiga Tales of Destiny 2. Här får man följa Kyle Dunamis som är son till Stahn och Rutee från första spelet. Likt sin far är Kyle en äventyrare som är helt övertygad att hans öde är att bli en hjälte som hans nu världsberömda föräldrar. Detta leder honom till Reala, en flicka som söker efter en hjälte att hjälpa henne. Kyle ser det som sin chans att bli en hjälte i ett äventyr som sträcker sig över tid och rum. Destiny 2 släpptes aldrig utanför Japan, däremot är även här en fan-översättning på gång, denna går det dock också ganska trögt med.


FORMAT: NGC, PS2, PS3, Steam
INFO Släpptes 2003 - Aselia Wiki
"Resonating With You RPG"
Världens mana är på väg att ta slut, det faller nu på den utvalda att genomgå en världs regenerering och hela världen. Denna utvalda är Collete Brunnel från den lilla byn Iselia, till hjälp har hon sin barndomsvän Lloyd Irving som är spelets huvudsakliga huvudkaraktär. Det är Desians som styr och ställer i världen, man hoppas även att genom att regenerera världen kommer Desians att försvinna. Det finns även en OVA anime serie som baseras på spelet och följer både Tethe'alla och Sylverant arken av spelen.


FORMAT: PS2, PSP
INFO Släpptes 2004 - Aselia Wiki
"Where You Will Be Reborn RPG"
Huma (människor) och Gajuma (djurfolk) lever i frid med varandra, detta ändras dock när Gajumas kung dör under mystiska omständigheter, det blir kaos och ett mer spänt läge. Gajumas kan använda kraftfull element magi, något som Huma aldrig kunnat. Men helt plötsligt har de fått förmågan, det är så Veigue råkar försegla sin vän Claire i en pelare av is. Ett år passerar och han får hjälp att befria henne, men hon blir då kidnappad och leder till att Veigue ger sig ut för att rädda henne. En fanatiskt grupp försöker utrota alla Humas. Tales of Rebirth släpptes aldrig utanför Japan, det finns en fanöversättnings grupp som arbetar med spelet. Men det går slött framåt.


FORMAT: PS2
INFO Släpptes 2005 - Aselia Wiki
"Where Bonds Spin Legends RPG"
Efter en våldsam storm på havet vaknar Senel och hans syster Shirley upp på en strand på en mystisk ö, varpå Shirley snabbt blir kidnappad av en bandit. Senel måste nu ta sig fram på okänd mark där saker och ting inte är som det först verkar för att rädda sin syster, men även Shirley verkar inte vara den Senel trodde. Detta släpptes aldrig i Europa, så enda chansen att spela med engelsk översättning är att skaffa den amerikanska versionen.


FORMAT: PS2, N3DS
INFO Släpptes 2005 - Aselia Wiki
"Discovering the Meaning of Life RPG"
Den bortskämda rikemanssonen Luke fon Fabre har så länge han kan minnas levt inlåst i sitt hem, då han som barn blev kidnappad.
Han har blivit förbjuden från att gå ut fram till hans 20:e födelsedag. Hans enda nöje är att träna med Van, elitstyrkan Oracle Knight's kommendant.
Under en träningssession blir Luke och Van attackerade av Tear, som visar sig vara Vans syster. Luke och Tear teleporteras iväg av en mystisk anledning och här börjar deras resa, som kommer få Luke att finna meningen med hans födsel, och om han verkligen är den han tror att han är.


FORMAT: NDS, PSVita
INFO Släpptes 2007 - Aselia Wiki
"Connecting Thoughts RPG"
Återfödelse är ett stort tema i Innocence, huvudkaraktären Ruca är en återföd demonisk härskare som heter Asras. Samtliga personer som Ruca träffar på är personer från hans gamla liv som blivit återfödda. Verken Nintendo DS eller PlayStation Vita spelet kom utanför Japan, dock finns det en engelsk fan-översättning för DS versionen.


FORMAT: X360, PS3
INFO Släpptes 2008 - Aselia Wiki
"Enforcing One's "Justice" RPG"
Människorna på planeten Terca Lumireis lever sina liv med hjälp av Blastia Cores, en teknologi som hjälper dem med det mesta, exempelvis från att driva maskiner eller till att skapa barriärer som skyddar städer från monster. Vad människorna inte vet är att samma teknologi även är livsfarligt för dem i stora doser. Något huvudpersonen Yuri Lowell och hans kamrater vet om och försöker stoppa. Det finns dock fler som vet om detta som inte försöker stoppa det utan istället använda det för att ta död på mänskligheten.

Huvudpersonen Yuri har flertalet gånger vunnit Tales of - officiella karaktärstävlingar, det slutade t.o.m. att de fick plocka ut honom ur tävlingarna då han bara skulle fortsatt vinna.
I PlayStation 3 versionen så tillkom det en ny karaktär, den lilla pirat tjejen Patty. Även Flynn blev en permanent medlem denna gången. Det finns flera ändringar och tillägg att Xbox 360 versionen kallas för Beta versionen av fans. Finns en OVA anime som utspelar sig innan spelet.


FORMAT: NDS, PSVita
INFO Släpptes 2008 - Aselia Wiki
"A Meeting Between Hearts RPG"
Kor Meteor finner en dag en kvinna vid namn Kohaku Hearts och hennes bro Hisui i närheten av hans by, de har flytt från en mystisk fiende. Kohaku har blivit infekterad av en Xerom, Kor försöker bota henne med sin Soma, ett uråldrigt vapen designat för att bekämpa Xerom. Men i processen råkar han splittra Kohakus Spiria, det är essensen av hennes hjärta och känslor. Tillsammans med Hisui måste nu Kor hitta alla bitar av Kohakus Spiria. Spelet släpptes från början till Nintendo DS i Japan och fick sedan en remake som släpptes på PlayStation Vita, det är även den versionen vi fick i väst.


FORMAT: Wii, PS3
INFO Släpptes 2009 - Aselia Wiki
"Discovering the Strength to Protect RPG"
Efter en traumatiskt händelse i sin barndom gör att Asbel lämnar sitt hem och går med i Baronas riddar akademi. Han vill beskydda de som är nära och kära, han vill inte förlora någon igen. Temat för spelet är vänskap och det genomsyrar hela spelet. Tales of Graces släpptes från början till Nintendo Wii och fick sedan en expanderad utgåva i form av Tales of Graces f till PS3, det var även denna versionen som släpptes utanför Japan. Den expanderande versionen ger naturligtvis flera timmars extra speltid och ger spelet ett bättre avslut.


FORMAT: PS3
INFO Släpptes 2011 - Aselia Wiki
"RPG of Unwavering Convictions"
I världen Rieze Maxia lever både människor och spirits tillsammans i harmoni. Denna harmoni är hotad efter kungariket Rashugal experimenterat med en kraftkälla som suger mana ur världen. Det är här där Milla Maxwell kommer in i bilden, bara den mäktigaste av spirits får namnet Maxwell. Hon beslutar sig för att undersöka det som har skapat oreda i världen, det är här hon stöter på Jude. Det dröjer inte länge innan Jude inser hur illa det hela är och beslutar sig för att följa med Milla och försöka stoppa det som hotar både människor och spirits överlevnad.


FORMAT: PS3
INFO Släpptes 2012 - Aselia Wiki
"Choices That Spin the Future RPG"
Ett år har passerat sedan händelserna i första spelet, gamla fiender är numera allierade och hjälps åt att göra världen bättre. Ludger Kresnik stöter en dag på en liten flicka vid namn Elle, det är där Ludger upptäcker att han har kraften att förstöra parallella världar. Detta är här organisationen Spiritus kommer in i bilden, de arbetar med att förstöra parallella världar. En av de tre stora great spirits, Origin som är den som renar alla världens själar klarar inte av det längre, för att lätta hans börda och se till att sin egen värld överlever går Ludger med Spiritus precis som sin bror Julius före honom gjort.


FORMAT: PS3, PS4, Steam
INFO Släpptes 2015 - Aselia Wiki
"Passion that Illuminates the World RPG"
Finns det ondska i världen, kommer den från folks hjärtan.
Det är en replik som är tagen ifrån Tales of Phantasia och den passar bra in på Zestiria. Här går världen mot ett sakta slut för det är för mycket malevolence som föds ur folks oro, hat och illvilja. Förr i tiden fanns en Shepherd som bekämpade mot malevolence, de unge mannen Sorey som växt upp bland de mystiska Seraphim som vanliga människor inte kan se. Tider är svåra för folk och oron växer sig större, det är nu mer än någonsin folket behöver en ny Shepherd. Sorey visar sig vara duglig och tar rollen på sig, nu måste han tysta folks oro. Finns en OVA-anime och en anime serie Tales of Zestiria the X som båda baseras på spelet.
Tales of Zestiria the X ändrar dock en del saker från spelet och ändrar tempot.


FORMAT: PS3, PS4, Steam
INFO Släpptes 2016 - Aselia Wiki
"RPG of Discovering Your Own Reasons to Live"
Senaste tillskottet i Tales of-serien handlar om Velvet Crowe och hur hon vill ta hämnd på den man som förstörde hela hennes liv. Hämnd är ett stort tema för spelet och som spelat det säger att det är mycket mörkare än tidigare spel i serien. Detta är en föregångare till Tales of Zestiria som utspelar sig i samma värld flera hundra år innan Zestiria utspelar sig, så mycket kommer se annorlunda ut.
Tales of Berseria har ingen egen anime serie, men fick två special avsnitt (5 & 6) i Tales of Zestiria the X som handlar just om Berseria.

Yazuka - www.yazuka.net

 

Ändrad: 16 jul 2017 13:43 av Micke Johansson, ändrad 4 gånger

! Anmälj Länk
 
 
Micke Johansson (P34) 
9 jan 2017 19:30
reserverad

Yazuka - www.yazuka.net

 
! Anmälj Länk
 
 
Micke Johansson (P34) 
9 jan 2017 19:30
reserverad

Yazuka - www.yazuka.net

 
! Anmälj Länk
 
 
Micke Johansson (P34) 
9 jan 2017 19:52
Elin Ekberg:

Tales


Magnus Virdeborn:

Tales.


ZidaneIX:

Tales


Draconas:

Tales


Ecke:

Tales


PlasmaLeif:

Tales


Redfoxe:

Tales


Kntheking:

Tales


Kanske något för er att hålla koll på? ;)

Så fort det mitt Tales of Phantasia till GBA kommer, så ska jag ta en ny bild på hela min Tales of-samling. Detta är verkligen en spelserie som jag diggar hårt, den är inte på något sätt den bästa. Men den ger mig vad jag vill ha, även om det är lite ostigt och upprepande. Men den levererar nästan alltid!
Nuförtiden är detta min favorit JRPG serie helt klart.

Yazuka - www.yazuka.net

 

Ändrad: 9 jan 2017 19:58 av Micke Johansson, ändrad 2 gånger

! Anmälj Länk
 
 
Magnus Virdeborn (P30) 
9 jan 2017 19:58
Snyggt jobbat! [smile]

I am sorry I have to leave you, but I must buy a hat.

 
! Anmälj Länk
 
 
Draconas (P30) 
9 jan 2017 19:59
Mäktig tråd värdig spelserien som öppnade mina ögon för JRPG!

 
! Anmälj Länk
 
 
Jocke Andersson (P30) 
9 jan 2017 19:59
Vi båda kände att det var högt tid att forumet fick sig en tråd för vår favorit JRPG serie :)

You're not Alexander!

 
! Anmälj Länk
 
 
Draconas (P30) 
9 jan 2017 20:03
Jag har alltid önskat mig ett bärbart Tales of Symphonia.... hoppas på 15th Anniversary edition till Switch!

 
! Anmälj Länk
 
 
Micke Johansson (P34) 
9 jan 2017 20:04
Har länge velat göra något i denna stilen, men har inte hänt något. Så jag passade på att fråga Jocke som jag haft kontakt med om Tales of-serien sedan tidigare. Efter bara en halvtimmes talande med honom började det mesta ta form och nu under ett par dagar har vi byggt tråden.
Mer saker kommer med tiden, vi ville få ut detta nu. Som att vi kommer lista andra titlar i serien som inte klassas in i huvudserien eller då som en Mothership titel.

Det blir nog lite annat smått och gott också, som att troligen tala lite närmare om de olika anime serierna som finns baserade på spelen.

Yazuka - www.yazuka.net

 
! Anmälj Länk
 
 
Elin Ekberg (F27) 
9 jan 2017 20:25
Väldigt fin tråd [love]

“I’m like a dog chasing cars. I wouldn’t know what to do if I caught one…I’d just do things

 
! Anmälj Länk
 
 
Okänd
9 jan 2017 21:53
Jag trodde det fanns typ 3.

 
! Anmälj Länk
 
 
Micke Johansson (P34) 
10 jan 2017 07:31
Nu finns demot till Tales of Berseria att ladda hem till PlayStation4. Här är demot.

Flyttar även över Dages Tales of-intro till denna tråden. Då det mer rör sig om serien som helhet. Så här är de tidigare postade öppningsfilmerna.

Tales of Phantasia (PSX intro versionen)


Tales of Destiny (PS2 versionen)


Tales of Eternia (Känt för somliga som Tales of Destiny 2 i US)


Tales of Destiny 2 (Enbart släppt i JPN, det riktiga TOD2!)


Dagens intro: Tales of Symphonia

Yazuka - www.yazuka.net

 

Ändrad: 10 jan 2017 07:33 av Micke Johansson, ändrad 1 gång

! Anmälj Länk
 
 
Redfoxe (P29) 
10 jan 2017 07:40
Postar inte Abyss!
Fyyyyy!.

Hoppas vi en dag får Ps3 versionen av Vesperia, någon form av återsläpp.

Loadings egna lilla Retro-Räv

 
! Anmälj Länk
 
 
Micke Johansson (P34) 
10 jan 2017 07:50
Redfoxe:

Postar inte Abyss!Fyyyyy!.


Det kommer. ;)
Tar dem i tur och ordning som de släpptes. (I Japan). =)
(Om du nu menar Tales of-introna.)

Redfoxe:

Hoppas vi en dag får Ps3 versionen av Vesperia, någon form av återsläpp.


Hoppas verkligen på det, kunde väl varit perfekt till nästa år om inget annat när spelet firar 10år. De gjorde det ju för Symphonia och det trodde ju aldrig någon skulle komma utanför Japan. Iofs behöver Vesperia lite mer arbete med all ny text som tillkommit. Men hade varit underbart att få den versionen.

Yazuka - www.yazuka.net

 
! Anmälj Länk
 
 
RetroFanatic (P30) 
10 jan 2017 08:56
Redfoxe:

Postar inte Abyss!


Bump of Chicken med Karma. Man blir alltid glad av att höra det temat. [love]

Borde fortsätta spela 3ds-versionen.

Det som inte dödar dig gör dig starkare. Kom tillbaka Leger!

 
! Anmälj Länk
 
 
Tuve (P32) 
10 jan 2017 11:53
Spelade Phantasia på emulator. DeJap-översättning.
Gillade det skarpt ~ [love]

Symphonia körde jag igenom på GC. Gillade det, men co-op funktionen var dock helt värdelös.

Håller på lite med Zestiria nu.

Xbox LIVE: Tuve - PSN: Nevut - WiiU: Tuvelicious - 3DS: 0233-1281-3274

 
! Anmälj Länk
 
 
Tenkai Star (P32) 
10 jan 2017 12:04
Endast kört Symphonia och inte hela. Det var så långt och efter att ha grindat något i onödan (orkade inte grinda klart) så slutade jag spela typ 80% klar. Var kul men ingen sådär superfavorit. Men kanske ska kolla in någon annan del.

Paertan @ PSN/XBL/Steam/Origin/Twitch/Ustream

 
! Anmälj Länk
 
 
Jocke Andersson (P30) 
10 jan 2017 18:03
För den som är intresserad är här länkar till Absolut Zero, som gör fanöversättningar av olika spel i serien, just nu är dock Tales of Destiny Remake den som det "går undan" med. Förhoppningsvis är den klar inom kort.

Tales of Vesperia PS3 översättning är helt klar och finns att ladda ner här, du behöver den japanska versionen av spelet (såklart) och ha homebrew installerat på din PS3. Jag har själv länge velat köra PS3 versionen, men har inte vågat ge mig på allt det där med homebrew. Ett alternativ för den som inte vill köpa Xbox 360 i alla fall!

Phantasian Productions är de som jobbat allra längst med fanöversättningar av Tales of spel, tyvärr har personen bakom nu gett upp då det upptagit alldeles för stor del av hans liv.

You're not Alexander!

 
! Anmälj Länk
 
 
Micke Johansson (P34) 
11 jan 2017 20:47
Dagens intro är Tales of Rebirth

Yazuka - www.yazuka.net

 
! Anmälj Länk
 
 
RetroFanatic (P30) 
12 jan 2017 10:05
Tuve:

men co-op funktionen var dock helt värdelös.


Beror kanske på om man har nån att spela med eller inte. [wink]

Jag lirade det med tre kompisar men vi kom aldrig så långt att vi klarade det. Dom åkte spridda skurar viod nåt tillfälle, sen dess har jag inte lyckats samla ihop alla igen. Och nån hade visst tröttnat lite på Tales serien.

Jocke Andersson:

Tales of Destiny Remake den som det "går undan" med. Förhoppningsvis är den klar inom kort.


Intressant.

Jocke Andersson:

och ha homebrew installerat på din PS3Oooch där sket det sig med Vesperia versionen. Det går inte få in översättningen på den japanska spelskivan på nåt sätt då?

Det som inte dödar dig gör dig starkare. Kom tillbaka Leger!

 

Ändrad: 12 jan 2017 10:07 av RetroFanatic, ändrad 1 gång

! Anmälj Länk
 
 
Jocke Andersson (P30) 
12 jan 2017 15:11
RetroFanatic:

Oooch där sket det sig med Vesperia versionen. Det går inte få in översättningen på den japanska spelskivan på nåt sätt då?


Tror tyvärr att det är ett måste med homebrew. Funderar på att köpa en billig PS3 och pröva, självklart får man avstå från att logga in online på den för då blir nog inte Sony så glada.

Alternativt får vi hoppas på ett släpp till PS4 nästa år lagom till 10 års jubileet av Vesperia. Risken är nog minimal att något sådant sker dessvärre

Edit: Det finns däremot en no patch translation på samma sida jag länkade, den är rätt bra gjord, även om det är lite drygt att behöva vända på huvudet varje gång någon text dyker upp i spelet och man behöver kolla vad det betyder.

You're not Alexander!

 

Ändrad: 12 jan 2017 15:45 av Jocke Andersson, ändrad 2 gånger

! Anmälj Länk
 
 
RetroFanatic (P30) 
12 jan 2017 18:02
Jocke Andersson:

för då blir nog inte Sony så glada


Dom märker sånt, alltså?

Det som inte dödar dig gör dig starkare. Kom tillbaka Leger!

 
! Anmälj Länk
 
 
Jocke Andersson (P30) 
12 jan 2017 18:09
RetroFanatic:

Dom märker sånt, alltså?


Risken finns alltid. Det är en risk jag inte vill ta då hela din profil kan bli bannad/code of conduct. Vissa använder liknande medel för att spela spel på mindre lagliga sätt så därför bannar Sony. Nu är ju homebrew och denna översättningspatchen inte olagliga alls, däremot vet ju inte Sony om du bara använder homewbrew för att spela ett patchat Vesperia eller om du spelar piratade spel.

You're not Alexander!

 

Ändrad: 12 jan 2017 18:11 av Jocke Andersson, ändrad 1 gång

! Anmälj Länk
 
 
RetroFanatic (P30) 
12 jan 2017 22:07
Jocke Andersson:

däremot vet ju inte Sony om du bara använder homewbrew för att spela ett patchat Vesperia eller om du spelar piratade spel.


Skulle man kunna få det obannat då om man skickar ett meddelande och skriver att man kör med ett patchat original?

Det som inte dödar dig gör dig starkare. Kom tillbaka Leger!

 
! Anmälj Länk
 
Tillbaka till forumet | Tillbaka till Multi | Till toppen 1 2 3 4 5 ... 12 | nästa | sista

Du måste vara registrerad användare och inloggad för att kunna skriva i forumet.