Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!
Forum   Blandat   Film   + Ny diskussion
Till botten Visar hela tråden

SF bio säljer en biotvåa

skapad 25 aug 2017 17:18 | svar 0 st | visats 47 ggr

 
Anubis (P29) 
25 aug 2017 17:18
Texten är direkt tagen från mitt mail då det är mycket info.

Bioälskare, vad sägs om att buda hem din alldeles egna biotvåa, centralt belägen inne på biograf Rigoletto? Nu har du chansen, samtidigt som du stöttar Friends då hela köpeskillingen från biotvåan går till deras arbete mot mobbning.

Från och med i dag finns världens första biotvåa ute till försäljning, blott ett popcornkast från Stureplan i Stockholm. Biotvåan - en tvåsitsig soffa - är smakfullt inredd med svarta läderdetaljer och soffans unika läge på Rigolettos balkong bjuder på en filmduksutsikt av sällan skådat slag. Något som kommer väl till pass då du i köpet får obegränsad tillgång till alla offentliga filmvisningar under ett helt år. Ett måste för dig som älskar film på bio!

Vill du bli biotvåans nya ägare? Budgivningen startar 6 september och att lägga ett bud kostar 100 kronor, som oavkortat går till Friends. Som tack för stödet till deras arbete mot mobbning bjuder SF Bio alla budgivare på varsin biobiljett.

Visningen av biotvåan äger rum på biograf Rigoletto, söndag 10 september mellan klockan 11:00 och 14:00. Då får du provsitta soffan, smaka på popcorn och tävla om fina priser! Till vår hjälp har vi anlitat den välkända mäklaren Erik Olsson Fastighetsförmedling.

Detta ingår i köpet av biotvåan
* Rätten att gå på så många offentliga visningar du orkar på Rigoletto, tillsammans med valfri gäst under ett helt år (köparen samt gäst måste vara minst 18 år)
* Två menybiljetter i månaden
* Högsta nivå av medlemsskap hos SF Bio (om köparen redan är medlem på denna nivå förlängs detta i ett år)

– Mobbning får oerhörda konsekvenser för de som utsätts. Därför är vi tacksamma för varje bidrag vi får in till vår verksamhet som gör att vi kan fortsätta vårt arbete i skolor runt om i landet. Vi hoppas att så många som möjligt deltar i budgivningen och att vi landar på ett riktigt högt kvadratmeterpris, säger Malin Duintjer, insamlingschef på Friends.

Se hela bostadsannonsen och läs mer om objektet här


Jag tycker att det är en fantastiskt rolig idé! Förmodligen kommer vinnaren inte att tjäna på det men att ha sin egna stol och kan gå hur man vill är så unikt att jag själv skulle vilja vinna budgivningen. Extra kul att dom lägger ut den på en mäklarfirma.

Någon som är intresserad?

 

Ändrad: 25 aug 2017 17:19 av Anubis, ändrad 1 gång

! Anmälj Länk
 
Tillbaka till forumet | Tillbaka till Film | Till toppenVisar hela tråden

Du måste vara registrerad användare och inloggad för att kunna skriva i forumet.