Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!
Forum   Blandat   Övrigt   + Ny diskussion
Till botten Visar hela tråden

Näthat

skapad 20 nov 2017 07:23 | svar 1 st | visats 101 ggr

 
Kaffekasken (P31) 
20 nov 2017 07:23
Hej!!
Jag tänkte att vi kunde diskutera fenomenet med näthat här. Då syftar jag inte på när någon kläcker ur sig att blekfeta gubbar är trista eller liknande generella grejor. Utan när någon attackerar en personligen och ihärdigt på nätet. Hur reagerar ni på sådant?

Som exempel så har jag en tid haft en ihärdig näthatare efter mig. Jag vet lite om personen eftersom jag har stor vana vid att efterforska folk på nätet även när de försöker anonymisera eller sopa undan sina spår efter sig (har blivit förföljd tidigare och har utarbetat metoderna genom åren för att kunna röja identitet på dem som ägnar sig åt det). I alla fall så har denna näthatare mycket riktigt försökt sopa igen spåren efter sig, men det var ingen konst att lägga ihop två och två. Jag känner till att den här personen var mycket lugnare förr och inte näthatade runt så mycket. Men sedan personens relation med en annan man tagit slut så har han uppenbarligen blivit allt mer instabil, är näthatet och besattheten av en total främling uppenbarligen blivit en ventil eller något?

Nu vet jag ju vem personen är, men vet inte om jag borde gå vidare med det hela på något sätt?

 
! Anmälj Länk
 
 
jorgandr (P39) 
20 nov 2017 11:20
Har inga större erfarenheter av näthat, bortsett lösryckta tillfällen och att jag modererar ett företags Facebook-sida. Men då är det ju inte riktat mot mig, utan mot företaget när folk går bananas.

Hur grovt är det, via vilka kanaler och under hur lång tid? Jag lutar åt att polisanmäla oavsett, eftersom det alla minst är bra att få in det i statistiken.

För övrigt äger Jorgandr tråden med sin nördkunskap! - Bleatlessness

 
! Anmälj Länk
 
Tillbaka till forumet | Tillbaka till Övrigt | Till toppenVisar hela tråden

Du måste vara registrerad användare och inloggad för att kunna skriva i forumet.