Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!
Forum   Loading   Loading.se   + Ny diskussion
Till botten 1 2 3 4 5 ... 13 | nästa | sista

Buggar (hjälp oss döda dem!)

skapad 19 apr 2011 10:48 | svar 309 st | visats 2647 ggr

 
Okänd
19 apr 2011 10:48
Buggar.

Vi hatar dem. Du hatar dem.

Vi har redan haft ihjäl rätt många, men de mest envisa behöver vi din hjälp med.

Det hela är rätt enkelt. För att kunna döda buggarna behöver vi inte bara känna till problemet, utan också i vilken miljö det uppstår.

Alltså, efter att du berättat vilket problem du har, skriv också vilken webbläsare (program och version, t ex "Firefox 4.0") samt operativsystem (t ex Windows 7) du använder.

De buggar vi känner till, men behöver ovanstående info om, är:

1. "Kan inte skicka PM"
2. "Bildvisningen fungerar inte"
3. "Att visa spelsamlingen som spelhylla visar inga omslag"

Andra buggar är förstås också välkomna, då vi vill döda alla.

Men glöm alltså inte att specificera webbläsare och operativsystem när ni gör det.

Tack!

 
! Anmälj Länk
 
 
Foolson (P26) 
19 apr 2011 11:07
Jag kan inte ändra profilinställningarna.
Endast detta syns på skärmen när jag sparar:
2011-04-19 11:04:36 - Database error

Operativsystem: Ubuntu 10.10
Webläsare: Chromium 12.0.733.0 (81210+0)

https://spelsnack.com

 
! Anmälj Länk
 
 
shiMa (F26) 
19 apr 2011 11:16
Thomas Wiborgh:

3. "Att visa spelsamlingen som spelhylla visar inga omslag"


Mac OS X 10.6.6, Firefox 4.0.

Edit: Fungerar nu.

en del är för dumma för att ha ångest. det är smart.

 

Ändrad: 5 maj 2011 02:21 av shiMa, ändrad 1 gång

! Anmälj Länk
 
 
Lephyrius (P) 
19 apr 2011 11:34
Dold text är lite för dold på mac os x 10.6.6, Chrome 10 och Firefox 4: Dold text: Syns inte bra på mac os x.
Men det syns mycket bättre än på det förra designen.

Garrus: "That's unfortunate. Hospitals aren't fun to fight through."

 

Ändrad: 19 apr 2011 11:38 av Lephyrius, ändrad 2 gånger

! Anmälj Länk
 
 
Si.K (P30) 
19 apr 2011 11:46
woopa:

Jag kan inte ändra profilinställningarna.


Samma här.



Firefox 4.0.1
Mac OS X 10.6.7

 
! Anmälj Länk
 
 
Bwa Kell (P27) 
19 apr 2011 11:58
Adressen hamnar utanför fältet i inställningar.
Opera 11.10, Windows Vista.

Såhär ser det ut i koden.

<input type="text" name="address" id="address"
class="config_input1"/>
Min Väg 13

Det ska vara såhär om adressen ska hamna i fältet.

<input type="text" name="address" id="address"
class="config_input1" value="Min Väg 13" />

Besök gärna min hemsida http://www.zelda-sajten.com

 
! Anmälj Länk
 
 
Lephyrius (P) 
19 apr 2011 11:58
Thomas Wiborgh:

3. "Att visa spelsamlingen som spelhylla visar inga omslag"


Opera 11.10
Mac OS X 10.6.6

Garrus: "That's unfortunate. Hospitals aren't fun to fight through."

 
! Anmälj Länk
 
 
4Degrees (P) 
19 apr 2011 14:11
Jag skrev det i nån av dom andra trådarna men i alla fall

Det funkar inte att öppna länkar i ny flik med ctrl+vänsterklick. Det händer inget alls. Det är bara loading det är såhär för mig.

Jag har Windows xp och firefox 4.

I've got ham but I'm not a hamster

 
! Anmälj Länk
 
 
Emulgering (F23) 
19 apr 2011 15:28
Försökte logga in i mobilen förut, och inloggningsrutan hamnar under reklamen/facebookrutan, vilket gör det omöjligt att logga in.

Samsung Galaxy S med Android

 
! Anmälj Länk
 
 
Robin Grahm (P) 
19 apr 2011 16:15
Understrykning när man gör ett inlägg syns inte.

Firefox 4.0
Windows XP

" To match the shoes with the jacket is fey. To match the shoes with the hat is taste. " -Gene Wilder

 
! Anmälj Länk
 
 
4Degrees (P) 
19 apr 2011 16:58
Ibland när jag ska citera får jag felmeddelandet "Felaktig textmarkering. Vänligen kontrollera att du markerat rätt text." även fast det är rätt text och under 300 tecken. Men det funkar om man skippar att markera till exempel sista bokstaven i inlägget.

Det verkar som att buggen uppstår när hela inlägget är en rad och det är en tidigare citering i inlägget man ska citera.

Win xp
Firefox 4

I've got ham but I'm not a hamster

 
! Anmälj Länk
 
 
Okänd
19 apr 2011 16:59
Är det någon som fortfarande har problem med sina PM?

 
! Anmälj Länk
 
 
sir_mack86 (P31) 
19 apr 2011 17:04
Jag kollade i Explorer idag för första gången och upptäckte följande:

När jag ska skapa en ny tråd (inte snabbskapa utan med fler alternativ) ser upplägget ut enligt bilden nedan. Textrutan är en avlång lodrät linje till vänster där man inte kan se vad man skriver (men det går att skriva)!

www.zeldasverige.se

Bifogade bilder

(160 KB)

 
! Anmälj Länk
 
 
Okänd
19 apr 2011 17:08
sir_mack86:

När jag ska skapa en ny tråd (inte snabbskapa utan med fler alternativ) ser upplägget ut enligt bilden nedan. Textrutan är en avlång lodrät linje till vänster där man inte kan se vad man skriver (men det går att skriva)!


Den här buggen har vi koll på. Åtgärdas i veckan.

 
! Anmälj Länk
 
 
sir_mack86 (P31) 
19 apr 2011 17:10
Thomas Wiborgh:

Den här buggen har vi koll på. Åtgärdas i veckan.


Suveränt! Passar på att framföra min största respekt och hjärtliga tack för det engagemang och vilja att lyssna som du och dina medarbetare visar upp! Visst vill Ni ha en så bra sajt som möjligt för Er egen skull och att den ska passa så många som möjligt-men jag tycker att Ni går ett steg längre och det uppskattas. Det går dessutom fort! Ni gör ett grymt jobb för att göra Loading till den upplevelse både Ni och vi vill ha[smile]

www.zeldasverige.se

 
! Anmälj Länk
 
 
Okänd
19 apr 2011 17:12
sir_mack86:

Suveränt! Passar på att framföra min största respekt och hjärtliga tack för det engagemang och vilja att lyssna som du och dina medarbetare visar upp!


Tack själv! :) Roligt att Loading blir så bra som vi alla vill.

 
! Anmälj Länk
 
 
Mikael Forsberg (P28) 
19 apr 2011 17:13
Thomas Wiborgh:

1. "Kan inte skicka PM"


Vad jag upplevt så har jag alltid kunnat skicka PM, men däremot inte öppna.
Händer ibland inget när man klickar i fältet.

Kom på att jag kanske bör rensa cache osv, så det ska jag göra nu!

Edit: Det löste problemet, nu fungerar det som det ska.

 

Ändrad: 19 apr 2011 17:16 av Mikael Forsberg, ändrad 1 gång

! Anmälj Länk
 
 
Penpen (P) 
19 apr 2011 18:34
4Degrees:

Det funkar inte att öppna länkar i ny flik med ctrl+vänsterklick. Det händer inget alls. Det är bara loading det är såhär för mig.

Jag har Windows xp och firefox 4.


Samma för mig, fast jag har Vista med firefox 3.6.

 
! Anmälj Länk
 
 
Robin Grahm (P) 
19 apr 2011 19:06
4Degrees:

Det funkar inte att öppna länkar i ny flik med ctrl+vänsterklick. Det händer inget alls. Det är bara loading det är såhär för mig.


Penpen:

Samma för mig, fast jag har Vista med firefox 3.6.


Har ni scrollhjul på musen? Tryck med den på länkar så öppnas dom också i en annan flik :)

Dold text: Life improved 150%

" To match the shoes with the jacket is fey. To match the shoes with the hat is taste. " -Gene Wilder

 

Ändrad: 19 apr 2011 19:07 av Robin Grahm, ändrad 1 gång

! Anmälj Länk
 
 
4Degrees (P) 
19 apr 2011 19:32
obin_gam:

Har ni scrollhjul på musen? Tryck med den på länkar så öppnas dom också i en annan flik :)


Laptop :(

I've got ham but I'm not a hamster

 
! Anmälj Länk
 
 
Joakim Melkersson (P32) 
19 apr 2011 19:36
4Degrees:

Det funkar inte att öppna länkar i ny flik med ctrl+vänsterklick. Det händer inget alls. Det är bara loading det är såhär för mig.


Webbläsare? Fungerar utmärkt i Opera (fast där är det Shift+vänsterklick för att öppna i ny förgrundsflik och Ctrl+Shift+vänsterklick för bakgrundsflik).

 
! Anmälj Länk
 
 
4Degrees (P) 
19 apr 2011 19:38
Joakim Melkersson:

Webbläsare? Fungerar utmärkt i Opera (fast där är det Shift+vänsterklick för att öppna i ny förgrundsflik och Ctrl+Shift+vänsterklick för bakgrundsflik).


Firefox 4.0

Testade i ie nu också och där funkade det.

I've got ham but I'm not a hamster

 
! Anmälj Länk
 
 
shiMa (F26) 
19 apr 2011 20:00
4Degrees:

Det funkar inte att öppna länkar i ny flik med ctrl+vänsterklick. Det händer inget alls. Det är bara loading det är såhär för mig.


Använder mig aldrig av detta, men testade nu och det fungerar inte för mig heller. Firefox 4, Mac OS X.

en del är för dumma för att ha ångest. det är smart.

 
! Anmälj Länk
 
 
Bwa Kell (P27) 
19 apr 2011 22:37
Likt andra som använder Opera är jag utsatt för gradient-buggen. Eftersom Opera (version 11.10) fick stöd för gradienter rätt så nyligen, så har ni inte tagit med det på sidan (förstås, konstigt vore annars) och istället används någon opålitlig (den buggar ju uppenbarligen) svg-grafik som fallback.

Vad jag har förstått så ska ordentliga gradienter likt de ni har för Chrome, Safari, Mozilla lösa problemet. D.v.s. du behöver bara säga åt dina webbutvecklare att slänga in CSS-kod på formen
background-image: -o-linear-gradient(#FROM, #TO);

överallt där det finns CSS-kod på formen
background-image: url("http://loading.se/turbine/plugins/backgroundgradient/
svg.php?direction=top&startcolor=%23FROM&endcolor=%23TO");


De två första bilderna illustrerar buggen. De fyra nästa illustrerar förvisso också buggen, men ger konkreta hänvisningar på var i koden ni bör lägga till ny kod (för att lösa buggen). Jag tror du bara behöver visa bilderna för webbkillarna så fattar de vad som behöver göras. [smile]
http://loading.se/user_file.php?32daaea1131bb933b2af841d8479...
http://loading.se/user_file.php?716c938a57623100a2fe3f3f02e1...
http://loading.se/user_file.php?4d5e1f6ee149a249c654c8e8970a...
http://loading.se/user_file.php?e94997aa265b766b55a06ed9bb58...
http://loading.se/user_file.php?a277fe91301f653f556198533307...
http://loading.se/user_file.php?04806d3570c84214a5876fd5d704...

Besök gärna min hemsida http://www.zelda-sajten.com

 

Ändrad: 19 apr 2011 22:42 av Bwa Kell, ändrad 2 gånger

! Anmälj Länk
 
 
Okänd
20 apr 2011 11:56
woopa:

Jag kan inte ändra profilinställningarna.
Endast detta syns på skärmen när jag sparar:
2011-04-19 11:04:36 - Database error


Si.K:

Samma här.


Vi lyckas inte återskapa era problem. Kan ni testa en gång till och beskriva exakt vad som händer och hur det ser ut när ni försöker ändra era profilinställningar. Vilka inställningar försöker ni ändra? Hur ser felmeddelandet ut? Osv.

 
! Anmälj Länk
 
Tillbaka till forumet | Tillbaka till Loading.se | Till toppen 1 2 3 4 5 ... 13 | nästa | sista

Du måste vara registrerad användare och inloggad för att kunna skriva i forumet.