Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Spel

Forza Motorsport 2

Här säljer man texten (och spelet) till läsaren. En kort sammanfattning av allt, med nödvändig och relevant information.

Fakta i

Utveckling i

Spelet i

Spelet går ut på att man köper flera bilar och försöker vinna alla racen som finns. Man kan även trimma och lägga till kjolpacket etc för att göra din bil mer unik. Sedan ger man bilen en unik lack om man vill och kan dela med sig den till dina kompisar.

Det finns mängder av olika sorters race, där vissa har mer specifika regler (t ex dessa 3 bilar) medans andra har t ex endast turbo bilar. Det gör så att man måste testa på många bilar i spelet och kan hitta sin favorit bil som passar en väldigt bra.

Körkänslan är mot det realistiska hållet och bjuder på mycket rolig bilkörning.

Multiplayer i

När det kom så var det extremt aktivt online, nu är det fortfarande en hel del folk som spelar online, tillräckligt många för att kunna välja mellan flera lobbys.

Som host har du mycket val att göra, otrimmat, en speciell bil, endast bakhjulsdrivna etc. Det är även smidigt och snabbt att byta regler och bana inför varje race.

I racen så är det lite lagg om man möter folk från andra sidan haven. Annars flyter det på väldigt fint och kommer ge mycket skratt och svordommar.

Story i

Musik i

Visste du... i

Länkar i

Formatskillnader i

Kopplade nyheter

Veckans erbjudande på Xbox Live: material till Forza 2