Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Nyheter

The Hunter - en jägares dagbok

Jag har spelat The Hunter till Windows. Det här är min berättelse.


 


Andra dagen

Träningen var inte riktigt som jag hade väntat mig. Jag trodde att jag skulle få stå och skjuta på en enkel måltavla så att tränaren skulle se att jag kunde skjuta ordentligt. Men så var det glädjande nog inte. Varför slösa på miljöförstörande måltavlor när man kan öva på hjortar?

Tränaren sade åt mig att det är bra att skjuta djuren i hjärtat eller lungan, för då dör de direkt och springer inte iväg och krånglar och har sig. Det lät logiskt. Så bar det av ut i vildmarken för att leta reda på en lunga att punktera. Det dröjde inte länge innan jag fann ett jakttorn jag kunde sitta i, med en lägligt placerad hjort en bit bort på ett öppet fält.

Jag mindes min tränares briljanta råd, siktade länge och väl, och sänkte djuret med ett skott i hjärtat. Lätt som en plätt. Om livet som jägare är så här glassigt fattar jag inte varför jag har väntat så länge med att testa.

Då började tränaren dock gnata om att det är omoraliskt att skjuta djur och sedan bara låta dem ligga. Man måste se till att ta troféerna från djuren. Endast då är man en moraliskt framstående jägare. Låter som mer besvär än vad det är värt för mig, men jag gjorde som jag blev tillsagd och promenerade hela långa vägen ända bort till kadavret för att sno åt mig min trofé. Kanske kan jag sälja den på Tradera eller något, vad vet jag. Jag har ingen plats för kadaver i lägenheten, nämligen.

Resten av träningen var inte lika dödligt sexig. Den handlade mest om att använda min moderna GPS-spårare till att klicka på bajshögar för att se vems bajs det var. Jag hittade lite fågelbajs, vilket inte riktigt kändes som det klimax och den succé som min tränare verkade vilja få det till. Om jag hade hittat en hög med Jan Guillo-bajs så hade det varit en annan femma. Men det kanske kommer.


Förvänta er hur som helst mycket mer bajsklickande i den här dagboksserien.


 


Tidigare delar i serien:


Första dagen

Joakim Kilman16 dec 2011Visningar: 2972 

Taggar: The Hunter, Jan Guillo, jägare, dagbok

« Tillbaka till nyhetsarkivet

Kommentarer

Johan Olander16 dec 2011q

Kan inte hjälpa det, men när någon säger eller skriver något om bajs så tycker jag det per automatik är roligt.

Johan Olander16 dec 2011q

Skarlman:

Detta ligger under nyheter?


Vi kör inte bara ren PR under "nyheter".

Joakim Kilman16 dec 2011q

Skarlman:

Detta ligger under nyheter?


Ja. Vi provar en ny grej.

Joakim Kilman16 dec 2011q

Skarlman:

Folket kräver iaf fler bilder på digitalt bajs.


Tja, det är ju juletider. Vi får se om tomten måhända har några fina bilder i sin säck.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.