Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Nyheter

Loadare i fokus: Nintendoguy12

Ett forum är inget utan sina användare. Det är ett tomt skal, några ettor och nollor på internet.

Du är orsaken till att vi finns.

Därför väljer vi nu att rikta strålkastaren mot dig. I den här intervjuserien presenterar vi er, i tur och ordning. Varje vecka hamnar en loadare i fokus.

Det handlar inte om att man har skrivit mest inlägg, postat de roligaste gif:arna eller bränt av de snitsigaste skämten.

Det handlar om att du är en del av Loading – Sveriges mysigaste spelcommunity.

Säg hej till Nintendoguy121. Vad är du för en filur?

Jag är en 15-årig snubbe som bor i Ramstalund, vilket är en liten by vid Uppsala, men jag är född i Bollnäs och flyttade därifrån när jag var runt sju månader. Är en singelkille och hoppas att hitta en tjej till mig någon gång. Som ni ser på mitt användarnamn så är jag en Nintendonörd och är rätt mycket bara intresserad av det och vissa tredjepartsspel. Hasan är mitt officiella namn och jag har fått namnet efter min farfar som dog runt 80-talet och som aldrig fick träffa mig. Är ett stort fan av TV-spel men är faktiskt en större nörd för filmer, älskar filmer så mycket och min dröm är att skriva manus och få det att bli till en Hollywoodfilm. Har redan kommit på runt tio filmer jag kan skriva varav en är svensk. 

Livet med spel började när jag fick mitt Game Boy Advance som femåring. Jag spelade innan den åldern men spelade knappt då jag hellre lekte med billeksaker. Fick mitt GBA tillsammans med Pokemon Sapphire och Xbox tillsammans med SSX Tricky och Need for Speed: Underground. Jag var fem år då och var en riktigt dålig förlorare, och för varje gång någon kom ikapp mig på SSX Tricky så började jag om banan och körde om. Ett år senare började jag skolan och blev genast vän med alla. Håller inte kontakt med så många från den klassen men dom är fortfarande trevliga. Min skola var då den största Pokemonskolan, många tog med sig sina Gameboy och Pokemonkort och spelade Pokemon. Jag var en av dom kan jag säga, blev senare vän med en snubbe i första klass som också var en Pokemonnörd. Utan han skulle jag aldrig kommit vidare på Leafgreen. Dock var jag en liten mobbare i 1:an och det var nån jag brukade mobba då som var ett år yngre. Var jag mobba han för vet jag inte men jag slutade sen med det och respekterade snubben jag mobbade mycket då.

Just nu så håller jag på att samla pengar så jag kan ha råd med Wii U. Jag har egentligen råd nu då jag har runt 4500 kr men jag fortsätter så jag inte förlorar alla pengar direkt så mitt mål är runt 6000 innan sommaren. Tekniskt sett har jag inget arbete men brukar panta då min pappa jobbar på en pizzeria och får mycket pant där så jag tjänar runt 300-400 för pant. Var också inte bara en slags Pokemonsamlare som liten utan jag samlade på leksaker från McDonalds. Åt inte så mycket men köpte alltid Happy Meal och slutade i tioårsåldern. Varför vet jag bara inte. Jag är kurd då både min mamma och pappa är kurd men pratar turkiska och kan ingen kurdiska alls. Har samtidigt två systrar som båda går i Uppsala Universitet. Är ett stort serietidningsfan och som jag har skrivit typ förut här på Loading så samlar jag på DC Comic-tidningar, och då mestadels Batman. 

Om filmer så kan jag säga att min favoritfilm är Rocky. Det var den filmen som inspirerade mig tillsammans med The Dark Knight och Tjuren från Bronx. Mitt favoritspel är The Legend of Zelda: Majoras Mask. Det var bättre, mörkare och roligare än Ocarina of Time samt att det hade mer awesome musik. Några favoritshower eller sånt här på Internet så är det AVGN, Nostalgia Critic, Smosh samt SmoshGames, PewDiePie, KSI och cobanermani456. Har jag någonting mer att säga? N.... ope.

2. Hur hittade du till Loading?

Efter fyra timmars spelade av Monster Hunter Tri så bestämde jag mig för att chatta med repli. Han skrev något om att han gjorde något på Loading.se, kommer inte riktigt ihåg vad det var han gjorde, men jag tror han sa att han skulle göra sin första blogg om att säga hej då till Wii. Efter det så kollade jag in hemsidan, blev medlem och är nu en bloggare här på Loading.

3. Varifrån har du fått ditt användarnamn och vad betyder det?

Ahh yeeesssss, Nintendoguy12. Namnet fick jag faktiskt 22:e juli 2009, datumet jag blev medlem på fuska.nu. Hette då Nintendoguy och har sen hetat något med Nintendoguy hela tiden som på Youtube och Zeldasverige och inklusive här. Ville inte döda namnet så jag hade kvar det här. Varför Nintendoguy12 är för att jag blev medlem här som en tolvåring vilket var typ 18:e september 2010 tror jag och var då redan tolv. Nu är jag 15 så jag behåller det för minnen av ingen anledning.

4. Vad brukar du göra på Loading?

Det jag brukar mest göra är att blogga och jag bloggar typ runt fredagar och lördagar men ibland andra dagar också. Brukar vara inne och kolla forumet här men skriver inte så jättemycket utan bara kollar. Samtidigt läser jag också nyheterna såklart men för det mesta så bloggar jag och har bloggat sen 2010. Varför jag bloggar här är för att jag älskar att blogga här mer än på Gamereactor då man här kan lägga upp hur många bilder som helst men bara en på GR.

5. Vilket är ditt bästa spelminne?

Mitt bästa spelminne är nog när jag alltid tog hem kompisar och spelade Xbox, Gameboy Advance och Wii. Har underbara minnen men ett av dem bästa är nog (om det gills) alla tre åren på Gamex. Jag älskar verkligen Gamex och brukar vara där en gång varje år sedan 2010. Men vänta, det största spelminne jag har är Pokemon Sapphire, spelet som startade mitt spelälskande. Pokemon Sapphire spelade jag non-stop. Alla på dagis spelade det typ och syrrorna gjorde det. Var fem så var lite värdelös då, hehe, men är nu bättre och har inte kvar Sapphire längre. Saknar ibland det men tyvärr så gick livet vidare för mig. Wii var ett klassiskt spelminne för mig, utan den skulle jag aldrig bli medlem här eller andra sidor så Wii, tack så mycket för 4-5 års spelande men snart kommer Wii U till mig.

6. Om du fick skapa ett eget spel, hur skulle det se ut?

Tuff fråga, finns många spel men om jag fick välja skulle jag göra spelet jag och min kompis kom på för flera år sen kallad True Hero. Ett spel baserat på Zelda där man spelar som True, en tonåring som får uppdraget att rädda en vacker prinsessa som blir kidnappad samma dag som hon skulle bli drottning (låter kanske lite weird, men aja). Det man måste göra är att resa runt i världen, till länder som Sverige, Frankrike, Turkiet och Japan och leta efter klockbitar som ligger vid varje land. Klockbitarna är nummervisarna, alltså 1 till 12. När man har hittat alla så måste man till kidnapparens hem vid namn Gaia och installera klockan så att man kommer till en slags klockvärld där prinsessan och Gaia befinner sig och sen så det är bara att stoppa han. Har kommit på flera uppföljare men ahh.

7. Vad tror du Nintendo behöver göra för att övertyga världen om storheten i Wii U? Räcker det med att de lanserar nya delar i deras klassiska serier eller behövs det något nytt och annorlunda den här gången?

Det Nintendo måste först göra är att sluta släppa spel senare och sluta med att släppa spel som redan finns. Nu är Lego Batman 2 på väg till Wii U. Nintendo får gärna släppa nya spel till klassiska serier, ett nytt Zelda och Super Smash Bros 4 kommer ju bli systemsäljare men dom kommer om typ två år så Nintendo får gärna släppa andra spel också. Just nu är systemsäljaren för mig Batman: Arkham Origins. Dom gör nya spel kan vi väl säga som kanske visas denna E3 men dom håller bara på med nya spel till gamla serier och inte nåt helt nytt. Skulle vara bättre med fler annorlunda spel men vi har såklart tredjepartsspel på väg och vi har ju några bra Wii U-spel.

Det var allt för mig i denna Loadare i fokus så vi ses.

/Nintendoguy12

Gillade du det här? Diskutera det i kommentarerna och, vem vet, snart kanske det är just DU som har ett PM som ligger och väntar ...

Loadare i fokus - samlingstråden

Silhuett20 apr 2013Visningar: 3202 

Taggar: Loadare i fokus, nintendoguy12

« Tillbaka till nyhetsarkivet

Kommentarer

lostsoul20 apr 2013q

Kul att läsa mer om "Mr Awesome". :)

Alex0920 apr 2013q

Första sådana jag faktiskt läser, eftersom jag kände igen hans namn både härifrån och Zeldasverige.

repli20 apr 2013q

Intressant att få veta lite mer, även om jag redan känner Nintendoguy rätt väl. =)

Notorious Gamer20 apr 2013q

Tack ni 3! ;)

Önskar bara fler kunde kommentera men är tacksam.

Lotias20 apr 2013q

Haha! jag jäklar vad pokemon man spelat i sina dagar! på "min tid" var de ju dock blå & röd samt guld & silver som spelades! på min skola då var det jag och en kille till som var typ "doctor pokemon" då andra kunde "hyra oss" att dra upp deras pokemons under en vecka osv. grymt kul är det! :D

hur som helst, rolig läsning! :D

andros20 apr 2013q

Jag känner mig alltid så gammal när jag läser om vilka spel som folk började spela.

GBA liksom, när det släpptes kunde jag ta en sväng förbi systemet innan jag köpte den (vilket jag troligtvis också gjorde) [cry]

Men i vilket fall som helst, trevlig läsning!

ZidaneIX20 apr 2013q

Trevlig läsning om en trevlig Loadare!

andros:

Jag känner mig alltid så gammal när jag läser om vilka spel som folk började spela.


Ha, ha samma här!

PUCK_20 apr 2013q

Tufft att du är från Ramstalund. Jag har mina rötter i Vänge :)

Ramie20 apr 2013q

Ju äldre du blir, ju mer du drar ifrån Nintendo...När du är redo, du är varmt välkommen till Da Ps4..unless you wanna go Kinect 2.0?

elbryan20 apr 2013q

trevlig läsning, brukar vara inne och läsa i bloggen. det är så kul att läsa vad de yngre växer upp med för spel. själv är jag en sån stofil så jag växte upp med commodore 64 :)

Martin Barreby20 apr 2013q

Kul att veta mer om dig! Hoppas du får ihop pengarna snart och kan köpa din Wii U. Är en härlig känsla att jobba ihop pengar och vara tålmodig inför att skaffa något man suktar efter! :)
Vilka spel kommer du skaffa först?

plinkfoyd21 apr 2013q

Håller med alla ovanstående. Kul läsning! Gillar även dina Hollywood-ambitioner. Kör hårt!

Fröken Keke21 apr 2013q

Robert Larsson:

Ahh yeeesssss, Nintendoguy12.


"Det namnet har jag inte hört sedan den stora branden i Michoacán..."

jobbig21 apr 2013q

Ein katt unt int hatt

Limp W21 apr 2013q

Tiderna förändras så förbannat fort...

Anyway, det var kul att läsa det här. Jag önskar dig verkligen lycka till i pengasamlandet.

Notorious Gamer21 apr 2013q

Lotias:

Haha! jag jäklar vad pokemon man spelat i sina dagar! på "min tid" var de ju dock blå & röd samt guld & silver som spelades! på min skola då var det jag och en kille till som var typ "doctor pokemon" då andra kunde "hyra oss" att dra upp deras pokemons under en vecka osv. grymt kul är det! :D


andros:

Jag känner mig alltid så gammal när jag läser om vilka spel som folk började spela.

GBA liksom, när det släpptes kunde jag ta en sväng förbi systemet innan jag köpte den (vilket jag troligtvis också gjorde)


Haha, GBA var ju da shit då! ;)

ZidaneIX:

Trevlig läsning om en trevlig Loadare!


Tackar, du är själv en trevlig Loadare, hoppas du är med nångång! ;)

PUCK_:

Tufft att du är från Ramstalund. Jag har mina rötter i Vänge :)


Känner många från Vänge, okej inte direkt mycket men ändå! :)

Ramie:

Ju äldre du blir, ju mer du drar ifrån Nintendo...När du är redo, du är varmt välkommen till Da Ps4..unless you wanna go Kinect 2.0?


PS4.. meh, Kinect 2.0... Åhh gud nej.

elbryan:

trevlig läsning, brukar vara inne och läsa i bloggen. det är så kul att läsa vad de yngre växer upp med för spel. själv är jag en sån stofil så jag växte upp med commodore 64 :)


Har faktiskt aldrig spelat Commodore 64 men ser bra ut! x)

motakay:

Kul att veta mer om dig! Hoppas du får ihop pengarna snart och kan köpa din Wii U. Är en härlig känsla att jobba ihop pengar och vara tålmodig inför att skaffa något man suktar efter! :)
Vilka spel kommer du skaffa först?


Kommer skaffa Premium med Arkham City, New Super Mario Bros. U, WM+, Nunchuk och Pro Controller! ;)

plinkfoyd:

Håller med alla ovanstående. Kul läsning! Gillar även dina Hollywood-ambitioner. Kör hårt!


Tack tack, får se vad jag kan göra! ;)

Fröken Keke:

"Det namnet har jag inte hört sedan den stora branden i Michoacán..."


Huuuh? :O

mblomstrand92:

Ein katt unt int hatt


Va? x)

Limp W:

Tiderna förändras så förbannat fort...

Anyway, det var kul att läsa det här. Jag önskar dig verkligen lycka till i pengasamlandet.


Tackar, går ju ganska bra för mig! ;)

supervovven21 apr 2013q

Alltid kul att lära känna loadare lite mer än bara via diskussioner i forumet!

elbryan21 apr 2013q

Nintendoguy12:

Har faktiskt aldrig spelat Commodore 64 men ser bra ut! x)


det är det inte [bigsmile]

Emma Kujansuu21 apr 2013q

Mina första konsoler var av Nintendo så känns igen! Hade ett SNES, 64 och GBC, sen GBA. Men nu har jag gått över till den mörka sidan och äger bara SONY och Microsoft. (Plus mitt gamla SNES)

Endymion21 apr 2013q

Kul läsning.

En grej förresten när du köper ditt WiiU startpaket du beskriver ovan. Du kan vänta med PRO controller om du vill, för den funkar tyvärr inte i varken nintendoland, Arkham City eller NSMBU. Bra spel i övrigt dock.

Notorious Gamer22 apr 2013q

Wiithreeds:

Ville också säga att du är bra på att skicka ut nyheter på 3DS:en. Ibland kan jag få Swapnote brev om spel och annat som jag inte ens visste skulle komma.


Haha, söt av dig! <3

Ahh alltid, älskar att skriva uppkommande grejer på 3DS! ;)

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.