Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Nyheter

Är det här uppföljaren till Red Dead Redemption?

Skulle ni vilja se en uppföljare till Red Dead Redemption?


Nu har det kommit uppgifter om ett nytt spel.


Enligt en källa nära utvecklingsteamet hos Rockstar ska den här kartan ( ni kan se en bild nedan) visa ytan till spelet. Om vi ska tro de här uppgifterna kommer det nya spelet att utspela sig innan händelserna i Red Dead Redemption.


Ni ser kartan över området här nedan.


På kartan ser vi, bland annat, staden New Bordeux. En stad som också är med i Mafia 3, ett annat spel från Take Two Interactive.


Vi följer de här spekulationerna och återkommer om det dyker upp några nya uppgifter.

Relaterade bilder

Oskar Skog15 apr 2016Visningar: 2724 

Taggar: Red Dead Redemption, Rockstar, Take Two Interactive

« Tillbaka till nyhetsarkivet

Kommentarer

Redfoxe15 apr 2016q

Ja tack, vill även ha en remaster av RDD :)

Aeiko15 apr 2016q

RDD är ett av världens bästa spel. lätt.

Redfoxe15 apr 2016q

Jag har fortfarade inte riktigt satt mig med det, hade lite svårt med ridandet.

Men ska försöka någon gång igen :P.

Daniel Eyre15 apr 2016q

Jag är så kluven inför RDD. Det var verkligen ett jättebra och välgjort spel, sjukt tät stämning, grym fysik, fet tyngd i allting, bra story, allt sånt. Men när jag tänker tillbaka på det kan jag inte riktigt påstå att det var särskilt, liksom... kul att spela, antar jag. Hela spelet kändes som en enda lång transportsträcka, uppgraden var grymt presenterade men gameplayet kunde ju aldrig varieras i närheten av så mycket som ett spel av detta scope ofta kräver för att kännas riktigt roligt och belönande att spela. Jag diggade spelet, skulle lätt ge det 8/10, men jag hoppas att en eventuell uppföljare helt enkelt känns lite roligare att utforska.

Godspeed15 apr 2016q

Hur kommer det sig att 3 st i följd skrivit förkortningen RDD?

Red dead dimensions

Ribcage15 apr 2016q

OMG Hype!

sir crunken15 apr 2016q

Godspeed:

Red dead dimensions


Eller hur XD
Borde vara RDR

Men dock skulle red dead dimensions nice :P

Zamorano1615 apr 2016q

DE:

Kan bara instämma. Borde varit roligare. Helt enkelt.

EmpaN15 apr 2016q

Meh, vet inte, för att vara ärlig så tyckte jag att RDR var tråkigt.

Fook15 apr 2016q

Jag undrade också vad RDD var... Red Dead developer?

Hur som helst, jag har väntat med att köpa en PS4 tills ett nytt spel i Red Dead-serien kommer och väntan har blivit lång!

Kanske kommer till NX nudå, rentav? ;)

Mongroovy15 apr 2016q

Har en känsla att årets E3 kan bli smått fantastiskt med bland annat Nintendo NX och nu det här, mums!

gorbatjov15 apr 2016q

Oj! Jag som trodde att jag var helt ensam om att inte gilla RDR särskilt mycket.

Aynez15 apr 2016q

stämmer in i kören som sjunger om att RDR inte var speciellt kul.. så nej, jag klarar mig utan en uppföljare.

Godspeed15 apr 2016q

sir crunken:

Men dock skulle red dead dimensions nice


Skulle kunna vara ett nytt "Undead nightmare" men istället får man pew pew utomjordingar.

Bohannan med en laserpicka.

EDIT: Haha tänkte ju helt klart på Hell on wheels när jag skrev namnet, Marston självklart.

JokerM616 apr 2016q

gorbatjov:

Oj! Jag som trodde att jag var helt ensam om att inte gilla RDR särskilt mycket.


Aynez:

stämmer in i kören som sjunger om att RDR inte var speciellt kul..


Dummaste jag hört!
Det är det bästa spelet Rockstar har gjort. Hundra gånger bättre än GTA 5.
Tillomed världen känns mer levande än GTA 5.
Storstad my ass när hela "Venice beach" är tomt. Ingen spelar tennis, knappt några är på stranden! Utomhus-teatern helt tom.
Det är precis som att spela GTA 3 med snyggare grafik.
INGET NYTT!

Skall man göra ett sådant spel som GTA 5 (som skall utspela sig i en storstad) se då till att ha mer traik, mer folk på gatorna, mer levande. Ungefär som GTA 4 PC moddsen.

Och sen gillar jag systemet i Red Dead, ifall man dödar civila så får man "bad" ranking...i GTA spelen kan man härja runt utan några som helst konsekvenser för ens karaktär.
I Red Dead så ville jag vara en good guy tack vare detta system...i GTA spelar det ingen roll vad man gör...vilket är lite trist.
Man kan flumma runt i varje uppdrag, mörda 100 civila och 3 riktiga fiender. Slutresultat?....Mission Completed och inge mer. Sjukt verklighetstroget eller hur?
Så är det inte med Red Dead till gamla fejk HD konsolerna PS3/XBox 360.

Med det sagt, Red Dead Redemption är Rockstars bästa och mest balanserande spel inom denna open world genren!
Längtar till uppföljarn!

Och snälla Rockstar, satsa inte på storlek av världen. Satsa på innehåll. Annars får vi ett till GTA 3, 4, 5...........livlöst!

Lyman16 apr 2016q

Tycker också Red dead redemption är Rockstars bästa spel så en uppföljare ser jag verkligen fram emot. Kan fortfarande plocka fram det ibland, rida runt lite och nästan gråta över hur vackra miljöerna är. Red dead är det livet jag drömde om som ung och duger gott som tröst över att jag föddes i fel tid och på fel plats.

dammskog16 apr 2016q

Vore intressant om de vågade ha en kvinnlig huvudroll i spelet.

Daniel Eyre16 apr 2016q

Godspeed:

Hur kommer det sig att 3 st i följd skrivit förkortningen RDD?


:O Masspsykos!

Johan Lorentzon16 apr 2016q

Jag anser at RDR tillsammans med Bully är det bästa spelen Rockstar gjort. Sen gillar jag även deras Pingisspel, men det är mer en parantes :)

Silhuett16 apr 2016q

RDR var helt okej. Inget mästerverk eller så, men en kul och spännande resa i western-setting med en ganska bra handling. Jag tar gärna en uppföljare.

JokerM616 apr 2016q

Lyman:

Kan fortfarande plocka fram det ibland, rida runt lite och nästan gråta över hur vackra miljöerna är.


Ja det är sjukt vackert. snart sex år och inget spel har rent estetiskt fångat mig lika mycket som Red Dead. Man känner sig som en riktig cowboy i detta spel...

raz86816 apr 2016q

RDR hade så mycket till sin fördel, som grafiken och röstskådespelet. Det hade verkligen kunnat bli hur bra som helst känner jag. Tyvärr tyckte jag det blev väldigt enformigt efter ett tag, uppdragen kändes inte så varierande och världen kändes märkligt öde efter ett tag. Det var såklart lite av spelets charm, att vara i västernmiljön, men det kändes som det inte fanns så mycket att göra riktigt.

Men det finns helt kart potential inför en uppföljare.

Nobodywashere16 apr 2016q

Älskade verkligen Red Dead. Hade väldigt kul i Mulitplayer. Rockstars bästa mulitplayer upplevelse. Sen så var Singelplayer helt underbart. Älskade att bara göra små sidequest för att få tag i nya kläder. Världen var fantastisk, lite öde på sina ställen och hade önskat kanske att ge lite mer att utforska.

Men RDR är på top 10 spel för mig förra generationen. Men förhelvete Rockstar släpp det på PC den här gången, tänker inte köpa en konsol för ett nytt Red Dead även hur mycket jag än skulle vilja ha det.

Retrogubbe16 apr 2016q

Givetvis var RDR bättre än GTA V. Hela GTA-serien har ju tappat en hel del sedan PS2-tiden tyvärr, men RDR var en frisk fläkt som var bättre än första spelet i serien. Även om det inte finns så mycket att göra i RDR heller så känns världen mer levande än i dom senaste GTA.

Låt oss hoppas på att Rockstar San Diego kommer på lite saker som gör att spelet håller längre den här gången. Ofta ledsnar man ju strax efter att alla uppdrag är avklarade och man har undersökt det mesta av kartan.

Har aldrig suttit på en hästrygg i mitt liv så kan dom fixa till en VR-version till nya PS4an sen så vore ju det trevligt.

Fook16 apr 2016q

Det som jag gillade med RDR var just känslan av att bara rida ut i landskapet, och göra lite som man ville.

Det jag hoppas blir bättre i en uppföljare är just AI och att landskapet bjuder upp till överraskningar, och att något kan bli unikt, en händelse som bara kommer en gång och kanske blir till en personlig liten legend.

Det finns så mycket potential i den här typen av spel nu när lagringsmedia och processorkraft tillåter sådana enorma utsvävningar. :)

NiceliBiceli17 apr 2016q

Intressant!

JokerM617 apr 2016q

Nobodywashere:

Men förhelvete Rockstar släpp det på PC den här gången, tänker inte köpa en konsol för ett nytt Red Dead även hur mycket jag än skulle vilja ha det.


Varför?
Vi har ju sett vilka problem A-titlar till konsoler har till PC, som Arkham Knight (tydligen totalt katastrof) GTA IV GTA V krånglar fortfarande väl till PC om man inte moddar det. The Division och nu Quantum Break...

Retrogubbe:

Givetvis var RDR bättre än GTA V. Hela GTA-serien har ju tappat en hel del sedan PS2-tiden tyvärr,


Tack! Äntligen en vettig människa!

Som sagt Rockstars, skall ni göra ett GTA spel i en "Metropolis" stad. Se då till att det känns som det och inte ett helt öde som GTA V.
Visst jag har spelat igenom hela femman, men sjukt besviken på det. En stor förbättring till det katastrofala GTA IV till PS3, men det känns fortfarande som att spela GTA 3 (oavsett vilken del) fast snyggare. Inget mer.

Ett nytt Red Dead kommer att komma såklart och jag längtar tills jag får vara cowboy igen. Saknar deras underbara Euphoria-engine som dom använder i Red Dead. Så sjukt realistiskt och filmiskt. Snyggaste någonsin....sex år har gått och Divsion eller Metal Gear Solid 5 (som är nuvarande generationens snyggaste spel) kommer inte ens i närheten av den fröjden för ögat och själen!

Aerie17 apr 2016q

JokerM6:

Vi har ju sett vilka problem A-titlar till konsoler har till PC, som Arkham Knight (tydligen totalt katastrof) GTA IV GTA V krånglar fortfarande väl till PC om man inte moddar det. The Division och nu Quantum Break...


GTA 5 har funkat perfekt sedan lansering. Var lite initiala trubbel dagarna innan drivrutinerna kom men sen var det bra. Du kan kolla vilken port report som helst ang det.

Det är endast enstaka titlar som har problem till pc och oftast från utvecklare som struntar helt i pc-versionen ändå. Hade Warner/Rocksteady brytt sig med Arkham till pc hade de inte satt folk som annars sysslar med mobilportar på det jobbet. I 9,5 fall av 10 så pc-versionen den överlägsna utgåvan

JokerM617 apr 2016q

Aerie:

Var lite initiala trubbel dagarna innan drivrutinerna kom men sen var det bra.


Okej!
Aerie:

I 9,5 fall av 10 så pc-versionen den överlägsna utgåvan


Eh nej!
Men visst, du får gärna tro det!

demonseferot17 apr 2016q

tycker att RDR är mycket roligare än GTA. har ju aldrig orkat köra klart nått GTA men när RDR kom kunde man ju inte va utan det länge :D

Aeiko17 apr 2016q

en kul detalj bara ang rdD.... :)

efter ett år att RdR släpptes så minns jag att det kunde dyka upp "västern" relaterade forumtrådar. Allt från att folk ville veta bra Westen filmer, till frågor om ridning typ.
så vilket annat spel har givit den febern tidigare ?

minns även att vissa nissar hade gjort ett helt reportage om häst ridningen i RDR, kontra AC brotherhood. vilket som var det bästa å så.

kul detalj nr 2:

jag skrev ju på min profilsida för ett par år sedan under LÄNGTAR :

red dead redemption 2....

typ 3 år sedan minst ?hehehe

GHurka17 apr 2016q

JokerM6:

Det är precis som att spela GTA 3 med snyggare grafik.
INGET NYTT!


Inget nytt? Seriöst? :P

Då kan man ju säga att RDR är som att spela GUN med snyggare grafik

dammskog:

Vore intressant om de vågade ha en kvinnlig huvudroll i spelet.


Ja det vore något, det lär ju inte bli enbart en kvinnlig, men kanske tre protagonister (som GTA5), med en kvinna kanske

gorbatjov17 apr 2016q

JokerM6:

Dummaste jag hört!
Det är det bästa spelet Rockstar har gjort. Hundra gånger bättre än GTA 5.


Nu har ju inte jag klarat spelet så jag borde egentligen inte uttala mig men jag hade iaf aldrig speciellt kul under de timmarna jag spelade, så jag la helt enkelt ner. Möjligt att det är bättre än GTA5. La Noire kanske inte räknas som ett Rockstar-spel men det hade jag ju grymt mycket roligare med. Från första början. Sen var det ju långt ifrån ett perfekt spel men stämningen var ju stundtals top notch.

Nobodywashere17 apr 2016q

JokerM6:

Varför?
Vi har ju sett vilka problem A-titlar till konsoler har till PC, som Arkham Knight (tydligen totalt katastrof) GTA IV GTA V krånglar fortfarande väl till PC om man inte moddar det. The Division och nu Quantum Break...


Det är ju helt beroende på om utvecklarna lägger ner tid eller inte. Arkham Knight var ju en B-studio på typ 15 pers. Ja GTA IV sög på PC. Men GTA V är en fantastisk portning. Sen kan vi ta Max payne 3 som var ett väldig bra port till PC som också Rockstar ligger bakom

Wihlborg17 apr 2016q

Har länge velat återvända till RDR då jag förstörde för mig själv genom att leva framför spelet konstant i en vecka. Borde lira zombie-DLCn också.

Edit: Släpp Red Dead Revolver till PS4! PS2 Classics, yo~!

Aerie17 apr 2016q

JokerM6:

Eh nej!
Men visst, du får gärna tro det!


Du får gärna lägga fram motbevis då till varför de flesta spel inte har sin överlägsna utgåva på pc-sidan. Annars har pc-versioner högre fps, högre upplösning, är mer långlivade pga mods & servrar.

Spel som har massiva problem kan räknas med fingrarna.

EmpaN17 apr 2016q

JokerM6:

Varför?


För att det finns väldigt många som vill spela det på PC?

JokerM6:

Vi har ju sett vilka problem A-titlar till konsoler har till PC


Och det är plattformens fel hur?

JokerM6:

Arkham Knight (tydligen totalt katastrof)


Ja för att utvecklarna inte brydde sig ett skit om PC-versionen.

JokerM6:

GTA IV


Samma kan sägas här, PC är ett mycket mer respekterat plattform nu jämfört med 2008.

JokerM6:

GTA V krånglar fortfarande väl till PC om man inte moddar det. The Division


Nej och det bevisar bara att du inte har någon koll om vad som händer inom PC-världen.

JokerM6:

Eh nej!
Men visst, du får gärna tro det!


Var det därför du bara kunde rabbla upp 2 spel inom 8 år?

Johan Lorentzon17 apr 2016q

Vlaid:

zombie-DLCn också.


Det DLC-materialet är ett av mina favorit DLC. Välgjort med självdistans och humor.

JokerM617 apr 2016q

EmpaN:

Nej och det bevisar bara att du inte har någon koll om vad som händer inom PC-världen.


Nej, jag har noll koll. Skjut mig snälla!

Såg att jag skrev fel GTA IV, inte femman som fortfarande krånglade utan fyran utan modds.

Klart som fan PC är bättre.
Bara kul o driva med PC-fanboys. Ni blir så sura.
Så illa är det inte med konsol...finns värre saker kompis!

EmpaN17 apr 2016q

JokerM6:

Nej, jag har noll koll. Skjut mig snälla!


Helt klart du som är offret här ja [rolleyes]

JokerM6:

Bara kul o driva med PC-fanboys. Ni blir så sura.
JokerM6:

Så illa är det inte med konsol...finns värre saker kompis!


Det finns ingen i denna tråden som har snackat skit om konsoler. Tog du så illa upp bara för att någon inte ville köpa en konsol för ett spel?

JokerM617 apr 2016q

EmpaN:

Tog du så illa upp bara för att någon inte ville köpa en konsol för ett spel?


Skrev ju att jag drev lite och du fortsätter med ditt...
Hur länge ska du böla över mitt dåliga skämt? Ta det lugnt pojken!

EmpaN17 apr 2016q

JokerM6:

Skrev ju att jag drev lite och du fortsätter med ditt...


Hänvisar dig till bilden.

JokerM617 apr 2016q

EmpaN:

Hänvisar dig till bilden.


Som sagt...
JokerM6:

Skrev ju att jag drev lite och du fortsätter med ditt...


Skärp dig nu gossen!

Edit:
Som någon skrev i en annan tråd.
Ostinho:

för på PC är Rogues = Hackers allt för ofta.


Något man verkligen slipper i konsolvärlden.
Visst har jag varit med om hackers i Tetris till Nintendo DS eller Mario Kart Wii...men hur ofta får man inte vara med hackers i PC-världen gentemot konsol-världen.
Men du har säkert någon finurlig bild som kan förklara det också...

EmpaN17 apr 2016q

JokerM6:

Skärp dig nu gossen!


Det är du som fortsätter.

JokerM6:

Men du har säkert någon finurlig bild som kan förklara det också...


Ja, den bilden finns längre upp.

Daniel John Johnsson17 apr 2016q

Nu har jag bara spelat GTA V på PS4, men what?

Om det är något problem det spelet har så är det ju att det är för mycket folk på gatorna. Om man dessutom varit i förlagan så vet man ju att det i princip är folktomt om man bortser från turiststråken och de aldrig sinande bilköerna.

JokerM617 apr 2016q

EmpaN:

Ja, den bilden finns längre upp.


Vilket inte stämmer om just hackers. Men du verkar vara expert så berätta snälla hur konsol spel hackas mer än PC-utgåvorna!
Daniel John Johnsson:

Om det är något problem det spelet har så är det ju att det är för mycket folk på gatorna.


Tyfker du? En storstad som San Andreas eller Vice City skall krylla med fotgängare. Vilket det inte gör i GTA III, IV eller V...

EmpaN17 apr 2016q

JokerM6:

Vilket inte stämmer om just hackers. Men du verkar vara expert så berätta snälla hur konsol spel hackas mer än PC-utgåvorna!


JokerM617 apr 2016q

EmpaN:

...


Okej, trolla lite mer.

Som sagt, jag skrev att jag skojade lite och skrev att PC var såklart bättre.
Men du fortsätter med din provokation. Bra jobbat lilla pojke!

EmpaN18 apr 2016q

JokerM6:

Okej, trolla lite mer.


JokerM6:

Som sagt, jag skrev att jag skojade lite


Fast det var ju du som trollade. Har du slutat nu?

JokerM6:

Men du fortsätter med din provokation.


JokerM6:

Bra jobbat lilla pojke!


JokerM6:

Men du verkar vara expert


JokerM6:

Skärp dig nu gossen!


JokerM6:

Hur länge ska du böla över mitt dåliga skämt? Ta det lugnt pojken!


JokerM6:

PC-fanboys. Ni blir så sura.


Ja du provocerar ju ingenting. Kan du lägga av nu kanske? Detta hör inte till trådens ämne så om du vill diskutera vidare så finns jag över PM [smile]

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.