Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Nyheter

Det är vi som skriver för Loading

Vi tänkte att det var hög tid att uppdatera listan med namn och bilder på oss som skriver här på Loading.


En kort presentation av oss. Ni vet ju hur vi recenserar och vad vi tror på.


Det har hänt en del sedan vi gjorde det här förra gången.


Människor kommer och går i våra liv. Någon som sätter ett spår som blir kvar.


Precis som det ska vara.


Om du vill veta något om någon av oss, citera oss i kommentarerna och ställ frågor du vill ha svar på.


Vi gömmer oss inte. Vi finns här. Vi är, precis som ni, en del av Loading.


Det här är vi som skriver för Loading.


Och det här är ni.


Om ni vill presentera er på ett liknande sätt i kommentarerna här nedan, gör det. Vi vill gärna träffa er.


4
Oskar Skog
Jag skriver, det är det jag gör. Ibland skriver jag bra och ibland vill jag inte komma till slutet. Skrivandet är som livet, på det sättet. Jag skriver här, på IGN Sverige och i LEVEL. Jag har skrivit boken Pojken som fann en ny färg och har för många manus som vill bli något, växa klart, i min dator som väntar. Nu är jag nästan färdig med något jag kallar Livlina. Jag vet inte hur bra den är än. Jag skriver. Den är den jag är.


4
Alexander Rehnman
Min spelkarriär började när jag var fyra-fem år gammal med Mulle Meck och liknande spel. Idag så är det oftast lite mer vuxna spel som gäller, men jag spelar faktiskt allt möjligt så länge det är roligt. Favoritspelet är Civilization V och när det kommer till maskiner är det PC och Nintendo som gäller för min del. När jag inte spelar spel så brukar jag läsa och skriva eller umgås med mina vänner. Just nu bor jag i Västerås med min familj, men till hösten så ska jag flytta för att plugga.


4
Linus Lekander
Lär elever om svenska och historia om dagarna, skriver på kvällar och nätter. Föredrar spel som har något nytt och intressant att komma med, allra helst när det gäller berättelser. Ser det som en självklarhet att spel ska belysas på samma villkor som andra kulturformer, speciellt i takt med att de berör fler världsliga och mänskliga teman. Jobbar hårt på att en dag få ge ut någon av mina böcker.


4
Isabell Rydén
Uppvuxen i en liten stad någonstans i dom småländska vidderna, och är en sån där person som tycker om att skratta rakt ut åt dåliga skämt och kan ägna timmar åt att bara bygga vägar i SimCity. Har också en förkärlek för detaljrika indiespel och tycker att Transistor och Child of Light är det närmsta man kommer visuell perfektion.


4
Martin Barreby
Snäll och lite korkad men glad för den jag är. Skriver musik på både jobbet och fritiden men verkar aldrig tröttna. Spelat spel sen jag var liten grabb där den första stora kärleken var Super Metroid. Startade livet ute i Hovraskogarna och är nu någonstans i mitten av både livet och landet, närmare bestämt 32 år och bosatt i Gävle.


4
Niklas "Nicke" Karlsson
Skräckspelsfobiker med vinnarskalle och kontrollbehov som jobbar kommunalt och trivs med tillvaron i västerbottens inland. Väljer ett rappt arkadspel framför ett tungt RPG om jag måste välja och jag är nog inte den du vill ha på ditt SingStar-party. Ser inte med blida ögon på mikrotransaktioner och tveksamma affärsupplägg. Säger aldrig nej till en kopp kaffe.


4
Hans Li Engnell
Tedrickare med smak för starka singleplayerupplevelser, historisk facklitteratur och brittisk humor. Mitt första spelinköp för egna slantar var Sonic 2 till Mega Drive. Sonic gjorde mig till Sega-fanboy. I dag njuter jag av spel på alla plattformar. Är gammalmodig och köper helst spel på skiva och ser samlingen svälla i vardagsrummet. Till fruns förtret. Förresten, ni har väl spelat Shenmue?


4
Sandra Wärn
Anhängare rent generellt av nördkultur men har främst fastnat för fantasygenren i olika tappningar, allt från tv-spel och filmer till pen-and-paper och kortspel. Läser miljövetenskap på heltid och längtar alltid till sommarfjällen.


4
Alvar Johansson
Fyrfaldig vinnare av priset för Sveriges mest sporadiska spelare, och tillika humanist och frälst i popmusik. Gillar Charlie Kaufmans filmer, Tom Waits, löpning och spel där man får smyga mycket. Hittas vanligtvis gömd under en trave skivor eller i replokalen. Dark Souls är förresten världens bästa spel. Allt annat vore osanning.


4
Anders Eklöf
En glupsk entusiast av populärkultur som slukar det mesta, från japanska animeserier till västerländsk stand up comedy. När jag inte läser självbiografiska serier, kollar på gamla avsnitt av Doctor Who eller spelar de hetaste rytmspelen arbetar jag som journalist i Gävle. Som grabb upptäckte jag att spel faktiskt kunde vara så mycket mer än bara lättsam underhållning, när Final Fantasy IX för första gången snurrade i mitt Playstation.


4
Daniel John Johnsson
Västgötsk kurre som närmar sig trettio år i livet. Växte upp bland soldränkta inlandssjöar och ett aldrig sinande urval av Sibyllakiosker. Har på senare år varit bosatt i allt ifrån Kalifornien till Norge och numer Norrland. Har tidigare jobbat inom event och som fotograf. Skriver i dag om allt mellan himmel och jord i diverse småtidningar. Har med tiden blivit mer intresserad av personerna bakom spelen än spelen i sig, men en tur med favoritserien Ratchet & Clank är ju sällan fel.


4
Gottfrid Jansson
Jag är en ung juriststudent som hoppas att spel en dag kommer att bli en kompetent uttrycksform. Det ser förvisso rätt mörkt ut för närvarande, men rädslan för att missa stunden då mediet når sin uppenbara potential får mig att hänga kvar. Om dagarna prokrastinerar jag mina verkliga studier till förmån för spelteori, biobesök och skönlitteratur. Jag har också skrivit en kandidatuppsats i konsthistoria om den semiotiska aspekten av den icke-verbala kommunikationen mellan spelare i Dark Souls.


4
Johan Lorentzon
Umebo som har en förkärlek för spel och kampsport. När jag inte stryper någon på mattan försöker jag fördela tiden mellan familjen och mitt spelintresse. Har hängt med sedan 80-talet och har därför en stark relation till Nintendo och deras tidigare år. Är i stort allätare när det gäller spel. Rollspel har dock alltid legat mig nära hjärtat men med två barn i familjen har jag börjat förstå charmen i bite-size-konceptet när det kommer till spel.


4
Elin Ekberg
”Nej, Elin… Du får inte röra mitt tv-spel” / ”Nej, du får inte skapa ett konto på Loading” – I det otillåtna har min bana, karriär, passion fötts och i det tillåtna (gällande vissa saker) har det utvecklat sig. Tur är väl det? För vad hade jag gjort idag om jag hade uppmuntrats till någonting av det här? Utöver min passion för att skriva om spel har jag valt en karriär där jag idag arbetar med utsatta ungdomar och där jag försöker dra mitt strå till stacken att hjälpa så många som möjligt till en framtid.


4
Albin Mobäck
VR-frälst allätare som mer än gärna kliver på hype-tåget och biter sig kvar tills det spårar ur. Om inte VR-expert så iallafall entusiastisk Vive-ägare. Arbetar med att göra barn och knåpar med musik när inspirationen infinner sig. Sa jag att jag älskar VR?


4
Mattias Leisky
Har som så många andra här spel som primärt intresse. Spelar egentligen det mesta men har väl en extra förkärlek till strategi (och kanske då mest RTS), plattform, pussel och racing. Började med gulsvart monitor samt det svenska mästerverket Stugan och har, med undantag för några få förvirrade perioder, primärt spelat på dator sedan dess. Älskar annars foto, berg- och dalbanor, countrymusik samt raska powerwalks (saknar dock någon som kan utmana mig … går ju ifrån rubbet).


4
Aleksandar Buntic
En vilsen skogsman från de mörka skogarna i Småland på ett stort äventyr i Göteborg, där han lär sig pedagogiska verktyg för att kunna lära barn de olika kunskaperna som krävs för att vara en demokratisk medborgare i Sverige - kepsen bak och fram likt Ash Ketchup (japp, det är hans riktiga namn. Allt annat är lögn). Har varit besatt i spel så länge mitt minne räcker. Mitt första starka minne är när jag tvingade mamma att spela Super Mario Bros och att jag grät varje gång hon förlorade. Nu har jag blivit äldre och spel är fortfarande en del av mitt liv. När jag inte spelar spel så sysslar jag med musik. Går under namnet Skimret och Svetska Liga (finns andra projekt men de är hemliga).


4
Jimmy Seppälä
Före detta lantis, numera stadsbo. Studerar medie- och kommunikationsvetenskap. Gillar det mesta inom spelväg. Lite för mycket kanske då det finns mer spel än tid. Älskar att tävla och har därför en förkärlek för olika multiplayerspel.


4
Keigo
Tjaba Loading-läsare! Jag är en killtokig kille på 33 jordsnurr och söker efter coola vänner i åldern 0-99 år gamla som också ÄLSKAR videospel! Mina intressen är: teckna, serier, cosplay, musik, film, hundar, läsa böcker, spela keyboard, sy och KILLAR!  Och Nintendo, Level-5, Naughty Dog, SCEI, Nippon Ichi, Atlus, Squaresoft, Capcom, Mojang, Vanillaware och Clover Studio. Samt Haruki Murakami, Mike Mignola, Martin Kellerman, Rupaul, Neil Gaiman, Adam Hughes, Utada Hikaru, Yoshiyuki Sadamoto och Akihiko Yoshida.
 

Oskar Skog 5 jun 2016Visningar: 2806 

Taggar: Loading, spelskribent, personalen, recensioner, träffa, kontaktannonser

« Tillbaka till nyhetsarkivet

Kommentarer

Robin Grahm 5 jun 2016q

Nån som vet om
Alexander Rehnman:

Mlle Meck


finns för android? Skulle vara svinkoolt!

Daniel Eyre 5 jun 2016q

Kul! Hej! Puss!

Bilden på Johan Lorentzon är ju för övrigt jobbigt het.

Johan Lorentzon 5 jun 2016q

Daniel Eyre:

Bilden på Johan Lorentzon är ju för övrigt jobbigt het.


hahahaha

Dirty Sparris 5 jun 2016q


Dirty Sparris
Jag spelar inte så mycket. Annat än melodica, som jag spelat hela dagen. Min sambo är på väg att köra upp den i röven på mig (men hon erbjöd sig ändå att ta bilden, schysst av henne).

Retrogubbe 5 jun 2016q

Trodde först det var Mark Wiens som satt där för att äta, gällande bilden på Hans Li Engnell.

Martin Barreby 5 jun 2016q

Dirty Sparris:

Jag spelar inte så mycket. Annat än melodica, som jag spelat hela dagen.


Hoochie Mama:

ukulelen


Hahaha! Jag dör! :D

0 soar 0 5 jun 2016q

Hej på er!
Tack för att ni finns och att ni vill jobba men loading.
Ni är dom som jag kollar först med om spel å andra nyheter som rör det jag gillar

WinterIsComing 6 jun 2016q

Kul läsning, bra med en sammanfattning!

Om man nu får klaga lite så är det bara 3 av 19 (alltså strax under 16%) av skribenterna som är kvinnor. Hoppas dom siffrorna blir bättre!

Å andra sidan hade LEVEL:s senaste nummer 0% kvinnliga skribenter. Hoppas det blir bättre det också...

Linus Lekander 6 jun 2016q

WinterIsComing:

Hoppas dom siffrorna blir bättre!


Det hoppas vi med!

Loading har ändå haft förhållandevis stort antal kvinnliga skribenter i omgångar. Om man är intresserad av att skriva för sidan är det aldrig konstigare än att ta kontakt med oss (Oskar) och föreslå något.

Aloysius 6 jun 2016q

WinterIsComing:

Om man nu får klaga lite så är det bara 3 av 19 (alltså strax under 16%) av skribenterna som är kvinnor. Hoppas dom siffrorna blir bättre!


Borde det inte gå att lösa genom att hälften vid varje tidpunkt väljer att identifiera sig som kvinnor enligt ett rullande schema? Modernt och progressivt.

Karl Hungus 7 jun 2016q

Karl Hungus

Gubbjävel/nostalgiker som gillar det lite äldre, från förr. Ju förr desto bättre.

Johan Lorentzon 9 jun 2016q

Aloysius:

tidpunkt väljer att identifiera sig som kvinnor enligt ett rullande schema? Modernt och progressivt.


Så varannan vecka får jag bli "Johanna"? :P

Isabell Rydén 9 jun 2016q

Johan Lorentzon:

Så varannan vecka får jag bli "Johanna"? :P


Du är ju redan J-Lo ;)

Oskar Skog 9 jun 2016q

Isabell Rydén:

Du är ju redan J-Lo ;)


Martin Barreby 9 jun 2016q

Kan vara den bästa/sämsta photoshop-instats jag sett!

Johan Lorentzon 9 jun 2016q

Legerdemain:

J-Lo?


Faktiskt är det mitt nickname i Brazilian Jiu-Jitsu....det är inte mitt påhitt...

för övrigt var kanske den där bilden det roligaste idag XD

Elin Ekberg 9 jun 2016q

Oskar Skog:

Du är ju redan J-Lo


Oh my [blush]

Aloysius 9 jun 2016q

Johan Lorentzon:

Så varannan vecka får jag bli "Johanna"? :P


Ja, och du kommer även att få pendla i ålder, sexuell läggning, etnicitet och skostorlek.

Daniel Eyre 9 jun 2016q

chips10 jun 2016q

Tycker Johan även kan byta namn på sin loading-användare.

Johan Lorentzon11 jun 2016q

Legerdemain:

Jag känner att det här håller på att förvandlas till årets grej.


chips:

Tycker Johan även kan byta namn på sin loading-användare.


haha alltså...detta...

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.