Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Nyheter

Utvecklarna bakom Forza Horizon öppnar ny studio

Playground Games, som vi känner från Forza Horizon-serien, har öppnat en ny studio.


Här kommer man att arbeta med ett nytt spel. Vi får veta att spelet kommer att vara en öppen värld, men det handlar inte om racing.


"Vi känner att vi blivit rätt bra på att göra racingspel under åren", säger Ralph Fulton (Playground Games). "Vi kan alltid bli bättre, och sträva efter att bli det, men vi vill försöka bevisa att vi kan göra något annat också."


"Det är ett av målen med det nya projektet."


Playground Games kommer fortsätta arbeta med Forza Horizon-serien.

Oskar Skog 7 feb 2017Visningar: 505 

Taggar: Forza Horizon 3, Playground Games, Microsoft, Xbox One, Windows 10

« Tillbaka till nyhetsarkivet

Kommentarer

NicolausCamp 7 feb 2017q

På ett sätt är det skönt att ha en studio som är helt dedikerad till ett specifikt IP. Microsoft har ju Turn 10, Playground, 343 och The Coalition, som alla jobbar med en enskild spelserie var. Samtidigt känns det lite trist att liksom boxa in all den talangen och på sätt och vis begränsa dem då de måste hålla sig inom väldigt snäva ramar. Ska bli kul att se vad det här visar sig bli dock. Horizon-spelen är verkligen fantastiska så potentialen för något grymt finns ju där.

Robert Jonsson 8 feb 2017q

Tycker ju Forza Horizon-spelen är roliga och hoppas på ännu mer skoj om än i annan klädnad.. Håller helt med NicolausCamp att talang är dumt att stänga in, så ska bli kul att se vad kan bli då de får pröva någonting nytt. :)

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.