Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Nyheter

Loadings Podcast 168 - Japanska rollspel

Veckans podcast presenteras i samarbete med Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix som finns ute i butik nu.


Det är en specialare om japanska rollspel – tillkomsten, uppgången, fallet, återkomsten.


Självklart kan man inte prata om detta utan Tobias Bjarneby som är anledningen till att många av oss över huvud taget fick upp ögonen för Final Fantasy under 90-talet. Mycket nöje och trevlig rollspelshelg. Kupo!

Ladda ner avsnittet här!

Vi som pratar är
Victor Sjöström
David Grundström
Tobias Bjarneby

Victor Sjöström21 apr 2017Visningar: 924 

Taggar: Loadings Podcast

« Tillbaka till nyhetsarkivet

Kommentarer

sanojas7521 apr 2017q

Jäkligt trevligt avsnitt!

Victor Sjöström22 apr 2017q

Amanaman:

Lite roligt att Bjarnebys och Sjöströms röster är lika varandra till förvillning, så ibland hade jag svårt att lista ut vem som sade vad. :)


Oj, att min röst låter annorlunda än vad folk väntar sig har jag hört flera gånger, men aldrig någonsin att jag skulle låta som Tobias. :)

Sgtpepper22 apr 2017q

Bara lyssnat på er sedan ni flyttat till loading men måste säga att avsnitten blir snäppet vassare och intressantare att lyssna på när ni är 3. Känns som ett bra antal i podcastformat så hoppas det blir mycket gäster framöver även om ni självklart levererar ensamma :)

Hade också svårt att skilja Bjarneby och Victors röster åt lol. Oavsett vem som talar får man en bild av en skallig skäggig snubbe framför sig;)

Aloysius23 apr 2017q

Trevligt avsnitt. Jag var rätt sen på JRPG, tror det första riktiga JRPG jag kom i kontakt med var när en kompis var eld och lågor över Phantasy Star III till då nysläppta Mega drive, borde varit våren 1991. Det är som en film! Man kan välja vem man gifter sig med!

Men det är ju inte sant att det inte importerades spel på NES-tiden. Jag hade flera kompisar som spelade japanska SMB3 långt innan det släpptes i Sverige och själv hade jag iaf ett par stycken importspel.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.