Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Nyheter

Nya uppgifter om Mario + Rabbids Kingdom Battle

Vi har tidigare hört rykten om att Ubisoft och Nintendo samarbetar på ett spel som heter Mario + Rabbids Kingdom Battle till Switch.


Förra veckan läckte det bilder som påstods komma från Mario + Rabbids Kingdom Battle och nu har vi nya uppgifter.


Enligt den här informationen ska utvecklingen av Mario + Rabbids Kingdom Battle ha börjat under 2014 och det var Ubisoft som tog kontakt med Nintendo om idén till spelet.


Flera källor säger också att de har sett prototyper av spelet till Wii U, så det är möjligt att det från början var planerat till den konsolen.


Utvecklingen av Mario + Rabbids Kingdom Battle ska ske hos Ubisoft Paris och Ubisoft Milan, medan Nintendo övervakar arbetet och godkänner allt som har att göra med företagets karaktärer.


Det finns också information om en prototyp där en boss var en Rabbid utklädd till Donkey Kong som dabbar varje gång en attack träffar spelaren.


Varken Nintendo eller Ubisoft har sagt något om det här spelet än, men vi kan räkna med att vi får se det under E3.


Du kan läsa mer i länken ovan.

Oskar Skog30 maj 2017Visningar: 947 

Taggar: Rabbids, mario, Nintendo, switch

« Tillbaka till nyhetsarkivet

Kommentarer

Lando30 maj 2017q

Hur är det möjligt att Ubisoft läcker såhär mycket, det är ju helt otroligt. Finns det nåt spel de lyckats hålla tät kring de senaste typ tio åren?

Oskar Skog30 maj 2017q

Lando:

Hur är det möjligt att Ubisoft läcker såhär mycket,


Dom har väl mer än 10 000 anställda, i studios över hela världen.

Det är märkligt att dom inte läcker mer :)

Lando30 maj 2017q

Oskar Skog:

Dom har väl mer än 10 000 anställda, i studios över hela världen.
Det är märkligt att dom inte läcker mer :)


Det finns ju företag med liknande arbetarmängd som inte läcker ens i närheten på den här nivån dock, år efter år agerar dom ju durkslag för alla typer av rykten, måste vara segt för teamen att aldrig få överraska med sitt arbete.
Jag har tidigare jobbat på ett spelföretag som hade runt 200 anställda, och inte ens där fick vi som jobbade veta "allt" om vad de andra på företaget höll på med, vilka projekt som var signade osv, av säkerhetsskäl, dålig intern kommunikation osv.
Så att de är många anställda tycker jag inte riktigt håller som ursäkt helt och hållet faktiskt, det måste ju vara nåt annat som är fel på deras interna policys kring vilka som får veta vad och hur det hela kommuniceras.

Jag menar, att läcka interna powerpoint-slides för presentationen av spelet, det finns ju snudd på illvilja där. Nåt står inte rätt till asså :I De borde helt klart dra åt säcken iaf.

Rikard Halvarsson30 maj 2017q

Lando:

Hur är det möjligt att Ubisoft läcker såhär mycket


Det kan inte vara så att de ibland vill att det läcker lite? De får ju nyheter och diskussioner överallt utan att visa upp någonting.

Woosley30 maj 2017q

"Det finns också information om en prototyp där en boss var en Rabbid utklädd till Donkey Kong som dabbar varje gång en attack träffar spelaren."

Vad betyder detta?

Oskar Skog30 maj 2017q

Woosley:

Vad betyder detta?


Lando30 maj 2017q

Monotaku9:

Det kan inte vara så att de ibland vill att det läcker lite? De får ju nyheter och diskussioner överallt utan att visa upp någonting.


Ibland är det säkert så, absolut. har själv faktiskt varit en del av den typen av fake-läcka inom musikindustrin tidigare...men just i det här fallet fanns det en hel del delar av materilet som läckte, som den där biten om hur man skulle "convince the press" osv som jag knappast tror de avsiktligt lämnade ut asså xD

Nog för att all uppmärksamhet är bra uppmärksamhet, och detta har onekligen fått folk lite hype på en produkt som troligen hade drunknat lite i övrig E3-Hype om den inte hade läckt innan... men tror detta är nåt de genuint gärna hade gjort ogjort.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.