Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Nyheter

Tidus farsa bekräftas till Dissidia Final Fantasy

Det var i början av 2015 som Square Enix bekräftade utvecklingen av Dissidia Final Fantasy. Det släpptes senare i arkadhallarna i Japan och nu under sommaren har det officiellt annonserats att spelet är på väg till Playstation 4. Det är ett fightingspel som innehåller många olika karaktärer från olika Final Fantasy-spel. För en tid sedan fick vi veta att Dissidia Final Fantasy utvecklas av Team Ninja och att man använder en modifierad version av hårdvaran i PS4 för arkadspelet. 


Nu har man visat upp en ny karaktär till det här fightingspelet, det är Jecht. Tidus pappa,  från Final Fantasy 10, som kommer att ge sig in i slagsmålen den här gången. Ni kan se trailern här nedan. 


Elin Ekberg 7 aug 2017Visningar: 1298 

Taggar: Dissidia, Final Fantasy, Jecht, Tidus: jag hatar dig, pappa

« Tillbaka till nyhetsarkivet

Kommentarer

Ayreonaut 7 aug 2017q

Har lite dålig koll på vilka som har bekräftats, men Gabranth var riktigt kul i förra spelet, så jag hoppas han kommer med även denna gång.

Men även Tifa och Yuna. Och någon mer från FFVI.

Jocke Andersson 7 aug 2017q

Kul att se. I mitt tycke är Jecht Final Fantasy seriens i särklass mest intressanta karaktär och tillsammans med Cloud of Darkness favoriten i tidigare Dissidia delar.

Ellie19 7 aug 2017q

Blev förvånad över titeln på nyheten, vet inte folk vem Jecht är i Final Fantasy sammanhang utan att nämna honom som Tidus pappa? Men mycket intressant!

Magnus Virdeborn 7 aug 2017q

Jag gillar taggarna, lol.

Micke Johansson 7 aug 2017q

Jocke Andersson:

I mitt tycke är Jecht Final Fantasy seriens i särklass mest intressanta karaktär


Hade fortfarande velat se ett spel med Jecht, Braska och Aurons resa för att bli av med Sin. Även om man vet hur den slutar...

Jocke Andersson 7 aug 2017q

Micke Johansson:

Hade fortfarande velat se ett spel med Jecht, Braska och Aurons resa för att bli av med Sin. Även om man vet hur den slutar...


Det hade varit något det. Hade ju hellre sett en sån prequel än den...sequel vi fick (FFX-2 funkar inte för mig, alls).

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.