Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Nyheter

Nu har vi fått ett datum till Dragon’s Dogma: Dark Arisen

Det har gått några år sedan Capcom släppte Dragon’s Dogma: Dark Arisen till PS3, Xbox 360 och PC. I somras fick vi reda på att spelet är på väg till PS4 och Xbox One, som ett sätt att fira spelets femårsjubileum. Dragon’s Dogma: Dark Arisen kommer förutom huvudspelet att innehålla allt extra material som släpptes till det. Vi kan väl också anta att det kommer att flyta på något bättre. Men det är oklart vilka förändringar som finns i den nya versionen av spelet i nuläget.


Om du är nyfiken på vad det här är för typ av spel kan du titta på en trailer här nedan, eftersom att man ... ja, passade på att släppa en trailer i och med utannonseringen av själva datumet.


Dragon’s Dogma: Dark Arisen kommer att släppas till Playstation 4 och Xbox One den 3 oktober.


Elin Ekberg11 aug 2017Visningar: 1359 

Taggar: capcom, Dragons Dogma, Dark Arisen

« Tillbaka till nyhetsarkivet

Kommentarer

Sparkle Emotion11 aug 2017q

Detta spelet är så bra. Önskade bara att det kom upp som pre-order på EU Psn.

Pichius11 aug 2017q

Frågan jag ställer mig är, när får vi se Dragon´s Dogma Online ?

PonchoBaby11 aug 2017q

Nej, nu har jag redan spelat det på PS3 sen PC. Jag vill ha en uppföljare, tack!

Wiuziq12 aug 2017q

PonchoBaby:

Jag vill ha en uppföljare


+111111111

Spelade igenom det på 360, skaffade det till PC nyligen och nyss börjat med Dark Arisen DLC där, men kanske kanske skaffar det till PS4 också, grymt bra spel! En uppföljare hade varit guuuuuuld

Silhuett12 aug 2017q

Dag 1.

Savior Katana12 aug 2017q

Att folk diggar det här så pass mycket ändå, har gett det två ärliga chanser, och äger fortfarande Dark Arisen utgåvan till ps3, men jag har liksom inte fastnat för det. Allt är upplagt för att jag ska digga det, Capcom, action rpg, en hög svårighetsgrad, en stor och mörk värld att utforska, men jag tycker att striderna är alldeles för fladdriga och oprecisa.

Det kan vara så att spelet är ett 7 av 10 spel för mig och att jag bara anser mig kunna lägga så mycket tid som det här spelet tar i anspråk på ett 8 eller över spel.

Det kan också vara så att jag dömt det för hårt efter att ha kommit från ett spel där man aldrig kan skylla på kontrollen om något går fel.

Nu är jag inte helt insatt i vad de nya grejerna är i den här senaste utgåvan, kommer läsa upp mig om spelet när det släpps så får vi se lite var priset hamnar, jag hoppas att det kan bli tredje gången gillt, jag vill verkligen gilla det.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.