Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Nyheter

Skräckspelet Hollow kommer till Nintendo Switch

Utvecklaren MMEU bekräftade under helgen att deras kommande rysare Hollow kommer att släppas till Nintendo Switch i slutet av året. Det har tidigare varit under utveckling för Steam. Hollow utspelar sig i rymden, på rymdskeppet Shakhter-One under dess resa tillbaka till Jorden. Huvudpersonen vaknar en dag upp i en nödraket, utan något minne om vem han är eller hur han hamnade i i nödraketen. När han sedan tar sig tillbaka till Shakhter-One, ett rymdskepp som har haft i uppdrag att frakta värdefulla mineraler, så har förstås någonting gått väldigt, väldigt fel. 


I och med utannonseringen passade utvecklarna på att släppa en trailer på spelet. Ni kan se den här nedan.


Elin Ekberg13 aug 2017Visningar: 847 

Taggar: Hollow, Nintendo, switch, MMEU

« Tillbaka till nyhetsarkivet

Kommentarer

Elin Ekberg13 aug 2017q

Här är en film på hur det ser ut när man spelar:

Nightswipe13 aug 2017q

Finns ju ingen E-knapp på Switchkontrollen så jag antar att gameplayet därovan inte ger en klar representation på hur det kommer flyta/se ut på konsolen.

YohanBlomquist13 aug 2017q

Finns ju flera sätt att plocka upp video på iofs så det är väl inte omöjligt att detta är streamat från en Switch. Även om man kan tycka att det rör sig väldigt 'pc-aktigt'.

Oregondanne13 aug 2017q

Ser spännande ut. Klickade på videon ovan och gillar att en annons för en begravningsbyrå poppade upp, haha.

Savior Katana13 aug 2017q

Första fps:et till Switch? Att det är första skräckfps:et är jag säker på, men är det även det första skräckspelet oavsett gameplay? Eller har jag glömt någon titel?

Diggade vad jag såg och ambitionerna verkar ju rätt höga med ett fullt orkestrerat soundtrack och stämningsfulla miljöer. Sen hörde jag protagonistens röstskådespelare, och det förstörde det för mig tyvärr. Kanske är det så att det är hans tankar som hörs, och jag ska inte döma ut det så här tidigt, men annars verkar det väldigt märkligt att han springer runt i den situationen och pratar högt för sig själv. Den ambiens de byggt upp försvann helt för mig, dessutom lät själva röstskådespelet inget vidare alls. Hmm.

Bra att det släpps skräck till Switch så utbudet breddas, men det spel som jag VERKLIGEN (oavsett genre) ser fram emot på konsolen har även ordet Knight efter ordet Hollow i titeln.

micke_nes13 aug 2017q

Hoppas att detta kommer fysiskt.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.