Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Nyheter

Nu stängs snart Xbox Live Indie Games

Kommer ni ihåg sektionen Xbox Live Indie Games på Xbox 360?


Någon av er kanske fortfarande använder den.


Nu har Microsoft meddelat att den här tjänsten kommer att avslutas den 29 september. De gick ut med ett mail om det här, för ett par år sedan, och nu är dagen nästan här.


Du kommer fortfarande att kunna spela de spel som du köpt (och ladda ner dem igen, om du äger licensen) efter det här datumet.


Om det är något spel du fortfarande inte har köpt och som du är intresserad av har du bara fram till den 29 september att göra det.


Vilka var dina favoriter, bland de här indiespelen?

Oskar Skog12 sep 2017Visningar: 533 

Taggar: Xbox One X, Xbox One, Microsoft, Project Scorpio

« Tillbaka till nyhetsarkivet

Kommentarer

Nicke Karlsson12 sep 2017q

Nyan Cat Adventures [love]

Daniel Eyre12 sep 2017q

Good riddance. Nog för att man haft många kul kvällar med att ladda ner demos på det absolut klåpigaste mänskligheten har att erbjuda ihop med en flarra vodka, men jag kan på allvar tänka mig att den genomsnittliga nivån på de spelen smutsat ned Xbox-varumärket mer än de gjort nytta. Jag spelade hemmagjorda Net Yaroze-spel på PS1 som hade mer hjärta än merparten av XBLI-biblioteket. I en tid då indiespel i mångt och mycket blivit så otroligt intressanta och passionerade står Xbox-satsningen för det lataste och mest handfallna i hela spelvärlden – åtminstone på denna sidan av Appstore-träsket. Och kanske vissa delar av Steam...

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.