Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Nyheter

Idag kommer Rayman Legends till Switch

Ubisoft kommer att släppa Rayman Legends Definitive Edition till Switch idag.


Priset på spelet är 40 euro.


Det finns även en demo av Rayman Legends på E-shop, för dig som vill testa det först.


Vi har två filmer från spelet som du kan se här nedan.Oskar Skog12 sep 2017Visningar: 696 

Taggar: Rayman Legends, switch, Ubisoft

« Tillbaka till nyhetsarkivet

Kommentarer

Schizo_Deluxe12 sep 2017q

Skoj.
Riktigt bra spel.

Notorious Gamer12 sep 2017q

Aldrig för 400 kr.

Daniel Eyre12 sep 2017q

Sjukt bra spel. Men väldigt snålt att sälja ett fyra år gammalt spel, som redan finns till alla format någonsin, för 400:-.

Scapula12 sep 2017q

Daniel Eyre:

Sjukt bra spel. Men väldigt snålt att sälja ett fyra år gammalt spel, som redan finns till alla format någonsin, för 400:-.


Såg att det kostade 60 kr till PS4 (på PS Store) häromdagen. Grymt spel, men det känns som om de som vill spela detta spel redan har gjort det.

NicolausCamp12 sep 2017q

Daniel Eyre:

Men väldigt snålt att sälja ett fyra år gammalt spel, som redan finns till alla format någonsin, för 400:-.


Mitt skickades igår från base.com för runt 290:-.

Tobias Söderlund12 sep 2017q

Det är ju inte som att Legends till Switch är den första bärbara versionen, ens. Så 400 kr känns verkligen helt uppåt väggarna (även om jag tycker spelet i sig är värt varenda krona.. men det går ju faktiskt att få billigare som fan på annat håll så...).

Inte så att jag vill att det skall floppa.

Men nästan att jag gör det, ändå,

För hela den här "köp allt om och om igen på ny hårdvara" är rövbajs. Där har licenser verkligen utrymme att förbättras (köp en Rayman Legends-licens, spela det på all härdvara det släpps till... oj, nej, vad dumt det vore).

vampir12 sep 2017q

Inget köp för mig vill hellre ha ett nytt 3d äventyr

tryffel230 dec 2017q

För 229 kronor på webhallen är det iaf värt sitt pris. Jag undrar hur försäljningen har gått, det har ju inte synts till på några listor som jag förstår det men jag har en känsla av att det trots allt går ganska så bra under radarn. Det var 4 exemplar inne på webhallen i Uppsala i förrigår, nu är alla slut. Discshop sålde också minst ett tiotal ex på bara nån dag sedan det prissänktes.

NicolausCamp30 dec 2017q

tryffel2:

det har ju inte synts till på några listor som jag förstår det men jag har en känsla av att det trots allt går ganska så bra under radarn.


Med tanke på att det "bara" är en port borde ju spelet inte ha kostat alltför mycket att utveckla från start så det behöver ju inte sälja speciellt mycket för att räknas som en framgång. Sedan har väl försäljningen av det här spelet alltid varit lite under radarn, att det liksom tuffar på med okej siffror under längre tid istället för att vara ett spel med stark start men som sedan faller som en sten.
Ubisoft har ju själva sagt att de är väldigt nöjda med Switch-försäljningen av sina spel, men då utgår jag från att de primärt snackar om Mario + Rabbids.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.