Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Nyheter

Sega visar mer från Sonic Forces

Förra året avslöjade Sega två nya projekt med Sonic the Hedgehog.


Vi har recenserat det ena av dem, Sonic Mania.


Det andra spelet heter Sonic Forces.


Nu har Sega släppt två nya filmer från det här spelet som du kan se här nedan.


Sonic Forces kommer att släppas till PS4, Switch, Xbox One och PC den 7 november här i Europa.Oskar Skog17 okt 2017Visningar: 726 

Taggar: Sonic Forces, Sega, Sonic Mania, Sonic the Hedgehog, Project Sonic

« Tillbaka till nyhetsarkivet

Kommentarer

Bleatlessness17 okt 2017q

I ett spel som handlar om hastighet och momentum, varför ger man en karaktär ett huvudmove som STANNAR UPP honom VARJE GÅNG du använder det?

Så för övrigt otroligt generiskt ut. Kom igen nu, 3D-Sonic har gjorts bra förut.

Avgrundsvrål17 okt 2017q

Men gud, vad är det för missunnsamma klåpare som jobbar på Sega egentligen? Det ser ju precis ut som allt Sonic varit och gjort sedan Sonic Heroes för över femton år sen. Ser rent hiskeligt tacky ut. Kan nån bara demolera utvecklingsstudion med marken snälla?

chipskille17 okt 2017q

Försöker undvika att delta i den traditionella "basha på Sonic"-kören, men det här spelet gör det inte direkt lätt. Vad är det ens som händer i det övre klippet? En rörig bossfight?

Blir halvt illamående av alla effekter, slow motion-moment och så vidare. Och varför låter ens rep/lina/änterhake (?) som ett rymdskepp/en blaster?

Men vad vet jag. Spelet kanske är roligare att spela än vad det är behagligt att titta på. Undrar om mottagandet av Sonic Mania gör att Sega prioriterar om inför nästa Sonic titel.

Redfoxe17 okt 2017q

Verkar bara vara en enda röra det här.

Fröken Keke17 okt 2017q

Jag är nöjd sålänge jag får spela som min Sonic-OC.

yokisuci17 okt 2017q

Jag såg faktiskt fram emot det här. Såg fram emot det. Ju mer jag sett av det sedan första gameplay visades, ju mer opepp blir jag. Tycker Sonic Generations hade ett par riktigt roliga modern sonic banor, som jag kört flera gånger om för att få perfekt och nöta tidsrekord.

Även detta har säkert ett kul par kul banor åtminstone. Men allvarligt talat, kan de inte sluta med "spännande" utsvävningar i form av nya karaktärer och annat?

Bleatlessness17 okt 2017q

chipskille:

Försöker undvika att delta i den traditionella "basha på Sonic"-kören, men det här spelet gör det inte direkt lätt. Vad är det ens som händer i det övre klippet? En rörig bossfight?


Det är trevligt att du tar avstånd från mobmentaliteten. Men det vore att ljuga för sig själv att påstå det här ser bra ut. För att...

yokisuci:

Jag såg faktiskt fram emot det här. Såg fram emot det. Ju mer jag sett av det sedan första gameplay visades, ju mer opepp blir jag.


Precis så! Hade väldigt roligt med Colours och Generations, och det här lovade att bli Generations 2 först.

Men vad får vi nu? Slumpmässig gameplay i generiska miljöer?

Det värsta är att chansen är hög att Sega säger "jaha, ingen vill ha 3D-Sonic, men 2D går hem!", och drar slutsatsen på kameraperspektivet istället för spelens kvalitet.

Nog för att jag älskar Mania och gärna ser mer av det, men det behöver inte vara motstående ett 3D-Sonic.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.