Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Nyheter

Ny Nintendo Direct om Animal Crossing på onsdag

Nintendo har bekräftat ett nytt avsnitt av Nintendo Direct.


Det kommer att sändas nu på onsdag och kommer att fokusera på Animal Crossing.


Du minns väl att Nintendo ska släppa ett mobilspel baserat på det varumärket.


Sändningen kommer enbart att fokusera på Animal Crossing till iOS och Android.


Du kommer att kunna se den här sändningen från Nintendo Direct med början klockan 08:00 den 25 oktober.

Oskar Skog23 okt 2017Visningar: 931 

Taggar: Animal Crossing, Nintendo

« Tillbaka till nyhetsarkivet

Kommentarer

Fröken Keke23 okt 2017q

Utannonsera till Switch också.

Oskar Skog23 okt 2017q

Fröken Keke:

Utannonsera till Switch också.


Nintendo:


Nintendo notes that there will not be any information related to Animal Crossing on Switch or 3DS, nor will there be any information on other smartphone titles.

Fröken Keke23 okt 2017q

;_;

Notorious Gamer23 okt 2017q

Men för faaaaaan

NicolausCamp23 okt 2017q

Ska ändå bli intressant att se vad de har kokat ihop till mobilmarknaden.

Anders Eklöf23 okt 2017q

Hoppas verkligen att det blir så renodlat som möjligt, fast med en social aspekt så klart. Vill inte ha något Happy Home Designer...

Tomato0623 okt 2017q

Pay of Tom Nooks debt with your own money $$$

Och så går sagan om hur Nintendo fick tillräckligt mycket pengar för att köpa månen

ThunderDuck23 okt 2017q

Pallar inte att gå upp så tidigt när jag är ledig.
Vart hittar man Directen smidigast efteråt utan att se spoilers?

Oskar Skog23 okt 2017q

ThunderDuck:

Vart hittar man Directen smidigast efteråt utan att se spoilers?


Den kommer finnas på Nintendos Youtube-kanal.

nmhbm23 okt 2017q

Peppen är total!

yokisuci23 okt 2017q

Min pepp var total...fram tills jag kom till delen att de enbart ska fokusera på Android/iOS. :'(

Tomas Engström23 okt 2017q

Nu får ju Nintendo verkligen skärpa sig. Om det inte blir ett utannonserande av 1) mobilspelet med ett faktiskt datum och 2) något snack om hur det här kommer att funka ihop med nästa faktiska spel i serien, så kommer jag på riktigt att skicka en bajskorv till deras högkvarter i Kyoto.

Fjolårets (eller var det rent utav 2015?) besvikelse till Nintendo Direct går verkligen inte att uttrycka i ord. Det skulle däremot absolut gå att att uttrycka i bajs.

Gör nu rätt ffs och sluta bete er som om franchisen vore Metroid (☞◣д◢)☞

Shiine23 okt 2017q

Tomas Engström:

så kommer jag på riktigt att skicka en bajskorv till deras högkvarter i Kyoto.


Noterat.

Jag är faktiskt hype på det här mobilspelet. Kan ju vara mysigt att ha ett hus man kan möblera och så, och sen kanske gå runt i en miniby av nåt slag å köra små ärenden åt byborna i kanske små minispel eller nåt?

Tomas Engström23 okt 2017q

Shiine:

sen kanske gå runt i en miniby av nåt slag å köra små ärenden åt byborna i kanske små minispel eller nåt?


Det man helst vill ha är ju en förlängning av en "riktig" titel, istället för enbart ett enkelt mobilspel. För där finns det ju så sjukt mycket att vinna som spelare - om jag genom en app kan ta hand om de allra enklaste av sysslor och t.ex motta samt skriva brev, kanske lira ett par minispel för att tjäna Bells som därefter överförs till det riktiga, fulla spelet.

Men eftersom Nintendo nu har haft den här titeln under utveckling i åtminstone 2 år, och med en försenad lansering på ett helt jävla år, så förväntar jag mig ju att det ska vara så otroligt mycket mer än bara "en miniby" och "små minispel".

Jag förväntar mig praktiskt taget ett helt Animal Crossing. Men det kommer jag ju förmodligen inte alls att få...

Alternativt ett par robustare minispel i stil med de som introducerades i Welcome Amiibo-versionen/uppgraderingen. Men jag vill verkligen inte se något halvdant minispel som känns superbegränsat och inte alls särskilt AC.

NicolausCamp23 okt 2017q

Tomas Engström:

Gör nu rätt ffs och sluta bete er som om franchisen vore Metroid


Har du sovit sen E3? [wink]

Tomas Engström23 okt 2017q

NicolausCamp:

Har du sovit sen E3?


[crazy]

Det tog dem 7 år att publicera ett "nytt" Meroid-spel.

S.j.u å.r.

Och vad fick vi då? Jo en remake... Kom igen. Det är ju verkligen inte okej att behandla en så stor spelserie (och en så älskad karaktär) på det här viset. Vi vet inte ens när Metroid Prime 4 är tänkt att släppas, det kan lika gärna dröja tills 2019 och då är det alltså 12 år sedan det senaste Metroid Prime.

Och för att återvända till Animal Crossing-serien har det redan hunnit passera 5 år sedan vi fick New Leaf. Visst, det var trevligt med uppdateringen Welcome Amiibo, men nog hade vi väl ändå förtjänat ett nytt spel framför en stor uppdatering mitt i allting? Istället sket man ur sig Happy Home Designer, som hade passat mycket bättre som ett ordentligt mobilspel eftersom det var så pass fattigt i jämförelse.

Bubbles23 okt 2017q

Även om jag blir jättebesviken på att de enbart kommer prata mobil är jag ändå Väldigt tacksam med att de är så här upfront i förväg så man fattar att man inte ska hoppas på en massa som inte kommer slå in.

NicolausCamp23 okt 2017q

Tomas Engström:

Och vad fick vi då? Jo en remake... Kom igen.


Fast så var också Samus Returns jäkligt bra. [wink]
Och sedan skiter jag i vad andra säger, jag gillade Federation Force! [wink]

Tomas Engström23 okt 2017q

NicolausCamp:

Fast så var också Samus Returns jäkligt bra.


Det ska bli intressant att spela när jag väl kommer dit tidsmässigt :P Jag tvivlar ju dock inte på att det är bra, herregud Metroid 2 har ju bra betyg redan från back in the days och är ett spel av den gamla skolan.

Edit: bara synd att det ska se så förbannat fult ut estetiskt :(( 2.5D eller vad vi nu ska kalla det här påhittet är verkligen hemskt. Har ärligt talat god lust att spela igenom Project AM2R istället.

NicolausCamp:

Och sedan skiter jag i vad andra säger, jag gillade Federation Force!


Jag tror också att jag skulle gilla FF om jag spelade det. Peppade inför releasen, det gjorde jag.

Men något Metroid-spel är det ju egentligen inte :)

NicolausCamp23 okt 2017q

Tomas Engström:

Men något Metroid-spel är det ju egentligen inte :)


Mer än Amiibo Festival är ett Animal Crossing-spel iaf. [crazy]

Tomas Engström23 okt 2017q

NicolausCamp:

Mer än Amiibo Festival är ett Animal Crossing-spel iaf. [crazy]


Det är fan sant X'D

Och på ett vis lite sorgligt också [cry] Happy Home Designer och Amiibo Festival samma år... Om det åtminstone hade kunnat ha ett par AC-relaterade minispel men nope, inte det inte >_>

Jaja, får väl se vad det blir av det här mobilspelet.

Men R.I.P på riktigt </3

lonian23 okt 2017q

Tomas Engström:

bara synd att det ska se så förbannat fult ut estetiskt :(( 2.5D eller vad vi nu ska kalla det här påhittet är verkligen hemskt. Har ärligt talat god lust att spela igenom Project AM2R istället.


Föreslår att du spelar dem båda.
När man väl är inne i Samus returns ser det faktiskt fantastiskt snyggt ut. Det är stor skillnad att se spelet i rörelse än på bilder. Det känns verkligen som att de tagit Metroid prime och gjort en sidescroller av det. Spelat ut det och är nöjd. Jag kör AM2R just nu och det är fantastiskt det också, dock svårare att hantera då jag inte pallar med hur man missar dessa walljump hela tiden eller sättet man skall katapult:a sig framåt på rätt sätt när man laddats upp genom att springa.

Shiine23 okt 2017q

Tomas Engström:

Det man helst vill ha är ju en förlängning av en "riktig" titel, istället för enbart ett enkelt mobilspel.


Ja det hade helt klart varit optimalt.
Eller ja, jag tycker att dem kan göra lite båda så att det inte känns fattigt. Låt folk spela och ha roligt, köpa möbler med mera, skaffa lite pengar och köpa mer osv. Ett spel som står på egna ben.
Sedan kan dem ju bara lägga in funktionen att kunna föra över möbler med mera som man hittat där till Switchen sen. Skulle vara underbart.

Jag vill att Animal Crossing till mobilen ska stilla mina nerver ett tag till för ett full fledged Animal Crossing till switch

Fröken Keke23 okt 2017q

Har funderat lite och kommit fram till att ett bra optimerat mobilspel (läs, slukar inte halva batteriet på en timme som Pokémon Go), kanske skulle vara vad som skulle få mig att komma in i spelet lättast. Mållösheten gör ju att det inte riktigt finns någon motivation alls att spela, men sitter man på tunnelbanan utan något annat för sig kan det ju säkert vara lockande.

lonian24 okt 2017q

Ett mobilspel ska vara beroendeframkallande för att passa mig. Candy crush har tyvärr lyckats än om jag hatar det pga microtransaktionerna de vill man ska göra hela tiden.

Tomas Engström24 okt 2017q

lonian:

Det är stor skillnad att se spelet i rörelse än på bilder. Det känns verkligen som att de tagit Metroid prime och gjort en sidescroller av det. Spelat ut det och är nöjd.


Det var ju faktiskt ett väldigt trevligt sätt att se på det och också en väldigt lovande beskrivning av känslan! Hoppas att jag känner samma sak när jag väl sätter mig och spelar, fick ju faktiskt specialutgåvan levererad på releasedagen så jag har redan spelet och kommer således att spela det snart.

lonian:

inte pallar med hur man missar dessa walljump hela tiden eller sättet man skall katapult:a sig framåt på rätt sätt när man laddats upp genom att springa.


Can relate, bara i Super Metroid fann jag det här riktigt svårt och frustrerande ><

Shiine:

Jag vill att Animal Crossing till mobilen ska stilla mina nerver ett tag till för ett full fledged Animal Crossing till switch


Kommer inte detta nu under 2018 så blir jag tokigt besviken och ledsen på Nintendo oavsett hur mobilspelet ser ut och fungerar :(( Det är liksom dags nu.

Shiine24 okt 2017q

Tomas Engström:

Kommer inte detta nu under 2018 så blir jag tokigt besviken och ledsen på Nintendo oavsett hur mobilspelet ser ut och fungerar :(( Det är liksom dags nu.


De måste ju nästan släppa det i år tycker jag! Gått alldeles för lång tid för min smak haha

Sweet! Böt jobbpass så jag kan se den ;)

Tomas Engström24 okt 2017q

Shiine:

De måste ju nästan släppa det i år tycker jag! Gått alldeles för lång tid för min smak haha


Jodå, det hade jag också kunnat tycka och därför blev jag försås överlycklig när jag såg den här nyheten, då jag förutsatte att det skulle snackas om både mobilspelet och nästa riktiga del i serien.

Men det här betyder ju snarare att vi i bästa fall får se ett nytt spel 2018...

Bajs is coming.

Shiine24 okt 2017q

Kommer fortfarande sitta spänd. Hoppas verkligen att det blir rätt så fylligt å inte ett segt farming-spel.

NicolausCamp25 okt 2017q


Ehhhh... ser väldigt begränsat ut tycker jag, som ytterligare ett Happy Home Designer eller Animal Crossing Light, typ, med massa mikrotransaktioner såklart. Håller mig till 3DS-spelet jag till det kommer något till Switch.
Kan inte direkt påstå att jag är överraskad dock. Mobilspelen har ju alltid varit menade att för Nintendo vara mindre upplevelser som ska agera lockvaror och inkörsport till den "äkta" konsolupplevelsen. Kul för de som inte har en Nintendo-maskin antar jag, men som sagt, inget för mig.

Shiine25 okt 2017q

NicolausCamp:

ser väldigt begränsat ut tycker jag


Innehåller såå mycket mer än vad jag personligen trodde dem skulle trycka in. Så jag är mer än glad! Ser ju grymt ut!

Riktigt kul å se.

Självklart innehåller ju konsolversionerna mer, men de kostar ju också 400 spänn vid release, nu vet jag inte hur mycket det här ska kosta eller om det bara är leaftickets dem ska dra in pengar på. Isf är de ju helt klart valutan!

Tomas Engström25 okt 2017q

Jag tycker också tvärtom vad gäller innehållet, att det här är helt klart mer än vad jag känt en oro för. Inte bara ett helt eget spel utan också så pass stort som jag ändå hade förväntat mig efter all den här tiden som de har jobbat med det

CBrown25 okt 2017q

Ser helt ok ut, kan till och med bli att ladda ner när det är dags. Betydligt mer än vad jag trodde men är väl kanske inte nödvändigtvis en komplimang beroende på var man hade sin förväntningar.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.