Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Nyheter

Det här spelade vi under november

Det är tre år sedan vi började göra det här varje månad.


Och med vårt nya betygssystem kommer små förändringar i presentationen. Istället för att sätta ett ja eller nej i slutet av våra korta omdömen placerar vi istället våra silver- och guldsymboler framför de spel som vi tycker är värda det.


Övriga spel markeras inte alls, utan kommer bara med en kort text.


Vi gör det här för att vi tror att det är ett sätt för dig att lära känna oss och våra spelvanor. Och vad vi tycker om en mängd olika spel. Se vem, eller vilka, av oss som ligger närmast din egen spelsmak.


Vi vill naturligtvis gärna att ni skriver vad ni har spelat under den aktuella månaden i kommentarerna nedan, vad ni tycker om det här inslaget och hur rätt/fel vi har.


Det här spelade vi under november.


Vad spelade du?


Tidigare listor: (2014) oktober - november - december - (2015) januari - februari - mars - april - maj - juni - juli - augusti - oktober - november - december (2016) januari - februari - mars - april - maj - juni - juli - augusti - september - oktober - november - december (2017) januari - februari - mars - april - maj - juni - juli - augusti - september - oktober - november


4
ISABELL RYDÉN


Destiny 2: Vi ses en dag i veckan. På tisdagar.


Gran Turismo Sport: Brum, brum!


Hidden Agenda: Blod, svett och tårar är bra ingredienser i en brottsutredning.


Overwatch: VEM HAR RÖRT MIN MERCY?


Pokemon Alpha Sapphire: Kan inte lägga ifrån mig det här, men kanske borde göra det klockan sju på morgonen.


Pokémon X: Inte lika underhållande som ovanstående.


The Sims 4: På PS4? Nej. På PC? Ja.


4
ANDERS EKLÖF


Sonic Mania: Det bästa Sonic-spelet.


Super Mario Odyssey: Jag är inte alls lika engagerad att hitta alla månar efter att eftertexterna har rullat, men resan dit är fenomenal.


What Remains of Edith Finch: En otroligt sorglig men berörande berättelse.


Doom: Det fungerar verkligen inte galant på Switch rent tekniskt, men att spela det bärbart är en fröjd.


South Park: The Fractured But Whole: En upprepning av den bättre föregångaren.


Sonic Forces: Absolut inte det bästa Sonic-spelet.


Voez: Lättsamt rytmspel på paddan. Synd att det innehåller mikrotransaktioner.


Animal Crossing: Pocket Camp: Beroendeframkallande till en början, men blir tjatigt och meningslöst ganska snabbt.


Star Wars Battlefront II: Kampanjen är underhållande och multiplayern är kul i korta stunder. Tummen upp för rymdstriderna.


4
NICKE KARLSSON


Super Mario Odyssey: Det är ett tomtebloss som i princip brinner i båda ändar. Så spektakulärt och intensivt att det tar slut lite för fort. Men samtidigt har det varit sååå värt det. För även om det finns fler tomtebloss i spelbiblioteket, går de inte att tända i båda ändar.


Paragon: Vips så är det lite neon och 80-talsflirt i interfacet, på det så känns metan betydligt mer balanserad.


Mario Kart 8 Deluxe: Nu gäller det att vara tjurig. För att få tre stjärnor på alla cuper i 200cc är banne mig ingen barnlek.


Picross S: Det är basic och trevligt.


Uno: För att det är ett av världens lättsammaste och roligaste sällskapsspel.


Call of Duty WWII: Releasehelgen var en katastrofal historia på alla sätt. Såhär några veckor senare är det stabilare kring matcherna, men det sociala spejset är ännu väldigt osocialt.


Legend of Zelda: Breath of the Wild: Jag slukas upp i världen fortfarande - Ge mig ett riktigt photomode Nintendo, SNÄLLA!


Mafia III: AI:n är inte så bra, men nästan allt det andra håller ruggigt hög klass i mitt tycke. Berättandet framförallt.


Bloodborne: Så mycket mer min typ av spel än "souls" - liksom ba kötta på så mycket staminan orkar. Snacka om sen till partyt.


4
TOMAS ENGSTRÖM


Sonic Mania: Att det skulle behövas en helt annan studio för att förstå vad fansen vill ha? Förvisso ett par irriterande banor designmässigt, men gameplay är fortfarande mycket roligare än vad serien i övrigt har erbjudit sedan Sonic 3.


Stardew Valley: Supermysigt och beroendeframkallande. Jag spelar nog ganska ineffektivt och ofokuserat, men det är ett ruskigt solitt spel med massor av innehåll :3 Att nu dessutom kunna spela detta var jag vill på Switch är ju bara amazing.


Retro City Rampage DX: Det är så här jag minns GTA2! Ösigt, actionfyllt, komiskt och lättsamt att spela. Väldigt lämpligt för Switch. Dessutom med massor av härliga referenser till popkultur genom tiderna. Bra tidsfördriv mellan större titlar!


Moon Hunters: En kontroll som inte känns helt gjord för just analoga spakar och dessutom ganska segt, grindaktigt gameplay. På PC och i multiplayer kanske, men här på Switch blev det faktiskt en besvikelse.


Gloomhaven: Hypen var verklig. En föränderlig värld med personlig karaktärsprogression och ett lika roligt som djupt stridssystem. På riktigt en milstolpe inom sällskapsspel och helt olikt allting annat man kan spela. En upplevelse.


Time Stories - Expedition: Endurance: Peggy och Manuel fortsätter att imponera med sina välskrivna äventyr till spelupplevelser! En ovanligt snabbspelad expansion men oj vilken atmosfär och vilket tema.


4
HANS LI ENGNELL


Cuphead: Babysteps.


Gears of War 4: Det gick åt skogen med tomatplantorna.


Uncharted: The Lost Legacy: Visst är det vackert. Men detta innebär också fler lådor att knuffa och avsatser att klättra på. Tyckte att jag fick mer än nog av det i Uncharted 4.


Super Lucky's Tale: Mysigt, charmigt och behagligt. Men också fegt. All form av nytänkande saknas.


Forza Motorsport 7: Döläckert, men Forza Horizon är nog ändå min melodi.


Sega Rally: Plockade fram spelet till Xbox 360 och stoppade undan det lika raskt igen.


4
PETTER ARBMAN


Wolfenstein II: The New Colossus (PC): Speldesignen är rolig men knappast nyskapande. Berättelsen är både rolig och nyskapande. Jublar åt vissa scener.


Super Mario Odyssey: Det är i efterspelet som de riktigt geniala pusslen tar plats.


Doom (Switch): Svårt att lägga undan. Igen.


Battlefront II (PC) : Njae. Besviken på berättelsen hittills. Som en tutorial inför flerspelarläget, klätt i tunna svala storylager. Och jag som läste boken (!) innan!


4
JOHAN LORENTZON


Stardew Valley: Kan väl lika gärna erkänna att spelet kommer nog vara på den här listan för evigt.


Assassin's Creed: Origin: Ubisoft har gjort så mycket rätt med det här spelet. Spelet är inte perfekt men nu har de äntligen vågat sig ur sin bekvämlighetszon.


Super Mario Odyssey: Börjar närma mig slutet, men jag har fortfarande en miljard månar kvar att samla och spelet är fortfarande lika bra.


Persona 5: Blev ett Black friday-inköp. Väldigt lovande än så länge.


4
ALEKSANDAR BUNTIC


Tekken 7: Fortfarande ett av årets bästa spel och älskar man fightingspel är Tekken 7 det givna valet för i år.


Overwatch: Jag har börjat komma tillbaka till spelet och älskar den nya karaktären. Nu fattas det bara att Blizzard drar upp de döda karaktärerna ur graven.


Gran Turismo Sport: Det här spelet lyckades få tillbaka mitt sug för realistiska bilspel. Det är riktigt bra.


Pokémon Ultra Sun: Jag gillar förändringarna Gamefreak har gjort i spelet. Det känns mycket fräschare än de andra spelen i serien. Hoppas på att de vågar fortsätta i denna riktning.


Lego Marvel Super Heroes 2: Ett rörigt och klumpigt spel med tråkiga och ibland ologiska pussel. De försöker med för mycket, men lyckas med väldigt lite.


Assassin's Creed Origin: Jag har alltid haft svårt för denna spelserien och mycket berodde på spelens stridssystem. Origin ändrar på det och jag gillar verkligen den här förändringen. Mer sånt här!


The Evil Within 2: Helt klart en kandidat för årets bästa skräckspel, även om det inte var så värst läskigt. Allt är bra förutom berättelsen och karaktärerna.


4
ALEXANDER REHNMAN


Super Mario Odyssey: Kanoners. Behöver jag säga mer?


Need For Speed: Payback: Okej, men hade varit mycket bättre utan FREE-TO-PLAY-MEKANIK I ETT FULLPRISSPEL.


Etrian Odyssey V: Beyond the Myth: Roligt att rita kartor även om det blir enformigt i längden.


UFC 2: Växlar mellan otroligt frustrerande och väldigt kul. Osäker på vilket som väger tyngst.


Rocket League: Ett av världens bästa spel finns slutligen bärbart och Switch etablerar sin status som den ultimata partykonsolen.


Dwarf Fortress: Lika fantastiskt som komplext. Ett sant konstverk.


World of Warcraft: Legion: Roligare än jag mindes det. När ska jag få tid att spela, egentligen?


Orwell: Keeping an Eye on You: Obehaglig thriller om massövervakning. Känns väldigt relevant.


4
ELIN EKBERG


Wolfenstein 2: The New Colossus: Det känner kanske aldrig för att diskutera budskap eller tematik, trots den övervägande mängden filmsekvenser, trots att man doppar tårna i både och, men erbjuder ändå en stark actionbetonad upplevelse med höga produktionsvärden.


Call of Duty: WWII: Jag vet inte om jag tycker att man riktigt når hela vägen med berättelsen, särskilt i åtanke med vad man försöker att uträtta, men det jag får ändå säga att jag gillar väldigt mycket. Activision gör bäst krigsspel, helt enkelt.


Need for Speed: Payback: Lite beroende på hur pass mottaglig du är för mediokra racingsupplevelser och forcerade mikrotransaktioner, skulle jag ändå säga att Need for Speed Payback är ett spel för spelsamlaren.


The Elder Scrolls V: Skyrim: För spelet får mig än idag att känna intensiva känslor när jag spelar det, jag kan fortfarande babbla om det tills folk himlar med ögonen och jag skäms likt förbannat inte ett dugg över det.


Horizon: The Frozen Wilds: Fantastiskt bra, det märks verkligen att utvecklarna hade roligt när man gjorde det här vackra sidospåret. Svårt, vackert och med starka personporträtt.


Star Wars: Battlefront 2: Trots att kampanjen bara var ett par timmar, så orkade jag inte spela klart - trista banor, trista strider, trist allting och jag kände överlag att ... ja, om ingen betalar mig för att spela det, varför ska jag då fortsätta? Så jag slutade.


Super Mario Odyssey: Jag kommer nog att spela en måne eller två, då och då, en bra bit in i framtiden.


4
OSKAR SKOG


Battle Royale (Fortnite): Under 2018 ska jag bara spela sådana här spel.


Super Mario Odyssey: Det är som Shigeru Miyamoto börjat jobba hos Ubisoft.


Call of Duty: WWII: Multiplayer växer och växer. Kan bli ett silver, beroende på kommande banor och uppdateringar i balansen.


Mini Metro: Jag hittade ett litet spel där man ska bygga tunnelbanor.

Oskar Skog 1 dec 2017Visningar: 1286 

Taggar: Loading, listor, Spel, månadens

« Tillbaka till nyhetsarkivet

Kommentarer

Schizo_Deluxe 1 dec 2017q

Guardians of the Galaxy -
Ett av Telltales sämsta - NEJ

Plauge Road -
Lättsamt strategi RPG - JA

Assassins Creed origins -
Årets näst bästa spel. Mycket ändrat och allt till det bättre - JA

Gurkan 1 dec 2017q

Spelat ett jäkla massa spel, i vanlig ordning. Bäst har Forza 7, Assassins creed O och Mario Odyssey (GOTY) vart.

Onlyindreams 1 dec 2017q

Satt och tänkte på vad intressant med någon som gillade brädspel tills jag faktiskt läste att det var vår vän Tomas ;)

Spelat mycket South Park, Rocket League och Mario Odyssey. Mer än så har inte tiden räckt till. Hoppas hinna med lite Splatoon 2 och AssCreed nu i december under min extra långa ledighet

Schizo_Deluxe:

Årets näst bästa spel. Mycket ändrat och allt till det bättre -


Hur klassar du det i förhållande till de andra AssCreed-spelen? Är en van klättrare men tycker Tomb Raider har skött vissa moment bättre än AssCreed de senaste åren.

sejtan 1 dec 2017q

Spelar mest samma gamla.

Fallout 4, slutar alltid med att jag springer runt och sniprar och sneakar.
LoL, ibland är det skoj med nyheter inom spelet. Det lär försvinna snart då alla jag spelat med slutar (läs: skaffar barn)
Path of Exile. Svårt att sluta, svårt att lägga ner så mycket tid som kanske behövs för att göra det skoj.

Vill spela:
EVE online. Fy fan vad fränt det är. Snart kommer ju en förbättring för de som inte vill betala också.

Hakola 1 dec 2017q

Assassin's Creed: Origins - Refund på Steam. Buggigt och jävligt, vilket får mig att vänta bra länge innan jag tar mig an spelet igen.

Wolfenstein 2 - Jag älskar spelet. Flera veckor efteråt klingar GOTY-klockan för mig, Zelda till trots.

Sonic Forces - Alltså... lättsamt. Hjärndött. Bättre än förväntat.

Super Mario Odyssey - Jag har svårt att komma in i det. Efter flera timmar bråkar jag med kontrollerna och jag önskar att jag kunde se samma storhet som "alla andra".

Serial Cleaner - Småmysigt spel med skön estetik. Lite väl enkelt i sitt utförande, men underhållande i korta sessioner.

Skyrim VR - Ett spel jag älskar från ett nytt perspektiv. Precis så bra som jag förväntade mig efter utannonseringen -- pop-ins och Bethesda-buggar till trots.

Skyrim Switch - Lite som ovan. Det är Skyrim, men bärbart vilket jag har svårt att säga nej till.

Kadaverdoris 1 dec 2017q

Guardians of the Galaxy - Trots att valen spelar större roll känns det som gamla samma. Det börjar bli dags för förnyelse.

My Name is Mayo - GOTY!

Dead Synchronicity - Mediokert som bäst, med lite tur.

Mass Effect Andromeda - En av de bästa spelupplevelserna jag haft i år. Andromeda är en fantastisk galax att utforska.

Schizo_Deluxe 1 dec 2017q

Onlyindreams:

andra AssCreed-spelen? Är en van klättrare men tycker Tomb Raider


Skulle klassa det bland de tre bästa iallafall.
Striderna är betydligt bättre. Gillade EXP systemet med och världen är ju väldigt öppen. Grymt vackert dessutom. Finns fortfarande lite saker att fixa, tex så är pilbågen bökig att sikta med snabbt.

Fridell 1 dec 2017q

Super Mario Odyssey 8/10

Y's VIII Lacrimosa of DANA 9/10

Redfoxe 1 dec 2017q

Avklarade
Oddworld New 'n' Tasty - Tacka gudarna för quicksave funktionen, helvetiska checkpoints.

Rise of the Tomb Raider - Gediget arbete, men så förbannat långtråkigt. Höjdpunktarna var själva pusseltombsen.
Men dom var där inte många av.

Dropsy - Kort och mysigt äventyrsspel utan dialog. Med världen läskigaste, men också snällaste Clown.

Cuphead - Troligtvis mitt GOTY. Älskar det.

Golden Axe Vintage Collection - Beat em ups som inte åldrats väl. Kör man med pantern i 3:an kan man bryta spelet pga av hans oblockbara attack. Gör allt pissenkelt.
Men småkul i historiskt syfte, sedan blir det väl extra roligare per automatik ifall man kör med en vän.

Toybox Turbos - Jovars, det närmsta vi kommer Micro machines idag. (Nya kan gå och dränka sig(

Assault Android Cactus - Jag är inte tillräckligt bra för detta. kravet för S+ rank är helt galet. Åtta olika karaktärer att spela som, men fann bara tre intressanta.

Abzu - Skönt att avsluta månaden med ett lugnt och stillsamt lir.

Provspelade/Påbörjade
Super Mario Oddyssey - Körde fram till New Donk City.
Sedan kom jag av mig. Något klickar inte med mig här.
Kan vara collectathon overkill.

Player Unknown Battlegrounds - För dålig dator för att lira det, men hann prova ett par matcher, fick panic hela tiden.
Får prova Fortnite istället, verkar nog mer min stil.

Micke Johansson 1 dec 2017q

Blev inte mycket spelande i november för min del.

Dragon Quest Heroes II
Gillar en del av det, men det blir snabbt repetitivt och tråkigt. Kände att jag tvingade mig igenom den sista delen.

Sonic Forces
Jag hade inga förväntningar på detta och blev ändå besviken. Sonic Mania var underbart, Sonic Forces var det inte.

Mighty Gunvolt
Efter att ha spelat Mighty Gunvolt Burst ville jag spela originalet också. Det var trevligt, men ack så kort.

Golf Story
Gillade detta lite mer än jag trodde att jag skulle, dock kom jag till en delen där man ska skaffa nya klubbor och en caddie och blev lite vilsen. La spelet på hyllan lite.

Jocke Andersson 1 dec 2017q

Dragons Dogma: Dark Arisen
Älskade Dragons Dogma när det var nytt, har dock inte åldrats så väl och känner väl mest att det är en ganska så meningslös remaster.

Akiba's Beat
Jag orkar inte med kilometerlånga dialoger längre, så detta spelet gavs upp bara efter en timme. Roliga strider som dock är skamlöst kopierade från Tales of-serien.

Dark Rose Valkyrie
Compile Heart gör i princip 1 bra spel på 10 dåliga, detta tillhör de dåliga.

Uncharted: The Lost Legacy
Uncharted spelen är bra men börjar bli lite tjatiga nu, tycker jag. Har man spelat ett har man spelat alla i stort sett. Chloe är bra som huvudkaraktär även om hon i princip är en kvinnlig kopia av Nathan.

jhansson 4 dec 2017q

Diablo III
Bra mycket roligare än jag minns det. Spelade några timmar i samband med lansering och lämnade det orört därefter. Gav det en ny chans och fann ett spel som påminde mer om ungdomens ändlösa grind. Äldsta sonen uppskattar det dessutom.

Titanfall II
Varför var det ingen som berättade för mig att Titanfall var det bästa FPS som har släppts på flera år. Känner mig riktigt blåst som satsade på Battlefield.

prositen 4 dec 2017q

Samurai Warriors 4 (PS4)

Jag har ju roligt åt det fortfarande, men vetifan om jag skulle rekommendera det åt nån som inte har spelat och uppskattat något från franchisen tidigare. Det är lix. En något tillfluffad version av japansk historia under The Warring States-eran. Mycket manlig vänskap, menande blickar och svek. Lite som "Days of our lives" fast med mer pipskägg och bullrande röster.

Super Castlevania IV (SNES mini)

Haha alltså. Det här är svårt. Jag är glad att det finns rewind på SNES Mini. Hade säkert klarat spelet ändå men det hade tagit tio gånger så lång tid.

Dock. Detta ska spelas. Och hör sen.

Super Mario Odyssey (Switch)

Det blev en kort men intensiv vecka. Jag hade väldigt roligt på nästan alla banor, tog en massa månar, klarade spelet och... återvände inte för min backlog är enorm. Men jag har fortfarande ambitionen att spela mer, det är ju något.

Blood: Cryptic Passage (PC)

Det här spelet blev jag tilldelad som uppdrag på [url=http://completionator.com ]completionator.com och jag svor ganska bra när jag spelade det. Det är ett FPS från ungefär Doom-generationen. Förvånansvärt snyggt för sin ålder, men det var ett tag sen jag styrde FPS:er enbart med tangentbordet. Värt att spela för den som gillar genren dock, det varriktigt kul till slut.

Horizon: Zero Dawn (PS4)

Finns inte så mycket att säga. Gillar det skarpt, ser fram emot att spela expansionen sen på min nya 4K OLED-TV

Silent Hill (PSX / PS3)

Ännu ett uppdrag från Completionator. Det var kanske inte det snyggaste att spela på nya tv:n, men känslan håller fortfarande. Lika obehagligt som när jag spelade det för 15+ år sen (och jag är lika frustrerad över styrningen som då. GÅ INTE DITÅT GUBBE! NEJ! FAN!)

Super Mario World 2: Yoshis Island (SNES Mini)

Mjo, det är ju fint och välgjort och så men jag får fan krupp på Baby Marios röst när jag tappar honom. Det gör att jag drar mig från att slå på konsolen och spela vidare. Usch. Bäbisljud.

The Last of Us (PS4)

Drog igång detta spel sent omsider och kör lite soff-coop med partnern. Vi har inte spelat långt alls än, men det känns riktigt bra - och deprimerande - hittills.

Mad Max (PS4)

Jag känner nån sorts instinktiv motvilja mot det här spelet trots att jag har väldigt roligt när jag väl spelar.Jag tror det är miljöerna. (Att det är väldigt UBISoft-igt är inte nödvändigtvis är dåligt i min bok. )

Även om det är snyggt är det så trist att kolla ut över öken-havsbotten-ödelandet. Och så att styra en skitig mumlande Max i huvudrollen, att ha den konstiga gnällande mekanikern med mig. Och sen de ännu mer sktitga skrikande gubbarna jag måste slå ner stup i kvarten för att de sitter på skroten jag ska plocka upp. Bara en massa arga sktiiga gubbar överallt.

Foiegras 4 dec 2017q

Skyrim ps4: guldpil. Ett av världens bästa spel.

The Evil within 2: besvikelse tyvärr. Tappar tempo på open world delen och miljöerna och karaktärerna är tristare generellt än föregångaren.

Rise of the Tomb raider: silverpil. Fick sug att spela genom det igen, utan att fokusera på allt samlade så mycket. Roligare än jag minns det. Längtar välsigt mycket efter eventuella trean i serien. Så sjukt roligt gameplay och tombs.

Kleti 4 dec 2017q

The Evil Within 2: Ingen vidare Shinji Mikami-känsla här inte. Spelar istället om ettan för fjärde gången och kollar på Speedruns

Evangelah 4 dec 2017q

TOCA Race Driver och TOCA Race Driver 2
Under min tonår så missade jag helt att spela denna serien, därför har jag sett fram emot att äntligen att få spela den. Mina förväntningar var inte höga men jag lyckades ändå bli besviken, just för att jag tyckte att gamla TOCA touring car var roligare och hade bättre detaljer trots att det släpptes till PS1.

Penny Racers till PS2
Fuck yes, hade det förr och älskade det då, det är fortfarande kul och nu klarade jag faktiskt spelet. Rekommenderar att plocka upp det om ni skulle hitta det, det är som ett oseriöst Gran Turismo som vet om att det är oseriöst.

Gran Turismo Concept
Kunde dom inte tagit fler banor från GranTurismo 3? Det är roligt att spela men alldeles för lite innehåll.

Motorstorm
Brunt, brunt, brunt, vilken tråkig färgpalett, spelet i sig själv är högst mediokert och blir väldigt monotont snabbt. Hoppas på att uppföljarna kommer vara bättre.

Sims 3
Why the fuck not, Kimi Räikönen dejtar sin professor och streakar runt för att sedan lägga sig sova på en bänk.

Mobius Final Fantasy
Drog ner det till steam och har småspelat det, rätt skoj att bara spela i några minuter när man väntar på något.

Det Lilla Svinet 4 dec 2017q

Super Mario Odyssey: 8/10
Snart tagit alla månar!

Splatoon 2 9/10
Gud vad bra detta är, önskar bara att jag spelade det mer.

Wolfenstein: The new Order: 7/10
Kommit typ halvvägs, gillar storyn allt annat är solid.

Worms: Armagedoon 9/10
Fantastiskt spel som alltid går att återvända till, riktigt kul med ett gäng kompisar.

Overcooked 9/10
Man skriker, hatar och älskar varandra hela tiden.

Hitman: prolog 7/10
Verkar helt ok, slutade på topp, så ska bli spännande att se hur fortsättningen ser ut.

Walking Dead: The new Frontier 8/10
Äntligen blev det dags att återvända till TWD! Hade hört illa om tredje säsongen, men tyckte den höll upp bra! Började fantastiskt, och dalade med spelets gång, men ändå en riktigt trevlig upplevelse.
Hatar dock när det man säger blir något helt annat än vad man tolkat det som.

Animal Crossing: Pocket Camp 7/10
Är rätt så hooked på detta, har aldrig vart det av ett mobilspel tidigare. Första animal crossing spelet jag spelat dessutom, blir sugen på en switch utgåva som är större. Gameplayet är egentligen väldigt dumt, men jag vill bara fortsätta.

|Berra| 6 dec 2017q

Super Mario O, ska spara detta för att spela i julhelgen, men det kommer bli svårt att hålla sig, har bara klarat första 2 världarna.

Wolfenstein 2 One X, bra ös, bra story men svårt.
Har en sjuklig humor över sig som jag gillar skarpt!
Ett spel där 18 års gränsen är berättigad. Hyfsad kontrast mot SMO, kan vara skönt att variera med det :-)

Trackmania One X: Alltid skoj att köra något race då och då för att pressa sina tider eller ta guldmedaljen.

Fifa 18 One X, fortfarande spelet jag alltid återkommer till, om än bara för en match eller två.

NHL 18, samma som Fifa men inte alls lika ofta som jag spelar det nu för tiden.

Uncharted 4 som är kvar i min backlog lista, klarade två nya kapitel häromdagen, inte mycket kvar nu på äventyret.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.