Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Nyheter

Nytt rekord på banan Dam i Goldeneye efter 15 år

Bryan Bosshardt klarade banan Dam i Goldeneye på 53 sekunder.


Det var 15 år sedan.


Nu har Karl Jobst slagit den tiden. Det nya rekordet på Dam är nu 52 sekunder.


Du kan se rekordet i filmen här nedan.


Som du märker tittar Karl Jobst en del på golvet och in i väggar. Det är för att det går snabbare att springa i vissa vinklar. Det går också att springa snabbare om man blir skjuten i ryggen av fienderna.


Något Karl Jobst lyckas bli tre gånger.


Oskar Skog 4 dec 2017Visningar: 658 

Taggar: goldeneye, Karl Jobst, Bryan Bosshardt, N64, Nintendo, Rare

« Tillbaka till nyhetsarkivet

Kommentarer

KennyMan666 4 dec 2017q

Oskar Skog:

Som du märker tittar Karl Jobst en del på golvet och in i väggar. Det är för att det går snabbare att springa i vissa vinklar. Det går också att springa snabbare om man blir skjuten i ryggen av fienderna.


Rätt säker på att det också är för att minimera slowdown som annars uppstår när flertalet karaktärsmodeller ska renderas.

Kan ju nämnas också att det var 138 personer som delade på rekordet 53 sekunder fram till nu, så det har efter att det sattes första gången jobbats på länge av många.

ZeeZonn7 4 dec 2017q

[love][love][love]

Fridell 4 dec 2017q

Sweet

Tuve 4 dec 2017q

Så söt flickvännen som kommer är.

Klappa [love]

HetaHarriet 4 dec 2017q

Dam-n. That´s fast!

Skitspel 4 dec 2017q

Missat golden opportunity till denna segergest:

Cleefuzz 4 dec 2017q

Rätt härligt att se att något så betydelselöst kan betyda så mycket för någon. Det står liksom på sätt och vis i ganska ojämn proportion till den faktiska bedriften. Det känns ju som att glädjen och all lössläppt energi i det här fallet är större än om vederbörande hade vunnit en miljon på lotto. Samtidigt så kanske det inte är så konstigt om man har hela historien och all tid som lagts ned.

Scatterbrain 4 dec 2017q

Älskar att titta på speedruns men även att speedrunna själv. Det faktum att ni på loading ibland rapporterar om Speedrun-relaterade nyheter gör mig så glad. Fortsätt med det!

ZeeZonn7 5 dec 2017q

Scatterbrain:

Älskar att titta på speedruns men även att speedrunna själv.


Ja, loading är som bäst när de lämnar sitt glorifierade utannonserande av utannonseringar samt regisserade recensioner av den samtida "rätta" spelsmaken om spel, och rapporterar om vad som faktiskt händer omkring spelen och spelkulturen här i världen.

Mer hängivenhet, mer e-sport, mer speedruns, mer casual shillax play rapportering åt folket. Hur ofta skriver Loading om vad som händer på e-sport scenen? Alltför sällan om du frågar mig. Det har varit fallet sedan urminnes tider. E-sportarna och speedrunners är vår samtids Sarah Sjöström, Björn Borg, Magdalena Forsberg, Johan Olsson, Filip Forsberg, Anja Pärsson, Badou Jack med mera.

De är de koola kodade människorna som lärt sig bruka den skrivna koden till sin yttersta spjutspets!

De är människorna som tar vår livsstil in i finkulturen och gör den accepterad genom att dra pengarna till scenen. De är Bayern München, Montreal Canadiens, Golden State Warriors.

HeatoN
DARKZEU5

med flera.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.