Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Nyheter

Pillars of Eternity 2 blir försenat

Obsidian Entertainment bekräftade ett datum för Pillars of Eternity 2: Deadfire tidigare i år.


Nu har de ändrat sig.


Pillars of Eternity 2: Deadfire kommer inte längre att släppas till PC den 3 april, utan det nya datumet är satt till den 8 maj.


Anledningen till förseningen är att Obsidian behöver lite mer tid att arbete med spelet innan de kan säga att det är klart.


Pillars of Eternity 2: Deadfire kommer också att släppas till PS4, Switch och Xbox One. Planen är att de versionerna av spelet ska vara färdiga innan året är slut.

Oskar Skog13 mar 2018Visningar: 360 

Taggar: Pillars of Eternity II: Deadfire, Obsidian Entertainment

« Tillbaka till nyhetsarkivet

Kommentarer

thezboson13 mar 2018q

Bra!

Hoppas de tar tid på sig och släpper ett bra spel.

Redfoxe13 mar 2018q

Nemas problemas.
En månad innan jag fyller år :)

Wihlborg13 mar 2018q

En månad är ju inget alls. Har precis börjat med ettan och älskar det~<3 Råkade snubbla över Torment till PS4 också till ett billigt pris på webhallen, farligt farligt...

Det Lilla Svinet13 mar 2018q

Måste nog ta upp ettan igen och faktiskt avsluta det. Var så nära när det väl släpptes, har väl lagt 80 timmar på det. Men fastnade och sen lyckades jag inte komma tillbaka. Men det är ett spel jag tänker tillbaka med kärlek. Tror jag inte vart med om en såpass välskriven lore innan, riktigt fascinerande värld och karaktärer!

Kindo14 mar 2018q

För att fixa buggar, tydligen. Det är helt okej för mig. Förhoppningsvis får jag tid till att spela igenom första spelet en gång till, innan maj. :)

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.