Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Nyheter

Regissören av Deadpool 2 ska göra The Division-filmen

Ubisoft har haft planer på att göra en film baserad på The Division sedan 2016.


Tidigare har regissören Stephen Gaghan (Syriana) varit knuten till projektet, men det verkar ha ändrats nu.


Nu får vi information om att det är David Leitch, som regisserat den kommande filmen Deadpool 2, som kommer att ta över arbetet med arbetet att göra en film av The Division.


Sedan tidigare är skådespelarna Jake Gyllenhaal och Jessica Chastain knutna till det här projektet.

Oskar Skog20 apr 2018Visningar: 400 

Taggar: The Division, Massive Entertainment, Ubisoft, Tom Clancy

« Tillbaka till nyhetsarkivet

Kommentarer

Aerie20 apr 2018q

Ahh Ubisoft och deras filmdrömmar. Är det någon som fortfarande kommer ihåg AC-filmen?

Savior Katana21 apr 2018q

Tänkte först: det här lär bli en högst generisk film; men sen såg jag att Jessica Chastain är med och hennes namn betyder kvalitet, hennes track record är ju rätt otroligt. Har hon varit med i en enda dålig eller ens medelmåttig film? Suverän skådespelerska. Och Jake Gyllenhaal's resumé är precis lika imponerande.

Jag är faktiskt förvånad över att Ubisoft lyckats med att få med de två namnen på rollistan. Hoppas att det är ett intressant manus och regissörens vision som fått dem att ställa upp och inte bara en bunt med pengar. Saken är ju den att de två skådespelarna väljer intressanta projekt, så det kanske blir bra det här ändå, även om oddsen inte är särskilt goda (minst sagt) när det gäller filmer baserade på tv-spel.

Joakim Kilman22 apr 2018q

Stackars jävel.

Savior Katana:

Har hon varit med i en enda dålig eller ens medelmåttig film?


The Huntsman: Winter's War, Mama, Texas Killing Fields och The Color of Time var verkligen inget vidare.

Savior Katana22 apr 2018q

Joakim Kilman: Stackars jävel? Vem är en stackars jävel? Någon av skådespelarna för att du tror att filmen kommer att suga?

Edit: Förstod just efter att jag skickat att du såklart menar den nytillsatte regissören. Och, ja, detta lär bli en utmaning om inte annat.

Mama är inte jättebra nej, men ingen katastrof, samma kan sägas om Texas Killing Fields. The Huntsman: Winter's War och The Color Of Time verkar vara hennes enda floppar (har inte sett någon av dem), och hon är en skådespelerska som på senare år släppt film på film på film.

Min poäng var att det enligt mig är förvånande att de lyckats knyta två så kritikerrosade skådespelare till ett högriskprojekt som detta. Jag tänkte intuitivt direkt jag såg att en The Division film skulle göras att den här filmen kommer vara rätt kass.

Savior Katana22 apr 2018q

Eftersom Chastain och Gyllenhaal knöts till projektet innan den nya regissören klev på kan det ju inte vara regissörens vision (som jag skrev tidigare) som lockade.

Det kan ha varit så att det var den tidigare regissörens meriter som fick med dem. Syriana är en riktigt bra film, och hade de lyckats med att få till samma nerv som i den filmen hade det här nog kunnat bli något bra. Det kommer vi aldrig få veta nu.

Gylenhaal har ju tdigare gjort Prince Of Persia, som enligt mig är den mest lyckade adaptionen av spel till film som gjorts. Kanske är det så att han diggar tv-spel.

Super Player22 apr 2018q

Savior Katana:

Jag är faktiskt förvånad över att Ubisoft lyckats med att få med de två namnen på rollistan.


Inte mer imponerande än att Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Charlotte Rampling m.m. var med i Assassin's Creed filmen? (Blev ju inte bättre för det).

Savior Katana:

Kanske är det så att han diggar tv-spel


Tror mer den såldes in som en ny potentiell Pirates of the Caribbean-aktig succé.

Savior Katana22 apr 2018q

Ja, den rollistan är ju mer imponerande t.o.m. Nej, det är nog Ubisoft's pengar som lockar mest. Har inte sett A.Creed filmen, men läst en del om den, och nej, den verkar inte särskilt bra.

Ja, de hade kanske tänkt det som en franchise, vet inte riktigt.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.