Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Nyheter

Här är nya spelsekvenser från Dark Souls Remastered

Bandai Namco har tidigare bekräftat att det kommer en ny version av Dark Souls.


Den kallas Dark Souls Remastered och är under utveckling till PS4, Switch, Xbox One och PC.


Nu har vi en ny trailer med spelsekvenser från den här nya versionen. Du kan se den här nedan.


Dark Souls Remastered kommer att släppas till PS4, Xbox One och PC den 25 maj. Det ska komma till Switch vid ett senare datum.


Bandai Namco har också meddelat att de som har köpt Dark Souls: Prepare to Die Edition på Steam kommer att kunna köpa Dark Souls Remastered till halva priset.


Oskar Skog24 apr 2018Visningar: 427 

Taggar: Dark Souls, Bandai Namco

« Tillbaka till nyhetsarkivet

Kommentarer

deniva24 apr 2018q

Oskar Skog:

Bandai Namco har också meddelat att de som har köpt Dark Souls: Prepare to Die Edition på Steam kommer att kunna köpa Dark Souls Remastered till halva priset.


Whoa, hade jag ingen aning. We take those!

lonian24 apr 2018q

Undrar om Switch versionen måste delas upp i en nedladdning.

Savior Katana25 apr 2018q

Det här är tyvärr en remaster av det fattigare slaget enligt mig, sorry From och QLOC. När den först utannonserades pratades det om en visuell ansiktslyftning som skulle ge en grafik i samma liga som Dark Souls 3.

Jag kan iofs inte minnas exakt var jag läste att grafiken skulle bli så pass mycket bättre, så det kanske bara var ett rykte som florerade, men jag hade väldigt gärna sett en vassare remaster grafikmässigt. Det här är ändå ett spel som snart är tio år gammalt och grafiken går fort framåt.

Men jag vet inte, kanske var det bara mina förväntningar som var för högt ställda. Det är säkert många som är jättenöjda med den här remastern och självklart kommer det bli riktigt roligt att spela Dark Souls i 60 fps, speciellt Blight Town, men att jag ser fram emot det så mycket säger nog egentligen mer om hur dålig bilduppdateringen är i originalet än om hur bra den är i den här nya versionen.

Och vissa tycker säkert att det är viktigt att spelet har kvar orginalgrafiken, men förstå vilken upplevelse det vore att spela det här spelet med grafik i höjd med 3:ans.

Jag hade lätt varit beredd att vänta ett par år till på en sån remaster.

Savior Katana25 apr 2018q

Edit: råkade lägga upp texten två gånger.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.