Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Nyheter

Beyond: Two Souls och Rayman Legends till PS Plus i maj

UPPDATERING: Månadens spel till PS Plus är tillgängliga att ladda hem från PS Store nu, för er som prenumerarar på tjänsten.


ORIGINAL: Sony har bekräftat vilka spel som kommer att vara en del av PS Plus nu under april.


Det här är alltså de spel som blir tillgängliga för alla som prenumererar på PS Plus och spelen kommer till tjänsten nästa tisdag.


Till PS4 är det Beyond: Two Souls och Rayman Legends.


Till PS3 kommer Risen 3: Titan Lords och Eat Them.


Och till PS Vita är det King Oddball (cross-buy med PS4 och PS3) samt Furmins.


Vad tycker du om det här utbudet?


Oskar Skog 1 maj 2018Visningar: 871 

Taggar: PS4 Pro, PS4, Playstation VR, Sony, Share, PS Plus, PS Vita, ps now, Shuhei Yoshida, Mark Cerny, Dual Shock, spotify

« Tillbaka till nyhetsarkivet

Kommentarer

gadwin25 apr 2018q

Fint, ska försöka klämma in en återspelning av Beyond innan Detroit släpps.

TygApan25 apr 2018q

Oskar Skog:

Rayman Legends.


Kalas! [bigsmile]

Redfoxe25 apr 2018q

Har visserligen Rayman på Ps3.
Men kan ju alltid dra ner Ps4 versionen bara för att.
Kommer inte röra David Cage spel med tång ens.

Silhuett25 apr 2018q

Gick i tankarna om att köpa Legends. Nu slipper jag det, skönt.

NicolausCamp25 apr 2018q

Redfoxe:

Kommer inte röra David Cage spel med tång ens.


[love][love][love]

hansolo25 apr 2018q

Har precis börjat med ps3-versionen av Beyond, lite störande. Ingen höjdarmånad i övrigt.

arneankann25 apr 2018q

Trevligt, men kommer nog köpa Beyond/Heavy Rain collection ändå :D

Silhuett25 apr 2018q

Beyond var fan ingen höjdare så här i backspegeln. Gillade det rätt mycket när det begav sig, och det hade en del scener som fortfarande sitter kvar. Men på det stora hela är det en väldigt banal och dåligt skriven berättelse kombinerat med minimal spelbarhet. Snyggt som fan dock men det hjälper föga i det här fallet. Heavy Rain var så mycket bättre. Hoppas Cage har ryckt upp sig nu med Detroit.

Foxxy25 apr 2018q

Båda två är riktigt konstiga spel faktiskt med häftiga trailers. Man ska passa sig för Cage spel. De är alltid sämre än vad de verkar.

Lyman25 apr 2018q

Bra månad. Extra trevligt med Rayman. Köpte det av någon anledning till Wiiu och mitt återkommande behov av att ibland spela det är egentligen enda anledningen till att jag fortfarande har den konsolen framme. Nu kan den försvinna. Det blir roligare att städa ju färre konsoler man har. Så tack Sony för att ni underlättar mitt hårda liv.

Tamarillo25 apr 2018q

Grattis till er som inte spelat Rayman tidigare. Ett riktigt jävla fett platformsspel. Otroligt snyggt och mysigt dessutom

opzimath25 apr 2018q

2 stycken 5 år gammla PS3 spel, PS+ kvaliteten är tillbaka!

JokerM625 apr 2018q

opzimath:

2 stycken 5 år gammla PS3 spel, PS+ kvaliteten är tillbaka!


Håller med dig, är grymt besviken!

ibk_ille25 apr 2018q

Beyond Two Souls har jag inte spelat så det kanske kan vara kul att ta tag i någon dag.

Rayman är ett extremt bra spel så om man inte har klarat det är detta ett perfekt tillfälle att spela ett grymt plattformsspel.

Men överlag så är det inte den hetaste månaden direkt.

melander25 apr 2018q

Beyond har jag spelat, men Rayman är väl trevligt.

JokerM625 apr 2018q

ibk_ille:

Men överlag så är det inte den hetaste månaden direkt.


På tanke att Rayman ständigt är på rea för ungefär 60 kr så känns det väldigt tafatt för oss + medlemmar!
Och Beyond, som opzomath skrev, 5 år gammalt PS3 spel. Tack för det!
Men o andra sidan, Sonys nuvarande rea är ju makalös.
Har dock de flesta intressant för min del...

Foxxy25 apr 2018q

Ptja föredrar ps+ nu ändå än tidigare när de gav ut spel som kunde vara hämtat från Android. Men visst denna månaden var inte den bästa. Har personligen båda.

Aleksandar Buntic25 apr 2018q

Foxxy:

Ptja föredrar ps+ nu ändå än tidigare när de gav ut spel som kunde vara hämtat från Android.


Det är ganska fascinerande hur människor kan ha så olika åsikter om just det här. Jag har nog aldrig upplevt något i närheten av Android-kvalite, om vi då inte pratar om typ spel som Monument Valley. Föredrar oftast att få mindre spel eftersom jag oftast redan äger de större spelen sen tidigare. Fez fick jag via PS+ och det är ett av mina favoritspel någonsin. Gärna mer sånt.

Tycker jag alltid fått något jag uppskattat och hade jag inte haft båda spelen denna gången hade jag varit lyrisk över detta.

Beyond: Two Souls är ett otroligt intressant spel som inte lyckas med allt, men det är helt klart något värt att spela igenom (som med alla Quantic Dreams spel). Det finns bra moment i spelet.

Rayman Legends är kanske det bästa 2D plattformsspelet på läääänge!

Daniel Eyre25 apr 2018q

Hur man kan vara peppad på att återuppleva ett av de mest bedrövliga storydrivna spelen genom alla tider är bortom mig (okej, det finns ETT riktigt bra moment i spelet). Rayman Legends är ett fantastiskt spel men även det känns ju oerhört ljummet idag. Inte imponerad denna månad.

Aleksandar Buntic25 apr 2018q

Daniel Eyre:

Hur man kan vara peppad på att återuppleva ett av de mest bedrövliga storydrivna spelen genom alla tider är bortom mig (okej, det finns ETT riktigt bra moment i spelet).


Härmed kröner jag dig till Kung Överdrift! :P

Berättelsen är all over the place och inte 100% igenomtänkt, men det är en ganska underhållande genomspelning. Första delen är dock det bästa.

Daniel Eyre25 apr 2018q

Aleksandar Buntic:

Härmed kröner jag dig till Kung Överdrift!


Man är ju inte spelskribent för inte...!

Ärligt talat blev jag faktiskt nästan provocerad av hur uselt manuset är i Beyond. Jag uppskattade Fahrenheit (delvis...) och hade en bra upplevelse med (det förvisso också dåligt skrivna) Heavy Rain. Jag ville verkligen gilla Cage. Men Beyond var verkligen droppen. Det är on-the-nose och icke-subtilt på ett sätt som till och med japanska spelutvecklare borde fnysa åt. Jag blev nästan arg när jag spelade. Kommer aldrig att röra det igen. Men av någon idiotisk anledning lär jag ändå ge Detroit en chans... vet inte vad det är för fel på mig.

yokisuci26 apr 2018q

Aleksandar Buntic:

Berättelsen är all over the place och inte 100% igenomtänkt, men det är en ganska underhållande genomspelning.


Helt ärligt förstår jag inte vad folk har för problem med storyn, speciellt inte jämfört med t.ex. Farenheit (Indigo Prophecy). Hade inte heller något problem med att hänga med, trots att det hoppade mellan olika delar i handlingen. Däremot hade ju spelet problem med att det var mer interaktiv film än spel. Men har man spelat Heavy Rain, och tänker sig att det är Beyond är ännu mer interaktiv film, så vet man ungefär vad som väntar.

Sarato26 apr 2018q

Trist månad. Hälften av spelen äger jag redan och andra hälften är jag inte ens intresserad av. [sad]

Aleksandar Buntic26 apr 2018q

yokisuci:

Helt ärligt förstår jag inte vad folk har för problem med storyn, speciellt inte jämfört med t.ex. Farenheit (Indigo Prophecy).


Hade inte heller problem med att hänga med. Gillar ju trots allt spelet. Men den är ju fortfarande all over the place och inte helt igenomtänkt, precis som Fahrenheit och till viss del även Heavy Rain.

Woosley26 apr 2018q

Aleksandar Buntic:

Jag har nog aldrig upplevt något i närheten av Android-kvalitet


Allvarligt? Jag har otroligt mycket skit i mitt PS+-bibliotek. Spel som känns som att de hör hemma bland spelen man bläddrade förbi och skakade på huvudet åt under den gamla utskällda "XBOX Live Indie Games"-fliken på 360'n.

Jag brukar ge de flesta spel Sony placerar i + en chans, för man vet ju aldrig, de KAN ju överraska mig och visa att min magkänsla inför dem var fel. Men allt som oftast har det blivit en snabb avinstallation igen. Visst har tjänsten gett mig många guldkorn, men de är ändå sällsynta på det stora hela bland all skit.

lonian27 apr 2018q

Har Rayman på skiva, funderat på att sälja bort men glömt bort det. Spelat högst 10min men finner ingen tid att sätta mig in i det. Så mycket annat att spela som ger mig mer.

StupidCheckpoint 1 maj 2018q

Har båda redan... Precis som nästan alla andra månader... Kanske borde stänga av PS+? 75 spel installerade på PS4an nu. Ca 10-15 av dem är PS+ spel jag aldrig rör.

Dock är båda dessa spelen riktigt bra couch coop spel. En genre som Sony helt missat, tyvärr.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.