Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Nyheter

Här är bilder från rebooten av Final Fantasy XI

För ett par år sedan bekräftade Square Enix en reboot av Final Fantasy XI till mobiler.


Spelet utvecklas av Nexon Korea och kallas för Final Fantasy XI Reboot. Den här mobilversionen använder Unreal Engine 4.


Nu har vi nya bilder från spelet som du kan se här nedan.


Bilderna kommer från en platsannons där Nexon letar efter någon att anställa till projektet.

Relaterade bilder

Oskar Skog14 maj 2018Visningar: 420 

Taggar: Final Fantasy XI Reboot, Square Enix, Nexon

« Tillbaka till nyhetsarkivet

Kommentarer

JokerM614 maj 2018q

Fuck!
Läste IX och blev lite pepp haha

Fridell14 maj 2018q

Flera av mina bästa spelminnen är ifrån det här spelet för många år sedan. Min hiskeliga in-game tid på strax över 17k timmar vittnar en del om det haha.

8bitninja14 maj 2018q

Fantastiskt MMO som faktiskt både uppmanade och mer eller mindre krävde att du spelade med andra spelare efter startområdet för respektive ras. Fortfarande lite av en favorit i genren.

Super Player14 maj 2018q

Minns när jag köpte det här till Xbox 360. Kanske inte så mycket för nån lockelse till genren, utan mer för att det var out-of-this-world att ha ett Final Fantasy-fodral i den gröna spelhyllan.

Man började väl i nån lobby, va? Sen sprang man ut i en stor öken och blev one-shottad av nån helikopter-buske efter fem minuter och spelade det aldrig någonsin igen.

Wihlborg14 maj 2018q

Kan faktiskt tänka mig att just MMORPG passar perfekt till mobiler. Kul för fansen, måste ju bli löjligt stort i Asien.

Kemapp14 maj 2018q

Fortfarande det bästa MMORPGt jag spelat. Oerhört krävande men ack så belönande. Har nog ingen lust att ge mig in i det igen, men det kommer för alltid leva kvar som ett av mina starkaste spelminnen.

J-Gamer14 maj 2018q

Månadsbetalning? Har svårt att tänka mig att Square-Enixs mest inkomstbringande spel skulle gå free-to-play (med mikrotransaktioner givetvis). Blir det ingen månadsavgift så hoppar jag på direkt! [smile]

Magnus Virdeborn14 maj 2018q

J-Gamer:

Månadsbetalning? Har svårt att tänka mig att Square-Enixs mest inkomstbringande spel skulle gå free-to-play (med mikrotransaktioner givetvis)


FFXI och FFXIV kommer fortsätta ha prenumerationsmodeller, men jag kan tänka mig att det här kommer bli F2P. Ingen betalar månadsavgifter för ett mobilspel.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.