Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Nyheter

Här är en ny film om Shadow of the Tomb Raider

Square Enix visade upp den första trailern från Shadow of the Tomb Raider för en tid sedan.


Nu har vi en ny film från Shadow of the Tomb Raider där Jason Dozois (Narrative director) pratar om Lara Crofts resa i det här spelet.


Shadow of the Tomb Raider kommer att släppas till PS4, Xbox One och PC den 14 september i år.


Här är filmen.


Oskar Skog15 maj 2018Visningar: 476 

Taggar: Shadow of the Tomb Raider, Tomb Raider, Lara Croft

« Tillbaka till nyhetsarkivet

Kommentarer

gorbatjov15 maj 2018q

Just nu är mitt sug fullständigt bortblåst. Köpte Rise of the Tomb Raider på en psn-rea och var rätt pepp men efter runt 3 timmar känner jag knappt för å fortsätta. Tråkiga karaktärer, ytterst medioker story, oinspirerat gameplay och ingen höjdare rent grafiskt. Har man Uncharted 4 eller The Lost Legacy i minnet så känns Rise som att gå tillbaka en sisådär 5 år på nästan alla plan.

JokerM615 maj 2018q

gorbatjov:

The Lost Legacy


Är ett skämt i jämförelse med Tomb Raider spelen till nya generationen.
Men smaken är som baken...

sanojas7515 maj 2018q

Älskar Rise of the Tombraider och dess föregångare Tombraider så jag ser fram emot det här. Även jag tycker Rise ott och Tombraider är bättre spel än Uncharted 4.

JokerM615 maj 2018q

sanojas75:

Även jag tycker Rise ott och Tombraider är bättre spel än Uncharted 4.


Håller med.
Mycket mer valuta för pengarna dessutom!
Blev mäkta imponerad av Tomb Raider spelen (köpte också på rea), för en piss summa så fick jag mycket glädje med de två spelen.

gorbatjov:

Just nu är mitt sug fullständigt bortblåst


Kan det inte kanske bero på vädret?
Jag började spela God Of War för en vecka sen. 3 timmar. Har inte rört spelet sen dess. Jag skyller på vädret, men också inget som fick mig hocked direkt!

gorbatjov16 maj 2018q

JokerM6:

Är ett skämt i jämförelse med Tomb Raider spelen till nya generationen.
Men smaken är som baken...


Alltid kul när inte alla tycker likadant men i det här fallet så är du helt ute å cyklar ;-D. Skämt åsido så tyckte jag att första spelet i rebooten var ok men inte mer och Rise verkar gå i precis samma fotspår, eller stå still i precis samma fotspår på precis samma plats skulle jag nog vilja säga. Stängde precis av efter ytterligare 1,5 timme men nu ger jag mig tror jag. Kändes lite som att inget hände utan jag gjorde mest samma sak om och om och om igen.

Hans Li Engnell16 maj 2018q

gorbatjov:

Har man Uncharted 4 eller The Lost Legacy i minnet så känns Rise som att gå tillbaka en sisådär 5 år på nästan alla plan.


Uncharted 4 och TLL är väldigt vackra och välberättade spel, men spelglädjen fanns aldrig där, tyckte jag. Jag hade mycket roligare med Rise of the Tomb Raider, även om det självfallet även hade vissa brister.

NicolausCamp16 maj 2018q

Har ju bara spelat igenom de första två Uncharted-spelen, men för mig är Crystal Dynamics två senaste Tomb Raider-spel så mycket bättre och mer givande än vad Naughty Dogs spel någonsin kunnat hoppas bli... men så står jag verkligen inte ut med Drake heller. Tycker han är aptråkig...

Foxxy16 maj 2018q

Hm jag tycker Tomb Raider och Uncharted är två helt olika spel men som delar kanske grundläggande egenskaper (som typ alla spel gör). Jag gillade Uncharted 4 väldigt mycket men hade även väldigt kul med Rise of, som var mer survival och inte lika filminspirerade med mycket dialog.
Uncharted 4 är som en film med väldigt mycket dialog.

Uncharted 4 är ett typiskt Sony-spel. Sony vill att deras spel ska kännas som en film. Tomb Raider är tvärtom. Det känns som ett spel. Sedan är båda väldigt trevliga att spela som sagt.

JokerM616 maj 2018q

Foxxy:

Hm jag tycker Tomb Raider och Uncharted är två helt olika spel men som delar kanske grundläggande egenskape


Dom delar på rätt så mycket tycker jag.
Uncharted har bättre action.
Men plattformsmoment, dvs klättringen är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ JÄVLA TRÅKIG i Uncharted.
Peppra på X, rikta med spaken tills han hoppar, landar alltid rätt, noll utmaning när man klättrar.
Där hade mycket roligare med Tomb.

Ne, tänker jag vad spelen kostar (när jag väl spelade dom) så var Tomb Raider mycket mycket bättre val för pengarna.
Online delen när man ska överleva ute i vildmarken är ju en skitbra och roliga idé.
Uncharted har bara pang pang online. "Originellt"

gorbatjov16 maj 2018q

JokerM6:

Men plattformsmoment, dvs klättringen är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ JÄVLA TRÅKIG i Uncharted.
Peppra på X, rikta med spaken tills han hoppar, landar alltid rätt, noll utmaning när man klättrar.


Håller med att den delen kan förbättras något även om jag tyckte den var rätt så kraftigt förbättrad i 4an jämfört med tidigare delar. Men att den är mer utmanande/bättre i Rise håller jag verkligen inte med om. Snarare sämre. Är väl precis som du beskriver klättringen i UC som den fungerar i Rise? Väldigt många gånger stod jag dessutom vid en kant och tyckte att hoppet kändes mer eller mindre omöjligt att klara av (vi pratar 25 meter utan att ta sats här) men hon grejade det varje gång Lara. Onlinedelen låter ju kul med överlevnad men den har jag inte testat, varken i UC eller Tomb Raider.

Jag vill ju gilla spelet det är inte det, jag älskade Legend och Underworld men tycker de nya är på tok för oinspirerade.

Foiegras16 maj 2018q

Känner att Uncharted 4 och Rise är rätt olika egentligen. Som nämnt har ju Uncharted storyn och karaktärerna, något som är största bristen i Rise. Jag har sällan i något spel känt ett sådant oengagemang för historien och de sällsamt trista karaktärerna som jag känner för Rise. Trots trevlig kontroll och härligt utforskande sänkte det spelet betänkligt. Där tycker jag första Tomb Raider hade en mer intressant handling.

Klättrandet i Uncharted 4 är för mig knappt spelmoment, mer en ursäkt för att driva karaktärernas dialog och utveckling framåt samtidigt som man njuter av spektakulära vyer och en känsla att man avancerar mot något mål.

Ma-kasu16 maj 2018q

gorbatjov:

Har man Uncharted 4 eller The Lost Legacy i minnet så känns Rise som att gå tillbaka en sisådär 5 år på nästan alla plan.


Det kände jag också, och så det var det ju egentligen om man tittar krasst på det då dom två moderna TR spelen har rötterna i PS3 och 360. Jag är mycket mer optimistisk inför Shadow.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.