Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Podradio - Cinema Celsius

 • Avsnitt 143: #Wakefield

  I dagens avsnitt avverkas sidospÄr som gamla reklamfilmer och aprilskÀmt innan vi ger oss pÄ vÄrt recensionsobjekt som denna gÄng Àr "Wakefield" med Bryan Cranston i huvudrollen, en film vars trailer gjorde oss vÀldigt nyfikna i vÄras. Nyfikna blir vi Àven pÄ filmerna i den senaste trailerkollen dÄ vi fÄtt en första titt pÄ dokumentÀren "Jim & Andy: The Great Beyond" samt ett ovÀntat men rejÀlt skrattanfall av krigsdramat "12 Soldiers". Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 142: #Wind River

  SÄ var det fredag igen och dags för ett rykande (och vÀsande) fÀrskt avsnitt! Vi bjuder bl.a. pÄ en recension av kriminaldramat "Wind River" med Jeremy Renner och Elizabeth Olsen i huvudrollerna, och dessförinnan fÄr vi Àven höra Sebastians egna minirecension av "Blade Runner 2049". I trailerkollen har vi inte helt ovÀntat lite snack om "Star Wars: The Last Jedi", och vi avrundar med "Professor Marston and the Wonder Women" samt superhjÀltegÀnget i "Justice League". Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 141: #Colossal

  Denna vecka recenserar vi "Colossal" med Anne Hathaway i huvudrollen, en film som kan placeras i den nÄgot udda genrekombon scifi-drama-komedi. I trailerkollen ger vi oss sedan pÄ hela tre stycken filmer och dessa Àr "Annihilation", "The Killing of a Sacred Dear" och "The Death of Stalin". Trevlig lyssning! :)
 • Avsnitt 140: #Naked

  Denna vecka slÄs ett kyligt Cinema Celsius-rekord nÀr vi recenserar den nya Netflix-komedin "Naked". I trailerkollen blir vi sedan pÄ glatt humör igen nÀr vi snackar upp Wes Andersons nya stop-motion-film "Isle of Dogs". Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 139: #A Ghost Story

  En av de mest bisarra och annorlunda filmerna vi nÄnsin sett, sÄ kan vi nog sammanfatta veckans recensionsobjekt, "A Ghost Story", med Casey Affleck och Rooney Mara i huvudrollerna. Bu eller bÀ? Det Àr frÄgan... I trailerkollen pratar vi om den lovande dramakomedin "The Disaster Artist" och naturligtvis mÄste vi Àven sÀtta tÀnderna i den första trailern till "Tomb Raider" med vÄr svenska Alicia Vikander i rollen som spelhjÀltinnan Lara Croft. Mycket nöje!
 • Avsnitt 138: #The Big Sick

  I veckans avsnitt tacklar vi den hyllade romcom:en (eller dramat?) "The Big Sick". Som vanligt snackar vi Àven lite nya trailers som denna gÄng bestÄr av "The Current War" med Benedict Cumberbatch i huvudrollen, samt Nick Parks senaste leranimerade film "Early Man". Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 137: #Death Note

  Efter en veckas oplanerad ledighet Àr vi tillbaka med ett nytt avsnitt dÀr vi recenserar den netflix-fÀrska filmen "Death Note", eller "Dödens Anteckningsbok" om man sÄ vill. Vi har Àven tagit en titt pÄ första trailern till filmatiseringen om Ted GÀrdestad, med titeln "Ted - För KÀrlekens Skull". Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 136: #Baby Driver

  Den fjĂ€rde stolen ekar tom efter Teds avsked förra veckan, men i övrigt kör vi pĂ„ som vanligt och levererar hĂ€r ett nytt avsnitt dĂ€r vi recenserar Edgar Wrights musikaliska actionfilm "Baby Driver". Sedan fĂ„r vi höra Matilda berĂ€tta om vilken stor svensk filmprofil hon trĂ€ffade pĂ„ den gĂ„ngna helgen innan vi avslutar med trailerkollen dĂ€r vi har spanat in "Suburbicon" med Matt Damon i huvudrollen. Trevlig lyssning! 
 • Avsnitt 135: #Baywatch

  Det Ă€r bĂ„de med glĂ€dje och sorg som vi slĂ€pper avsnitt 135; dels Ă€r vi glada över att vara tillbaka efter  sommaruppehĂ„llet men det Ă€r ocksĂ„ med dystra miner som Ted tar sitt avsked. Ni som har följt oss under 2017 kĂ€nner nog till vĂ„r hatkĂ€rlek till nyversionen av Baywatch och vet att vi aldrig missat ett tillfĂ€lle att slakta dess trailers. I detta avsnitt fĂ„r vi till slut chansen att recensera filmen. Och vad blev betyget? Lyssna för att ta reda pĂ„. I övrigt diskuterar vi den första trailern till "Molly's Game", manusförfattaren Aaron Sorkins regidebut, och Darren Aronofskys "Mother!" 

  Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 134: #Spider-Man: Homecoming

  Ett fullspÀckat avsnitt stÄr pÄ agendan dÄ vi tar oss igenom hela listan av filmer som ingÄr i MCU, dvs Marvels cinematiska universum. Vilka minns vi som bÀst och vilken Àr sÀmst? Det finns mycket att prata om och Àmnet leder oss sÄ smÄningom in pÄ veckans recension, nÀmligen "Spider-Man: Homecoming". Trailerkollen bjuder pÄ dubbelt Gerard Butler i form av "Geostorm" samt "A Family Man" och vi spanar Àven in senaste smakprovet av "The Dark Tower". Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 133: #Okja

  Hela kvartetten Àr samlad, inklusive en hes Matilda som berÀttar vad hon hade för sig nÀr hon missade förra veckans avsnitt. Sedan gÄr vi vidare till att recensera Netflix-filmen "Okja", som fick en hel del uppmÀrksamhet nÀr den var med och tÀvlade pÄ Cannes-festivalen tidigare i Är. I den avslutande trailerkollen synar vi Andy Serkis regidebut "Breathe" med Andrew Garfield i huvudrollen. Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 132: #John Wick: Chapter 2

  Förra veckans midsommarfirande har överlevts och vi Àr tillbaka med ett nytt avsnitt dÀr vi bl.a. glider in pÄ Àmnet undertitlar. Vi Àgnar ocksÄ tankar kring och minns den nyligen bortgÄngne Michael Nyqvist. Dagens recension bjuder pÄ rejÀl action i form av "John Wick: Chapter 2", och i trailerkollen synar vi de första smakproven av "My Little Pony: The Movie" samt "Jumanji: Welcome to the Jungle". Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 46: Sigourney Weaver

  Detta Àr det tionde avsnitt pÄ vÄr nya sÀsong och denna gÄng snackar vi Sigourney Weaver, ibland Àven kallad för Sci-fi drottningen. Via filmer som Alien, Ghostbusters och Avatar har hon nu landat en roll i Neill Blomkamps nya robotrulle "Chappie", vilken Àr filmen vi recenserar idag. Och i trailerkollen ser vi Tom Cruise som Àr tillbaka för mer spionaction i "Mission: Impossible - Rogue Nation".

 • Avsnitt 45: Tom Hanks

  Turen har idag kommit till en av vÄr tids allra största och mest omtyckta skÄdespelare, dÄ vi pratar om ingen mindre Àn Tom Hanks! Vi gÄr igenom en enormt meriterande karriÀr och recensionen vi bjuder pÄ Àr av den film som gav honom hans första oscarstatyett, nÀmligen "Philadelphia". Och i veckans trailerkoll blir vi bÄde peppade och avskrÀckta av en tv-spelsinvasion i "Pixels".
 • Avsnitt 44: Jake Gyllenhaal

  Det Àr med en kurrande mage som vi inleder vÄrt fyrtiofjÀrde avsnitt! Idag gÄr vi igenom Jake Gyllenhaals karriÀr som Àr fylld med ett flertal vÀldigt bra filmer. Hans senaste insats pÄ vita duken var den i "Nightcrawler", och det Àr Àven filmen vi recenserar. Vi avslutar med trailerkollen som denna vecka innehÄller den animerade "Inside Out" samt Brad Birds "Tomorrowland". =)
 • Avsnitt 43: Jennifer Lawrence

  24 Är gammal och redan tre stycken Oscarsnomineringar, varav en vinst i bagaget. Donnan med denna imponerande resumé Àr naturligtvis Jennifer Lawrence, och med henne som tema sÄ passar vi pÄ att recensera "The Hunger Games: Mockingjay - Part 1". Dessutom har vi spanat in senaste trailern till robotfilmen "Ex Machina" samt "Mr. Holmes", med Sir Ian Mckellen som nÀste man att tolka den mest klassiska detektiven av dem alla.
 • Avsnitt 42: Kevin Spacey

  SÄ hÀr i House of Cards-tider tar vi tillfÀllet i akt att prata om sjÀlvaste Kevin Spacey, som utöver att agera nybliven president tagit sig tiden att göra ett kort inhopp i "Horrible Bosses 2", vilken Àr filmen vi recenserar denna gÄng. Vi sammanfattar Àven Oscarsgalan och har synat trailern till "Hitman: Agent 47".
 • Avsnitt 41: Emma Stone

  Nytt avsnitt. Ny skÄdis. Den hÀr veckan gÄr Àran till den bedÄrande Emma Stone och vi har spanat in hennes Oscarsnominerade insats i den hyllade "Birdman". Och i veckans trailerkoll har vi synat Guillermo Del Toros "Crimson Peak" som gÄr upp pÄ bio i höst. Enjoy! :)
 • Avsnitt 40: Seth Rogen

  JajemÀn, hÀr har vi avsnitt 40! Idag pratar vi Seth Rogen, och har dÀrför recenserat en av förra Ärets mest omtalade filmer, nÀmligen "The Interview".
 • Avsnitt 39: Benedict Cumberbatch

  VÄrt tredje avsnitt för Äret Àr hÀr! Denna gÄng lÀgger vi extra fokus pÄ Benedict Cumberbatch, aktuell i den flerfaldigt Oscarsnominerade "The Imitation Game" som vi Àven recenserar. Utöver detta har vi ocksÄ synat ett gÀng nya trailers frÄn söndagens Super Bowl :)
 • Avsnitt 38: Emma Watson

  Denna vecka tar vi oss an att prata om Emma Watson, och dÀrför bjuder vi bl.a. pÄ en recension av "The Bling Ring" frÄn 2013. Enjoy! :)
 • Avsnitt 37: Keanu Reeves

  Vare sig ni hunnit börja sakna oss eller inte, Cinema Celsius Àr tillbaka! ;) UpplÀgget för i Är Àr inte lÀngre att vi ska se hundra filmer. IstÀllet satsar vi pÄ att i varje nytt avsnitt lÀgga fokus pÄ en enskild skÄdespelare/regissör samt recenserar en film dÀr denna medverkat. Utöver detta kommer vi Àven diskutera kring nya trailers och diverse filmnyheter. Först ut Àr ingen mindre Àn Keanu Reeves, och vi recenserar hans senaste film "John Wick". Som avslutning bjuder vi ocksÄ pÄ vÄra tankar om de nyligen slÀppta nomineringarna till Oscarsgalan. Trevlig lyssning! :)
 • Avsnitt 11

  Hej och hÄ! HÀr kommer vi med ett nytt efterlÀngtat avsnitt! Detta Àr det elfte i ordningen och denna gÄng snackar vi om film nr. 25 och 26, nÀmligen "Saving Mr. Banks" och "The Wind Rises".
 • Avsnitt 10

  Cinema Celsius fyller 10! Detta firar vi med film nr. 22, 23 och 24; "The Secret Life Of Walter Mitty", "The Spectacular Now" och "The Grand Budapest Hotel" =)
 • Avsnitt 9

  Har du en trÄkig tisdag? Inte lÀngre i sÄ fall, för hÀr kommer ett nytt avsnitt av Cinema Celsius! I detta nionde avsnitt betar vi av "Upside Down", "Anchorman 2: The Legend Continues" och "The Impossible", film nr. 19-20-21 av 100!
 • Avsnitt 8

  Ä var vi tillbaka igen med tvÄ nya filmer avklarade (nr. 17 och 18 av 100). De tvÄ som fÄtt Àran denna gÄng Àr inga mindre Àn "Nebraska" och "American Hustle"
 • Avsnitt 7

  Om ni trodde vi hade försvunnit sÄ trodde ni fel, för hÀr kommer nÀmligen avsnitt 7! "The Croods", The Bourne Legacy" och "Despicable Me 2" Àr film nr. 14,15 och 16 av 100. Trevlig lyssning
 • Avsnitt 6

  VarsÄgoda, hÀr har ni avsnitt 6! Denna gÄng snackar vi om "Cloud Atlas" och "Lone Survivor", som utgör film nr 12 och 13 av 100 :)
 • Avsnitt 5

  Som utlovat, hÀr har ni vÄrt femte avsnitt! Vi har nu sett film nr 10 och 11 av 100, och dessa Àr "Capote" och Ender's Game". Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 4

  Avsnitt 4 Àro hÀr! Denna gÄng pratar vi om "Dallas Buyers Club" och "Captain Phillips", film nr 8 och 9 av 100. Enjoy!
 • Avsnitt 3

  HĂ€r kommer ett nytt rykande fĂ€rskt avsnitt av Cinema Celsius! Denna gĂ„ng betar vi av film nr 5-6-7 av 100, nĂ€mligen "Time Cop", "Frozen" och "The Kings of Summer". 
 • Avsnitt 2

  VÄrt andra avsnitt Àr nu hÀr! Med film 3 och 4 för Äret sÄ lÀmnar vi eventuella Oscarsvinnare en stund, dÄ vi istÀllet har sett komedierna "We're the Millers" och "Step Brothers".
 • Avsnitt 1

  Första avsnittet Àr hÀrmed uppladdat! I detta premiÀravsnitt tar vi oss an "12 years a slave" och "The Wolf of Wallstreet". Film 1 och 2 av 100 :)


 • Avsnitt 131: #The Boss Baby

  Denna vecka recenserar vi den animerade filmen "The Boss Baby" (eller Baby-bossen om man föredrar den svenska titeln). I trailerkollen snackar vi "Black Panther" och det blir slisk-varning för "Goodbye Christopher Robin". Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 130: #Life

  I detta avsnitt lÀmnar vi förra veckans stora snackis, avokadon, till förmÄn för aningen mer filmrelaterade Àmnen. Bl.a. sÄ pratar vi lite löst kring svensk film, dess rykte och vÄra favoriter. Sebastian berÀttar Àven om en fÀrsk bioupplevelse som han jÀmför med att springa Göteborgsvarvet. NÀr det blir recensionsdags sÄ tar vi tempen pÄ sci-fi och skrÀckfilmen "Life", och i den avslutande trailerkollen har vi en trio filmer i form av "Murder on the Orient Express", "The Mountain Between Us" och "Paddington 2". Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 129: #War Machine

  Denna vecka glĂ€ds vi Ă„t en svensk vinnare pĂ„ Cannes-festivalen, men allra först Ă€gnas vĂ€lbehövlig (?) tid att prata om detta avsnitts kanske största huvudrollsinnehavare; avokado!.. Men var lugna, det recenseras Ă€ven film hĂ€r trot eller ej och denna gĂ„ng har vi sett Brad Pitt med ett synnerligen udda löpsteg i Netflix-filmen "War Machine". Ännu en succĂ© för streamingjĂ€tten? Vi Ă€r nĂ„got tveksamma. Vi avslutar sedan med trailerkollen dĂ€r vi fĂ„r en första titt pĂ„ den lovande heist-komedin "Logan Lucky". Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 128: #Sully

  För första gÄngen pÄ flera veckor Àr hela kvartetten samlad igen och vi Äterförenas med en recension av verklighetsbaserade flygplansdramat "Sully" med Tom Hanks i huvudrollen. I trailerkollen börjar vi med filmen "Wonder" som vi kort sammanfattar med uttrycket slisk (oklart om det Àr bra sÄdant eller inte). DÀrefter tar vi Àven en titt pÄ kriminalthrillern "Wind River". Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 127: #xXx: Return of Xander Cage

  Filmbranschen Àlskar ju som bekant att göra uppföljare. Vissa av dem Àr efterlÀngtade av publiken. Andra heter "xXx: Return of Xander Cage", och det Àr just den som vi har satt vÄra vassa recensionstÀnder i denna vecka. DÀrefter gÄr vi vidare till trailerkollen dÀr det bjuds pÄ en buffé i form av "The Emoji Movie", netflix-produktionen "Okja" samt den svenska tennis/biografi-filmen "BORG". Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 126: #Miss Sloane

  Efter en veckas uppehÄll Àr vi sÄ Àntligen tillbaka med ett nytt avsnitt, nÄgot vi kÀnde för att fira med att smÀlla i oss smaskiga kanelbullar i inledningen. Men vi snackar givetvis film ocksÄ, och dÄ bjuder vi pÄ en recension av det politiska dramat "Miss Sloane" med Jessica Chastain i huvudrollen. DÀrefter betar vi av tre trailers i form av "Blade Runner 2049", "The Dark Tower" samt vad som kÀnns som den sjuttioelfte trailern av "Baywatch". Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 125: #Gold

  Med en nÄgot annorlunda dialektal inledning hÀlsar vi vÀlkomna till avsnitt 125 av Cinema Celsius. Först hör vi bla. Sebastian beskriva den dramaturgiska valen och vi tar Àven en avstickare in pÄ Àmnet filmpresidenter. DÀrefter blir det recension av verklighetsbaserade filmen "Gold" dÀr vi ser Matthew McConaughey med ett antal extrakilon i huvudrollen. Trailerkollen bjuder pÄ nÄgot av en överraskning i form av den till synes mycket intressanta "Wakefield". Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 124: #Fast & Furious 8

  Denna vecka börjar vi med att glida in pÄ brett sidospÄr som bl.a. berör simulerade nikotinkickar och vem som ovÀntat Àr svÀgerska till Cameron Diaz. Sedan lÀgger vi i nÀsta vÀxel och recenserar vÄrt fÀrska biobesök av "Fast & Furious 8". Till trailerkollen var det ett synnerligen lÀtt val att hitta samtalsÀmne denna gÄng, för vi pratar naturligtvis om "Star Wars: The Last Jedi".
 • Avsnitt 123: #I Don't Feel at Home in This World Anymore

  Denna vecka fÄr vi inledningsvis bl.a. lyssna till Teds fantastiska Wallander-historia som fÄr oss andra att tappa hakan en aning. DÀrefter recenserar vi en Netflix-film med den hÀrligt lÄnga titeln "I Don't Feel at Home in This World Anymore" med Elijah Wood i en av rollerna. I trailerkollen har vi Äterigen en superhjÀlte i farten nÀr vi spanar in första smakprovet av "Thor: Ragnarok". Trevlig lyssning!


 • Avsnitt 122: #Ghost in the Shell

  Denna vecka Àr vi Àntligen fullskaliga igen och vi spelar in i direkt anslutning till salongen dÀr vi precis sett den mycket omtalade "Ghost in the Shell" med Scarlett Johansson i huvudrollen. I trailerkollen pratar vi sedan om remaken pÄ skrÀckklassikern "It" dÀr vi bla. fÄr höra Matilda ge en mÄlande beskrivning av designen pÄ bÄde den gamla och den nya clownen. Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 121: #Hidden Figures

  I detta avsnitt tvingas vi Äterigen ersÀtta Matilda med nÄgot materiellt som finns i nÀrheten, men vi andra hÄller lÄda som vanligt och dÄ bjuder vi pÄ en recension av den hyllade "Hidden Figures" som bl.a. var nominerad för bÀsta film pÄ Ärets Oscarsgala. Sedan vidare till trailerkollen som denna vecka fÄtt ett superhjÀltetema eftersom det landat nya trailers till bÄde "Justice League" och "Spider-Man: Homecoming". Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 120: #Morran & Tobias - Som en skĂ€nk frĂ„n ovan

  I detta avsnitt snackar vi lite löst om svensk film och pÄ det temat Àr vi modiga nog att ta oss an den av kritikerna totalsÄgade "Morran & Tobias - Som en skÀnk frÄn ovan". SmÄtt chockerande betyg utlovas! DÀrefter blir det trailerkoll dÀr vi spÄnar om Pixars nya film "Coco", "Transformers: The Last Knight" samt dramat "The Last Face". Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 119: #Assasin's Creed

  Denna vecka snackar vi lite löst kring temat filmatiseringar av spel och vi fÄr Àntligen sÀtta vÄra vassa recensionstÀnder i "Assassin's Creed" med Michael Fassbender i huvudrollen. Vi avslutar som vanligt med trailerkollen dÀr vi ger vÄr syn pÄ "Wonder Woman" och "Baby Driver."
 • Avsnitt 118: #Jack Reacher: Never Go Back

  I veckans avsnitt fÄr vi i inledningen bl.a. höra Sebastian dela sitt starkaste Vasalopps-minne och Ted ger en rapport om hur Emma Stone mÄr. DÀrefter blir det recension av actionfilmen "Jack Reacher: Never Go Back" med Tom Cruise. Avslutningsvis gÄr vi vidare till trailerkollen dÀr vi har sett Ryan Reynolds och cameokungen Stan Lee i den nyligen slÀppta teasern till "Deadpool 2". Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 117: #Oscarsgalan + Collateral Beauty

  Denna vecka börjar vi med att snacka om Ärets Oscarsgala som ju bl.a. dundrade pÄ med sin största skandal nÄgonsin. En film som fick stanna hemma frÄn galan (av förstÄeliga skÀl) men som vi tar oss an att recensera Àr det stjÀrnspÀckade dramat "Collateral Beauty". Vi avslutar sedvanligt med trailerkollen dÀr vi spÄnar om "Alien: Covenant" samt musikdramat "Song to Song". Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 116: #A Monster Calls

  Denna vecka har Ted förvandlats till en popcornskÄl, vi har ett ytterst löst monstertema och vi glider in pÄ nÄgot som verkar vara ett av Matildas favoritÀmnen, nÀmligen stora saker pÄ hus (!). Filmen vi recenserar Àr hursomhelst fantasydramat "A Monster Calls", regisserad av spanjoren J.A. Bayona som tidigare bl.a. gjort den hyllade skrÀckfilmen "Barnhemmet". I trailerkollen fortsÀtter vi vÄrt lösa monstertema med komedin "Colossal" dÀr vi ser Anne Hathaway ha nÄgon slags psykisk koppling till ett godzilla-liknande monster. Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 115: #Romantik

  Rosbladen Àr utspridda och vinet serverat! Temat i vÄrt 115:e avsnitt Àr romantik <3 Vi recenserar filmen "The Choice", baserad pÄ en roman av Nicholas Sparks (kÀnd för The Notebook, Dear John m.fl.). NÀr vi vÀl torkat vÄra tÄrar (?) ger vi oss i kast med trailerkollen dÀr vi ser Tom Hanks och Emma Watson i dramathrillern "The Circle".


 • Avsnitt 114: #Krigsfilm

  HÀr smÀller vi pÄ med Ànnu ett avsnitt, det 114:e i ordningen! Denna vecka snackar vi kring temat krigsfilm, och vi tar oss an att recensera den flerfaldigt Oscarsnominerade "Hacksaw Ridge" med Andrew Garfield i huvudrollen. Vi gÄr sedan vidare till att diskutera en hel bunt med fÀrska trailers som slÀpptes i samband med Super Bowl, exempelvis "John Wick: Chapter 2" och "Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge" med flera... Trevlig lyssning! :)
 • Avsnitt 113: #La La Land + Best Of 2016

  I detta avsnitt har det Àntligen blivit dags för oss att kora 2016 Ärs bÀsta filmer samt andra utnÀmningar sÄ som mest positiva överraskning och största kalkon, men dessförinnan bjuds det pÄ en recension av filmen som nyligen tog storslam pÄ Golden Globe-galan, nÀmligen den tokhyllade musikalen "La La Land" med Emma Stone och Ryan Gosling i huvudrollerna. I vanlig ordning har vi Àven sett en trailer och vi siar denna vecka om komedin "Fist Fight". Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 112: #Anime

  I detta avsnitt pratar vi anime, dvs japansk animerad film, och vi fÄr besök av Claudia som passande nog Àr lite av en Japan-expert. Vi recenserar filmen "Your Name", regisserad av Makoto Shinkai, som spÄs bli (eller kanske redan Àr?) den nye Miyazaki.

  Som vanligt blir det ocksÄ trailerkoll dÀr vi denna vecka pratar om Ànnu ett superhjÀltespektakel i form av "Power Rangers". Avslutningsvis kör vi Àven lite kort snack om de nyligen slÀppta Oscarsnomineringarna. Trevlig lyssning! :)
 • Avsnitt 111: #The Accountant


 • Avsnitt 110: #Tallulah


 • Avsnitt 109: #Julmys + Rogue One


 • Avsnitt 108: #Trailermania


 • Avsnitt 107: #Arrival


 • Avsnitt 106: #Wes Anderson • Avsnitt 105: #Kubo and the Two Strings


 • Avsnitt 104: #Underskattade Filmer


 • Avsnitt 103: #DokumentĂ€rer #2


 • Avsnitt 102: #Spöken


 • Avsnitt 101: Nykomlingarna


 • Avsnitt 100 (!)


 • Avsnitt 99: #Uppföljare


 • Avsnitt 98: #Apokalyps


 • Avsnitt 97: #Zombies


 • Avsnitt 96: #Komedier


 • Avsnitt 95: #Droger


 • Avsnitt 94: #DokumentĂ€rer


 • Avsnitt 93: #Tidsresor


 • Avsnitt 92: #Blockbusters


 • Avsnitt 91: #B-filmer


 • Avsnitt 90: #Specialeffekter


 • Avsnitt 89: #Science-Fiction


 • Avsnitt 88: #Young Adult


 • Avsnitt 87: #Havet


 • Avsnitt 86: #Stop-Motion

  I veckans avsnitt av Cinema Celsius skulle man kunna sÀga att vi synar specialeffekternas moder, nÀmligen stop-motion. Vi recenserar den franskproducerade "The Little Prince" dÀr anvÀndningen av just stop-motion spelar en viktig roll. I trailerkollen fick vi anledning att Äterigen prata om "Captain America: Civil War" samt ett första smakprov pÄ den animerade komedin "Sausage Party".
 • Avsnitt 85: #Floppar

  Den hÀr veckan har vi ett vÀldigt intressant tema dÀr nog ingen film egentligen vill bli omnÀmnd, vi pratar nÀmligen om floppar! Vi recenserar den pÄkostade, men inte lika inkomstbringande "The Lone Ranger" frÄn 2013, med en indiansminkad Johnny Depp i huvudrollen. I trailerkollen klurar vi pÄ om rebooten av "Ghostbusters" kan bli en hit eller inte.
 • Avsnitt 84: #Disney


 • Avsnitt 83: #Boxning

  Denna vecka beger vi oss in i boxningsringen! Kanske inte bokstavligt talat, men temat Àr Ätminstone boxningsfilmer :) Vi recenserar filmen "Creed" dÀr Sylvester Stallone portrÀtterar sin bÀsta lÄtsasvÀn Rocky Balboa för sjunde gÄngen. I trailerkollen bjuder vi sedan pÄ vÄra första intryck av Disneyremaken "Pete's Dragon".
 • Avsnitt 82: #SuperhjĂ€ltar

  Temat i vÄrt 82:a avsnitt Àr inget mindre Àn superhjÀltar! Vi recenserar den senaste i mÀngden av alla dessa som nu fÄtt sin egen film, dvs "Deadpool". Avslutningsvis sÄ bÄdar det vÀldigt gott i veckans trailerkoll nÀr vi spanar in science fiction-dramat "Midnight Special".
 • Avsnitt 81: #Fantasy

  Vi smÀller pÄ med Ànnu ett avsnitt, det Ättioförsta i ordningen, och temat den hÀr veckan Àr den framgÄngsrika genren fantasy. Vi dyker ner i 80-talet och recenserar filmen "Labyrinth" med den nyligen bortgÄngne David Bowie i en av huvudrollerna, och till sist sÄ avrundar vi med att snacka om nÄgra utvalda Super Bowl-trailers. Enjoy!
 • Avsnitt 80: #SkrĂ€ck

  Vi passerar nu 80-strecket pÄ vÄr kÀra filmpod, och detta firar vi med att denna vecka ta oss an temat skrÀck. Vi recenserar den Nya ZeelÀndska skrÀckkomedin "Housebound", och vi har sÄklart Àven spanat in en ny trailer, dÀr det idag vankas stop-motion i form av "Kubo and the Two Strings".
 • Avsnitt 79: #Pengar

  Har ni sett? Cinema Celsius Àr tillbaka med sin tredje sÀsong! I Är sÄ provar vi Äterigen pÄ ett nytt koncept, dÀr vi den hÀr gÄngen har lite mer genre-inriktade och mer nischade teman pÄ varje avsnitt. Först ut Àr temat "pengar" och vi recenserar den bioaktuella "The Big Short". Vi fortsÀtter Àven denna sÀsong med trailerkoll och idag pratar vi om den senaste trailern till "Suicide Squad". Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 78: SĂ€songsfinal med Star Wars-recension


 • Avsnitt 77: Kate Winslet

  I vÄrt nÀst sista avsnitt för sÀsongen sÄ har turen gÄtt till Kate Winslet att bli tema för dagen. Hon repriserade i Är sin roll som bad guy i Divergent-serien och det Àr ocksÄ den filmen, dvs "Insurgent" som vi recenserar. Aldrig förr har vi blivit sÄ bombarderade med sÄ mÄnga möjliga val till vÄr trailerkoll, men vi valde till sist ut tvÄ: "Independece Day: Resurgence" samt "Fantastic Beasts and Where to Find Them". Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 76: Ian McKellen

  Vi Àr framme vid vÄrt 76:e avsnitt i denna podd, och vad passar dÄ bÀttre Àn ha en 76-Äring som tema? :D Vi pratar nÀmligen om Gandalf himself, aka Ian McKellen! Vi har sett honom axla rollen som Sherlock Holmes pÄ Älderns höst i filmen som enkelt tituleras "Mr. Holmes". Vi avslutar med trailerkollen dÀr vi beger oss till 70-talets Los Angeles och "The Nice Guys".
 • Avsnitt 75: Ryan Reynolds

  Den hÀr veckan gÄr vi igenom Ryan Reynolds karriÀr, och vi har sett honom i den vÀldigt mörka komedin "The Voices", vilken alltsÄ Àr filmen som recenseras. Vi avslutar som vanligt med trailerkollen dÀr vi idag snackar om "Zoolander 2".
 • Avsnitt 74: Amy Adams

  Efter en veckas uppehÄll Àr vi nu tillbaka, och i dagens avsnitt Àr det Amy Adams som vi uppmÀrksammar lite extra. Vi recenserar filmen som gav henne en golden globe tidigare i Är, nÀmligen "Big Eyes". I trailerkollen blir det naturligtvis snack om "Captain America: Civil War", och sÄ har vi fÄtt ett av Ärets största skratt frÄn Disneys nya animerade film "Zootopia".
 • Avsnitt 73: George Clooney

  Vad erbjuder dÄ avsnitt 73 av Cinema Celsius? Jo, som tema för dagen har vi en herre vid namn George Clooney, och den tillhörande recensionen Àr av filmen "Tomorrowland" som kom tidigare i Är. Och avslutningsvis har vi spanat in första trailern till det pÄkostade spektaklet "Warcraft".
 • Avsnitt 72: Julianne Moore

  Vinner man en Oscar för bÀsta kvinnliga huvudroll sÄ förtjÀnar man Àven att bli tema i ett avsnitt av Cinema Celsius, och det Àr precis vad Julianne Moore Àras med denna vecka. Vi recenserar filmen "Still Alice" som alltsÄ gav henne en stÄtlig guldgubbe tidigare i Är. Och i trailerkollen vankas det Äterigen animerat i och med "Kung Fu Panda 3".
 • Avsnitt 71: Keira Knightley

  I dagens avsnitt har vi valt att uppmÀrksamma Keira Knightley, och vi gör det bla. med en recension av filmen "Laggies" frÄn 2014. Och i den avslutande trailerkollen spanar vi in bröderna Coens stjÀrnspÀckade "Hail, Caesar!". Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 70: Joseph Gordon-Levitt

  Vi  firar vĂ„rt sjuttionde avsnitt och vi gör det med Joseph Gordon-Levitt som tema. I slutet av 90-talet lĂ€rde vi kĂ€nna honom som en av utomjordingarna i Tredje klotet frĂ„n solen, men pĂ„ senare Ă„r han fĂ„tt sitt riktiga genombrott med ett flertal stora roller pĂ„ vita duken. Filmen vi recenserar Ă€r den bioaktuella "The Walk" dĂ€r vi ser honom som lindansande fransman. Och i trailerkollen blir det för andra gĂ„ngen denna sĂ€song snack om "Star Wars: The Force Awakens".
 • Avsnitt 69: Adam Sandler

  SÀga vad man vill om Adam Sandler, och det Àr precis vad vi gör dÄ han Àr vÄrt tema för dagen. Vi recenserar hans senaste insats i filmen "Pixels". Och avslutningsvis sÄ kunde vi inte undvika att prata om trailern till "Pride & Prejudice & Zombies".
 • Avsnitt 68: Jessica Chastain

  HÀr kommer ett nytt rykande fÀrskt avsnitt av Cinema Celsius, dÀr vi denna gÄng pratar om Jessica Chastain. Med en relativt kort men imponerande karriÀr bakom sig ser vi henne nu medverka i bioaktuella "The Martian" som vi ocksÄ recenserar. DÀrefter ser vi trailern till "Trumbo" med bl.a. Bryan Cranston i huvudrollen. Och som om inte det vore nog dyker Àven en ovÀntad gÀst upp i avsnittet. Det finns med andra ord gott om anledningar att lyssna pÄ oss, sÄ vad vÀntar du pÄ? ;)
 • Avsnitt 67: Arnold Schwarzenegger

  SÄ var det dÄ Àntligen dags för allas vÄr Arnold Schwarzenegger att Àras med ett avsnitt av Cinema Celsius! Vi gÄr igenom hans actionfyllda karriÀr och bjuder pÄ en recension av "Terminator Genisys". Vi avslutar med trailerkollen och dom animerade smÄ fÄglarna i "Angry Birds". Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 66: Kevin Bacon

  I dagens avsnitt gör vi plats Ät Kevin Bacon och honom har vi nyligen sett i filmen "Cop Car" som vi recenserar. Dessutom ger vi vÄra intryck av trailern till Steven Spielbergs "Bridge of Spies".
 • Avsnitt 65: Rachel McAdams

  I vÄrt sextiofemte avsnitt heter dagens samtalsÀmne Rachel McAdams. Vi recenserar boxningsfilmen "Southpaw" och vi avslutar med vÄra tankar om trailern till Disneys nya version pÄ "The Jungle Book". Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 64: Dwayne Johnson

  Idag pratar vi om Hollywoods kanske största muskelberg till skÄdis just nu, nÀmligen Dwayne "The Rock" Johnson! Vi har sett honom flyga över ett jordbÀvningsdrabbat Kalifornien pÄ jakt efter sin dotter i katastroffilmen "San Andreas". Vi avslutar i vanlig ordning med trailerkollen dÀr vi ser Eddie Redmayne samt vÄr svenska Alicia Vikander i det lovande dramat "The Danish Girl".
 • Avsnitt 63: Pixar

  Denna vecka bjuder vi pÄ ett litet specialavsnitt dÄ vi istÀllet för en skÄdespelare fokuserar pÄ filmer frÄn den framgÄngsrika animeringsstudion Pixar. Det rÄder ingen brist pÄ superlativ nÀr vi recenserar deras senaste hit "Inside Out". Och i trailerkollen vankas det zombiekomedi i form av "Scouts Guide to the Zombie Apocalypse". Trevlig lyssning!
 • Avsnitt 62: Anna Kendrick

  I dagens avsnitt spanar vi in den skönsjungande Anna Kendricks karriÀr lite extra. Hon Àr tillbaka med sitt a-capella-gÀng i "Pitch Perfect 2", vilken Àr filmen som vi recenserar. Och i trailerkollen synar vi Quentin Tarantinos "The Hateful Eight".
 • Avsnitt 61: Tom Cruise

  I dagens avsnitt snackar vi Tom Cruise, och vi recenserar passande nog den bioaktuella "Mission Impossible - Rogue Nation". Vi avslutar som vanligt med lite trailerkoll, och dÀr gÄr Àran denna gÄng till Marvel's omtalade antihjÀlte "Deadpool".
 • Avsnitt 60: Ellen Page

  Ännu ett avsnitt, och Ă€nnu ett litet jubileum nĂ€r vi brĂ€nner av episod nummer 60! Som dagens tema gĂ„r Ă€ran denna gĂ„ng till Ellen Page. Vi recenserar filmen "The East" frĂ„n 2013, dĂ€r hon spelar mot bl.a. vĂ„r svenske Alexander SkarsgĂ„rd. I trailerkollen synar vi tvĂ„ filmer som sĂ€kerligen kan generera diverse Oscarsnomineringar sĂ„ smĂ„ningom, "Spotlight" med skĂ„disar som Michael Keaton och Rachel McAdams, samt "Black Mass" med Johnny Depp och Benedict Cumberbatch.
 • Avsnitt 59: Matt Damon

  I dagens episod fÄr vi Äterbesök av vÄr vÀn Peter som Àven gÀstade oss sÄ lÄngt tillbaks som i avsnitt 14. Han hÀnger med i vÄrt samtal om en skÄdis som denna vecka heter Matt Damon. Med en vÀldigt lyckad karriÀr bakom sig sÄ sÀtter vi lite extra fokus pÄ hans medverkan i "The Informant!" frÄn 2009, vilken Àr filmen som recenseras. Till sist kollar vi in trailern till Michael Bays senaste explosionsfest "13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi".
 • Avsnitt 58: Amanda Seyfried

  HÀr har ni innehÄllet i avsnitt 58, kort och gott! Tema: Amanda Seyfried. Recension: "Chloe". Trailer: "The Revenant". Enjoy!
 • Avsnitt 57: Bruce Willis

  I detta avsnitt brÀnner vi av en av de största actionhjÀltarna av dem alla, nÀmligen Bruce Willis. I det stora utbudet frÄn hans 35 Är lÄnga karriÀr sÄ har vi sett "The Last Boy Scout" frÄn 1991. Vi avslutar som vanligt med trailers dÀr vi har tvÄ rykande fÀrska frÄn Comic-Con, dels den senaste till "Batman v Superman: Dawn of Justice", samt Àven den första kollen pÄ "Suicide Squad" med bl.a. Jared Leto och Will Smith.
 • Avsnitt 56: Cate Blanchett

  I det tjugonde avsnittet för Äret, samt vÄrt nya format, sÄ gÄr Àran idag till den dubbla Oscarsvinnaren Cate Blanchett. Vi recenserar dramat "Notes On a Scandal" frÄn 2006 dÀr hon spelar mot en lÀskigt bra Judi Dench. I trailerkollen ser vi Michael Fassbander ta sig an rollen som Applegrundaren Steve Jobs i filmen som för enkelhetens skull heter just "Steve Jobs".
 • Avsnitt 55: Charlize Theron

  I dagens avsnitt pratar vi om Charlize Theron, som ju nyligen rönte stora framgÄngar med "Mad Max: Fury Road". Men filmen vi recenserar pÄ klassiskt vis Àr den som gav henne en Oscar, nÀmligen "Monster" ifrÄn 2003. Och till sist slumrar vi lite lÀtt igenom trailern till Rocky-spinoffen "Creed" samt actionspektaklet "London Has Fallen".
 • Avsnitt 54: Nicolas Cage

  I vÄrt femtiofjÀrde avsnitt sÄ har turen denna gÄng kommit till sjÀlvaste Nicolas Cage, och vi har spanat in hans Oscarsnominerade insats i filmen "Adaptation" ifrÄn 2002. Vi avslutar som vanligt med lite trailerkoll, som i det hÀr fallet Àr den animerade "The Secret Life of Pets".
 • Avsnitt 53: Vin Diesel

  Den som sörjer att solen lyser med sin frĂ„nvaro kan trösta sig med att Cinema Celsius Ă€r tillbaka med ett nytt avsnitt, det 53:e i ordningen. Vin Diesel Ă€r temat för dagen och vi besiktar dĂ€rför vrĂ„lĂ„ket "Fast & Furious 7".  Och i trailervĂ€g spanar vi in Ridley Scotts "The Martian".
 • Avsnitt 52: Samuel L. Jackson

  Vi ger er hÀr avsnitt 52 av Cinema Celsius, och dagens skÄdis som vi snickelisnackar om Àr ingen mindre Àn Samuel L. Jackson. Filmen som recenseras Àr "Kingsman: The Secret Service", och i trailervÀg spanar vi in remaken av "Point Break" samt schackdramat "Pawn Sacrifice".
 • Avsnitt 51: Reese Witherspoon

  I detta avsnitt har Àran som dagens tema gÄtt till Reese Witherspoon. Vi recenserar filmen "Wild", som ju gav henne en Oscarsnominering tidigare i Är. Och i trailervÀg har vi kollat in de gula smÄ gubbarna i "Minions".
 • Avsnitt 50: Robert De Niro

  Cinema Celsius firar 50, och till denna fest har vi bjudit in Robert De Niro som dagens tema. Vi recenserar Martin Scorseses klassiker "Goodfellas", eller Maffiabröder som den ocksÄ kallas pÄ svenska. Avslutningsvis Àr vi högst osÀkra pÄ hur seriöst man ska bedöma monsterbjörnen i "Into The Grizzly Maze".
 • Avsnitt 49: Russel Crowe

  49 Àr numret pÄ avsnittet, Russel Crowe Àr temat för dagen och recensionen vi bjuder pÄ Àr "The Water Diviner", dÀr gladiatorn sjÀlv faktiskt gör regidebut utöver att spela huvudrollen sjÀlv. Och i trailerkollen skrattar vi gott Ät den fantastiska (?) katastroffilmen "San Andreas".
 • Avsnitt 48: Scarlett Johansson

  Tiden Àr kommen för en avenger att Àras med ett avsnitt Cinema Celsius. Den lyckligt utvalde Àr ingen mindre Àn den bedÄrande Scarlett Johansson, och filmen vi recenserar Àr naturligtvis "Avengers: Age of Ultron". Och i den avslutande trailerkollen spÄnar vi om huruvida "Ted 2" kan komma att ge oss nÄgra skratt eller inte.
 • Avsnitt 47: Bradley Cooper

  Efter nÄgra veckors rese- och sjukdomsuppehÄll sÄ Àr vi nu Àntligen tillbaka, vi vet att ni har saknat oss ;) Idag lÀgger vi fokus pÄ Bradley Cooper, och dÀrför recenserar vi i detta avsnitt "American Sniper". I trailerkollen snackar vi naturligtvis om den nya Star Wars-trailern och dessutom har vi ju i dagarna fÄtt den första kollen pÄ "Batman v Superman: Dawn of Justice".
 • Avsnitt 36

  Vi har nÄtt mÄlet! Etthundra filmer under 2014 Àr hÀrmed avklarade!! Vi avslutar vÄr cineastiska resa med film nr. 98, 99 och 100, och dessa Àr "Hobbit: FemhÀrarslaget", "Angry Video Game Nerd: The Movie" samt julklassikern "It's A Wonderful Life". Vi pÄ Cinema Celsius önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt Är! Ps. Detta Àr inte slutet för Cinema Celsius! Vi vet inte exakt nÀr eller hur, men vi kommer tillbaka i en eller annan form, var sÄ sÀker! :)
 • Avsnitt 35

  HÀr kommer vÄrt trettiofemte och nÀst sista avsnitt! Vi pratar film nr. 95-96-97 som den hÀr gÄngen var önskade av en av vÄra lyssnare. Först ut Àr den franska guldpalmsvinnaren "BlÄ Àr den varmaste fÀrgen", följt av Lukas Moodysons "Vi Àr BÀst!" samt den golden globe-nominerade "St. Vincent".
 • Avsnitt 34

  Avsnitt 34? JajjemÀn! Denna gÄng tar vi oss igenom film nr. 92-93-94 och dessa Àr "Cobra", "Sin City: A Dame to Kill For" samt "Chariots of Fire". Bu eller bÀ? Lyssna och lÀr! ;)
 • Avsnitt 33

  Det Àr nÀstan lite svÄrt att tro, men vi Àr faktiskt uppe i vÄrt 33e avsnitt! Idag tar vi oss an nummer 89, 90 och 91, och dessa Àr tidsreserullen "Predestination", George Lucas debutfilm "THX 1138" samt en lÀttklÀdd historia i "Spring Breakers".
 • Avsnitt 32

  Vi sÀger hallÄ till avsnitt 32! Idag Àr det film nr. 86-87-88 som gÀller och dessa Àr "Lucy", "Locke" och "Hercules". Trevlig lyssning! :)
 • Avsnitt 31

  Avsnitt 31 Àro hÀr, och vi inleder denna gÄng med Christopher Nolans efterlÀngtade rymdÀventyr "Interstellar". Vi minns Robin Williams genom "One Hour Photo" och avslutningsvis besöker vi rymden en gÄng till i Marvel's "Guardians of the Galaxy". Dessa filmer Àr nummer 83, 84 och 85 pÄ vÄr cineastiska resa :)
 • Avsnitt 30

  Cinema Celsius firar 30, och till dagens kalas har vi bjudit in blockbustern "Dawn of the Planet of the Apes", dokumentÀren "Comic-Con Episode IV: A Fan's Hope" samt skrÀckfilmen "Afflicted". Dessa tre utgör film nr. 80, 81 och 82. Vi nÀrmar oss mÄlet med stormsteg! ;)
 • Avsnitt 29

  HÀr kommer inget mindre Àn avsnitt 29! Dagens filmer Àr nr. 77-78-79 och först ut Àr den mycket omskrivna och hyllade "Boyhood". DÀrefter tar vi oss Àven an "Hansel & Gretel: Witch Hunters" samt "The Expendables 3". Enjoy! :)
 • Avsnitt 28

  Höstlovstider stoppar inte oss, vi tuggar pÄ som vanligt och kommer hÀr med avsnitt 28. Denna gÄng tar vi oss an "End of Watch", "Teenage Mutant Ninja Turtles" samt bioaktuella "Fury".
 • Avsnitt 27

  Nu behöver ni inte vÀnta lÀngre, för hÀr kommer vi med vÄrt tjugosjunde avsnitt! ;) Idag Àr det tvÄ filmer som fÄr Àran att graderas, och dessa Àr "Filth" och "The Raid 2", nummer 72-73 i ordningen.
 • Avsnitt 26

  Ännu en onsdag. Ännu ett avsnitt. Detta Ă€r vĂ„rt 26:e, och vi kommer allt nĂ€rmare vĂ„rt slutmĂ„l att se hundra filmer under 2014. I detta avsnitt avhandlas nr 69-70-71 och dessa Ă€r "Transformers: Age of Extinction", "Wish I Was Here" och "The Trip".
 • Avsnitt 25

  Cinema Celsius brÀnner hÀrmed av sitt tjugofemte avsnitt, och gör det med stil! ;) Filmerna denna vecka utgör nr 66-67-68 och dessa Àr David Finchers "Gone Girl", 80-talsrullen "The Philadelphia Experiment" samt vulkandramat "Pompeii" :)
 • Avsnitt 24

  Avsnitt 24 Àro hÀr, sÄ God Jul!...eller nÄt...En sak det bjuds pÄ Àr i alla fall snö, Ätminstone i en av filmerna vi har sett. Dagens filmer Àr nr 63-64-65, och dessa Àr "Divergent", "Snowpiercer" och "22 Jump Street". SÄ slÄ dig ner, hÀll upp valfri het dryck och vÀrm dina öron med vÄra ljuvliga röster Ànnu en gÄng ;)
 • Avsnitt 23

  Avsnitt 23. Inga konstigheter. HĂ€r avklaras film nr 60-61-62; "A Million Ways to Die in the West", Inside Llewyn Davis" samt "Edge of Tomorrow" :)
 • Avsnitt 22

  Hej och hÄ, hÀr kommer avsnitt 22! Idag diskuteras film nr 57-58-59 och Àran gÄr denna gÄng till "How To Train Your Dragon 2", "Godzilla" samt "Begin Again". Enjoy!
 • Avsnitt 21

  Avsnitten duggar tÀtt, hÀr kommer avsnitt 21! Notera gÀrna rimmet, tack! ;) NÄvÀl, hÀr diskuteras film 54-55-56 och dessa Àr "The Fault In Our Stars", "The Amazing Spider-Man 2" och "Neighbors". Trevlig lyssning! :)
 • Avsnitt 20

  NÀmen ser man pÄ, hÀr Àr vi tillbaka med vÄrt tjugonde avsnitt! Denna gÄng i ett nytt format, men fortfarande lika fantastiskt bra sÄklart ;) Tre nya filmer Àr avklarade, nr. 51-52-53, och dessa Àr "Captain America: The Winter Soldier", "All Is Lost" och "Liberal Arts" :)
 • Avsnitt 19

  VÄra ljuvliga röster Àr tillbaka, denna gÄng frÄn somriga Torö utanför NynÀshamn! Avsnittet Àr det nittonde i ordningen och filmerna "Broken", "Blackfish", och "Pain and Gain" (nummer 48, 49 och 50) förkunnar att vi nu Àr halvvÀgs mot vÄrt mÄl =) P.g.a. att vi numera bor i skilda delar av vÄrt avlÄnga land sÄ lÀr detta bli vÄr sista live-inspelning pÄ ett tag framöver. Men var icke oroliga! Nya avsnitt vÀntar, om Àn i ett annat format =)
 • Avsnitt 18

  En salig blandning filmer Àr vad som erbjuds hÀr i vÄrt artonde avsnitt, eller vad sÀgs om: "Madagascar 2: Escape To Africa", "Noah", "Goats" samt "The Lincoln Lawyer" ^^ nummer 44-47 av 100! =)
 • Avsnitt 17

  Fy sjutton vad bra, Avsnitt 17 Àr hÀr! :D I denna episod tar vi oss an "Non-Stop", "Jack Ryan: Shadow Recruit" samt den animerade filmen "Harlock: Space Pirate". Dessa Àr nummer 41, 42 och 43 i ordningen :) Vi önskar en skön lyssning i sommarsolen!
 • Avsnitt 16

  Saknar du nÄgot vettigt att lyssna pÄ nÀr du ligger pÄ beachen och jobbar pÄ brÀnnan? DÄ kan vi föreslÄ ett nytt rykande fÀrskt avsnitt av Cinema Celsius! Denna gÄng pratar vi om film 38-39-40, och dessa Àr "Veronica Mars", "Caddyshack" och "In Your Eyes". Enjoy! =)
 • Avsnitt 15

  SĂ„hĂ€r dagen före nationaldagen firar vi med att lĂ€gga ut vĂ„rt femtonde avsnitt! Filmerna som fĂ„r Ă€ran denna gĂ„ng Ă€r "The Arrival", "Vem Är Du?" samt "X-Men: Days of Future Past" (film nr. 35, 36 och 37). I samband med detta avsnitt kan vi nu Ă€ven presentera ett nytt smidigt sĂ€tt att följa Cinema Celsius. SkĂ„l! :)
 • Avsnitt 14

  Vad gör man nÀr kaffet i valstugorna tagit slut? Lyssnar pÄ ett nytt avsnitt av Cinema Celsius sÄklart! Idag pratar vi om film nr. 33 och 34; "Robocop" samt "The Lego Movie". Om intresset inte redan Àr pÄ topp av bara det sÄ kan vi i detta avsnitt Àven stolt presentera vÄr allra första gÀst nÄgonsin! Vem kan det vara? Det finns bara ett sÀtt att ta reda pÄ, sÀtt igÄng och lyssna! ;)
 • Avsnitt 13

  Tjoho! Solen skiner, fÄglarna kvittrar och avsnitt 13 av Cinema Celsius Àr hÀr! Denna gÄng har vi tagit oss an filmerna "42", "Jack Reacher" samt dokumentÀren "Jiro: Dreams of Sushi", och dessa Àr nummer 30, 31 och 32 pÄ vÄr vÀg mot hundra :)
 • Avsnitt 12

  VÀntan Àr över! Vi förstÄr att det har varit jobbiga veckor utan oss, men nu Àr vi Àntligen tillbaks med vÄrt mycket efterlÀngtade tolfte avsnitt! Film 27-28-29 Àr avklarade, och dessa Àr "G.I. Joe: Retaliation", "Her" och "Pitch Perfect". Enjoy!
 • Cinema Celsius

  Varmt vÀlkomna ska ni vara till Cinema Celsius nystartade blogg!

  Denna blogg fungerar som ett slags komplement till vĂ„r facbook-sida, dĂ€r ni vanligen hittar oss: https://www.facebook.com/CinemaCelsius