Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Förspel

Test Drive Unlimited 2

Test Drive Unlimited 2 är spelet för dig som vill åka bil på Ibiza.

Nour Polloni är bekväm med att hoppa mellan genrer. Senast arbetade hon med nytolkningen av Alone in the Dark och nu gör hon istället Test Drive Unlimited 2 – ett spel där mörkret har bytts ut mot solsken och hopplösa racingmoment är ersatta av, ja, ordentlig racing.
– Jag har inga problem med att byta genrer på det här sättet. Det här är fascinerande på ett annat sätt. Det enda som är tråkigt är att erfarenheten vi fick från Alone in the Dark inte kommer till så stor användning här.
Test Drive Unlimited 2 är i grund och botten ett bilspel. Men det är även så mycket mer. Här finns möjligheten att gå runt i bilaffärer och betrakta fordon tillsammans med andra spelare. Dessa andra spelare kan även sätta sig i passagerarsätet när man är ute och åker och kan därifrån agera kartläsare genom att placera ut bilar som föraren får följa. (Hela konceptet för osökt tankarna till kopplingen mellan Game Boy Advance och Wind Waker.) Det går till och med att skaffa ett eget hem, koppla av i en lyxpool eller hänga på en yacht med sin avatar. Som Playstation Home med garage, typ. Risken finns naturligtvis att varje enskilt delmoment känns urvattnat men Polloni är inte orolig.
– Det här den kompletta bilupplevelsen. Då måste man ha alla de där momenten vid sidan av.

Victor Sjöström27 maj 2010 01:12Visningar: 7685

Kommentarer

Waltazhaar30 maj 2010q

Lite pepp är jag i alla fall. :)

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.