Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Recension

ALLA NYA RECENSIONER FINNS HÄR

Viktig information om recensioner här på Loading!

Vi kommer inte att publicera recensioner från LEVEL här på Loading längre. Vill du läsa dem finns de i tidningen.

Men vi kommer inte att sluta publicera recensioner på Loading, för det hade varit tråkigt.

Vi gillar recensioner.

Vi testar ett nytt system för recensionerna här på Loading: som ni märkt ligger den här recensionen inte där vi vanligen publicerar dem. Vi har tänkt testa att ha recensioner på startsidan på Loading, bland nyheterna, för att på så vis också få en forumtråd där man kan läsa och kommentera recensionen.

Våra recensioner hamnar i en ny forumkategori (RECENSIONER) och genom den länken kan man enkelt kan hitta de spel vi skrivit om nu och de vi skriver om i framtiden.

Som vanligt finns vi här. Det är bara att ta kontakt med oss på forumet.

Tack för att ni lyssnade.

DET ÄR VI SOM SKRIVER FÖR LOADING
Ni hittar en presentation av skribenterna HÄR.

OCH OM VAD VI TROR PÅ
Vi tror på idén om att alla spelar.

OM VÅR GEMENSKAP PÅ FORUM
Det här är livet på en sajt om spel på internet.

OM BETYGSSYSTEMET
1. Vi har ambitionen att recensera så många av de nya spel som släpps som möjligt. Men det kommer inte alltid att sammanfalla med ett embargo (alltså det datum en utgivare sätter då en recension får publiceras). Det är viktigare att vi hinner spela det. Om vi blir färdiga i samband med ett embargo: bra! Om inte så är det bättre att vi spelar det tills att vi känner att vi är färdiga med spelet än att presentera en recension på ett datum som vi inte har någon kontroll över.

2. Vi avslutar inte våra recensioner med en siffra. Vi säger JA eller NEJ och ger en kort motivering i VARFÖR. Spelen får också ett PLUS och ett MINUS. Vad vi tycker om spelet förklarar vi i texten (se punkt 6).

3. JA eller NEJ är baserat på spelets helhet (förutom när det inte är det, men då berättar vi det för dig).

4. När vi publicerar en recension finns det möjlighet att ha en diskussion runt den. När ni läst en text kan ni kommentera, ställa frågor och ge feedback. Vi är här för att ta den dialogen med er. Vi vill ta den dialogen. Vi gömmer oss inte. Vi tycker att det är viktigt.

5. Vi får en del spel från utgivare. En del köper vi själva. Några har vi hittat en i gammal låda i garderoben. Vår ambition är att vara så heltäckande som möjligt samtidigt som vi skriver om de spel vi vill skriva om.

6. LÄS TEXTEN.

Taggar: recensioner, Loading, betyg, betygssystem, Information, recension, Oskar Skog

Oskar Skog 5 mar 2012 12:40 Visningar: 34570

+.

-.

10 .

 

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.