Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Recension

ALLA NYA RECENSIONER FINNS HÄR

Viktig information om recensioner här på Loading!

Vi kommer inte att publicera recensioner från LEVEL här på Loading längre. Vill du läsa dem finns de i tidningen.

Men vi kommer inte att sluta publicera recensioner på Loading, för det hade varit tråkigt.

Vi gillar recensioner.

Vi testar ett nytt system för recensionerna här på Loading: som ni märkt ligger den här recensionen inte där vi vanligen publicerar dem. Vi har tänkt testa att ha recensioner på startsidan på Loading, bland nyheterna, för att på så vis också få en forumtråd där man kan läsa och kommentera recensionen.

Våra recensioner hamnar i en ny forumkategori (RECENSIONER) och genom den länken kan man enkelt kan hitta de spel vi skrivit om nu och de vi skriver om i framtiden.

Som vanligt finns vi här. Det är bara att ta kontakt med oss på forumet.

Tack för att ni lyssnade.

DET ÄR VI SOM SKRIVER FÖR LOADING
Ni hittar en presentation av skribenterna HÄR.

OCH OM VAD VI TROR PÅ
Vi tror på idén om att alla spelar.

OM VÅR GEMENSKAP PÅ FORUM
Det här är livet på en sajt om spel på internet.

OM BETYGSSYSTEMET
1. Vi har ambitionen att recensera så många av de nya spel som släpps som möjligt. Men det kommer inte alltid att sammanfalla med ett embargo (alltså det datum en utgivare sätter då en recension får publiceras). Det är viktigare att vi hinner spela det. Om vi blir färdiga i samband med ett embargo: bra! Om inte så är det bättre att vi spelar det tills att vi känner att vi är färdiga med spelet än att presentera en recension på ett datum som vi inte har någon kontroll över.

2. Vi avslutar inte våra recensioner med en siffra. Vi ger en kort motivering i slutet av varje recension där vi kommer vara tydliga med vad vi tycker. Hur spelet är som helhet förklarar vi i texten (se punkt 6).

3. Våra utmärkelser delar vi ut till de bästa spelen. Silver är för alla fantastiska spel. Silver är för något speciellt. Guld är för spelen som du måste spela, oavsett vad du egentligen tycker om genren. Guld är spelen som du behöver ha i din samling. Det är de där mästerverken.

4. När vi publicerar en recension finns det möjlighet att ha en diskussion runt den. När du läst en text kan du kommentera, ställa frågor och ge din syn på saken. Vi är här för att ta den dialogen med er. Vi vill ta den dialogen. Vi gömmer oss inte. Vi tycker att det är viktigt.

5. De flesta spelen får vi från olika utgivare. Det kan vara de spel som automatiskt skickas till oss. Det kan vara indiespel vi är intresserade av där vi tar kontakt och frågar efter ett recensionsexemplar. Det kan vara de spel vi köper själva. Vår ambition är att vara så heltäckande som möjligt samtidigt som vi skriver om de spel vi vill skriva om.

6. Läs texten.

Taggar: recensioner, Loading, betyg, betygssystem, Information, recension, Oskar Skog

Oskar Skog 5 mar 2012 12:40 Visningar: 35926

+.

-.

10 .

 

Kommentarer

Treesmoker13 mar 2018q

Kan man köpa Level digitalt?

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.