Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Spelradion 

Spelradions spelklubb: Outcast avsnitt 1!

Det är dags för Spelklubbens första möte av fyra om det efterlängtade Outcast, och som vanligt består panelen av Anders Jonsson, Magnus Andersson och Johan Hallstan. Tills nästa vecka vill vi att ni i synnerhet lyfter fram och berättar om en särskild händelse eller observation. Tills dess, mycket nöje!

Låtlista:
Inledning: Outcast - Main Theme av Lennie Moore (från officiella Outcast-hemsidan)
Avslutning: Outcast - World of Temples av Lennie Moore (från officiella Outcast-hemsidan)

Avsnittets längd: 44:43

Direktlänk:
Spelradions_spelklubb_-_Outcast_01.mp3

Spelradion 9 jul 2010 16:00Visningar: 4125  

« Till bloggen


Kommentarer

Johanz 9 jul 2010q

Grym början på denna på spelklubb! Jag antar att det är 4 timmar igen till nästa gång? :) Nåja, jag lirar en bit men det är svårt att hålla sig och inte lira för mycket... Det händer lätt att jag fastnar i Outcast och plockar lite kristaller här, lite ammunition där, spöar lite fiender och nystar i handlingen..

Riktigt kul att höra att ni faktiskt gillar det här spelet också, haha. Tycker nästan lite synd om Anders som får genomlida en massa. Men vad gör man inte för konsten?

Jag hade inga problem med själva smygardelen i tutorialen kan jag nämna, tog det på första försöket och så länge man smyger längs till höger och lägger sig bakom snövallarna och räknar hans huvudvändningar så hinner man lätt igenom. Men det är klart, haha, Magnus vattenväg var helt klart mer kreativ!

Det ska bli riktigt intressant att höra nästa avsnitt får då är jag själv som spelare inne på främmande Outcast-vatten och det blir ju då väldigt intressant om vad ni gör och hittar i spelet. Och nej, inte ens jag har en aning om vad de där skiftnycklarna man hittar gör, jag tror vissa utav dem är vapen, som den där Thunderclap (eller vad den nu heter). Ska se om jag kan få in några bra tillfällen att använda dem!

Och jo, grafiken håller faktiskt rätt bra än idag. Voxlar är ju väldigt annorlunda och rätt charmerande. Landskapen ser nästan oändligt runda och mjuka ut ibland. Samt det fina vattnet! Outcasts vatten var ju länge bland det snyggaste spelvattnet i mitt tycke.

Nåja, nog med käbblet, riktigt bra avsnitt! Nu ska jag ge mig in i Adelpha och se om jag får till lite fina reseminnen till nästa avsnitt. :)

FBT4210 jul 2010q

Jag blir riktigt sugen på att spela om det när jag lyssnar faktiskt! ser verkligen fram emot nästa del, och angående det såkallade "hotet" från mig som ni tog upp, så var det givetvis inte seriöst! Självklart får ni säga vad ni tycker utan att jag börjar planera hämndaktioner:)

outcast11 jul 2010q

Håller mig nu till den officiella spelklubbs outcast tråden, men vill bara säga mycket bra första avsnitt! Ser otroligt mycket fram emot de kommande! :D Hoppas ni hinner spela igenom hela spelet på dessa veckor!!

outcast11 jul 2010q

Känner som FBT42 också bara mer och mer för att att spela om när man lyssnar. Kommer förmodligen bli så när jag kommer hem efter sommaren. Men jag har spelat outcast så pass mycket så jag kan nog ändå komma med en del inblickar och tips sen förr :)

Johanz13 jul 2010q

Mm, jag gör som Outcast och fortsätter rapporteringen i tråden på forumet. Blir nog enklast så. :)

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.