Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Spelradion 

Spelradions spelklubb: Outcast avsnitt 3!

Spelklubb. Outcast. Tre.

Låtlista:
Inledning: Outcast - Main Theme av Lennie Moore (från den officiella Outcast-hemsidan)
Avslutning: Outcast - World of Temples av Lennie Moore (från den officiella Outcast-hemsidan)

Avsnittets längd: 31:25

Direktlänk:
Spelradions_spelklubb_-_Outcast_03.mp3

Spelradion24 jul 2010 20:40Visningar: 3529  

« Till bloggen


Kommentarer

Kimpo25 jul 2010q

Ni funderade lite över hur Fae Rhan kan ha varit i Adelpha så länge innan Cutter Slade och jag tror att jag vet svaret. Jag har gjort det man gör när man inte förstår något i Outcast, nämligen letat upp manualen. Där finns relativt omfattande information om karaktärernas historia och det visar sig att Xu har jobbat med antimateriaexperiment, som ju är anledningen till Adelphias upptäckande, i flera års tid innan den här katastrofen sker.

Nu kan jag inte svära på det här, men jag tror att Xu genom experimenten har rest till Adelphia under en lång tid innan händelsernai spelet.

Lite typisk Outcast att låta användaren läsa sig till story i manualen istället för att integrera det i spelet, men om ni orkar kanske det kan vara intressant läsning, även om den var ganska steril och tråkig.

Kimpo26 jul 2010q

Upptäckte förresten en till sak som ni tog upp i ett tidigare avsnitt :)

Ni funderade över sången som tiggaren i Okriana sjunger och efter ett besök i Motazaar insåg jag att många gruvarbetare sjunger på den sången. Jag försökte att memorera den, men det var minst sagt svårt. Men det är i alla fall så man ska lära sig att sjunga med.

outcast26 jul 2010q

Angående Fae Rhans tid i Adelpha innan Cutter kommer dit. Det förklaras i spelet och är inte som Kimpo sa. Nu var det ett tag sedan jag spelade Outcast, men det är ungefär såhär.

Från början var det ju meningen att de alla fyra skulle sändas iväg till Adeplha tillsammans. Man upptäcker ju dock direkt att något är fel när Cutter vaknar ensam. Det blev alltså något fel med maskinen och det har inte bara gjort att de hamnar på olika platser utan också framkallat en grov tidsförskjutning.

Kommer inte ihåg exakt, men ungefär såhär om Cutter kommer dit på dag 0 så har hans kvinnliga kollega varit i Adelpha i ca 2 veckor redan. "Fae Rhan" har redan levt i ca 20 år i dimensionen Adelpha innan Cutter kommer dit och den tredje forskaren har varit där ca 40-50 år innan Cutter kommer dit.

Denna forskaren är ju dock väldigt smart och istället för att utnyttja Talanernas tro att de är gudar för att ta makten som Fae Rhan gjort så börjar han lära upp Talanerna om den stora Messiah som ska anlända (Ulukai - Cutter Slade) (smart som han är så har han ju räknat ut att Cutter kommer anlända senare pga tidsförskjutningen) Han sprider detta budskap för att Talanerna ska hjälpa Cutter så mycket som möjligt och undervisar även i engelska osv för att det ska vara lättare att kommunicera.

Kimpo26 jul 2010q

Okey, där ser man vad fel man kan ha :P

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.