Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Spelradion 

Inte Riktigt Spelradion #7!

Vad är det här? Handlar det om Sega? Nej. Det SKULLE ha varit radioteater, en genomtänkt och välproducerad sådan. Allt var planerat och klart för inspelning, men ibland blir det inte som man tänkt sig.
Istället blev det Kristian, Micke Z (oberoende spelexpert) och Martin Lindell (från Dataspelsbranschen) i ett avsnitt som är chill, liksom.
Men Internet har faktiskt några år på nacken nu. Vi har därför grävt runt i arkiven och letat upp gamla dokument från en svunnen tid. En tid som vi inte riktigt definierar, men låt oss för enkelhetens skull säga "för 10 år sedan".
Vi roar oss med föråldrade förutsägelser, nyhetsvärda händelser och andra snackisar från den tiden (se länkarna nedan). Vi funderar över hur saker utvecklats fram till idag.
Men mest av allt sitter vi bara och snackar lite skit och blir allt tröttare. Enjoy!

Intressanta länkar:
Playstation vs Nintendo 64
Microsoft's Internet Gaming Zone Brings Together Gamers From Around the World
Technology predictions from 20 years ago
The final days of Acclaim

Låtlista:
Intro 1 och avslutning: Sonic the Hedgehog - Lost Marbles (OLR re-edit) av just64helpin (från OL Remix)
Intro 2: Wild Arms - A Symphonic Tale av Paul Levasseur (från OC Remix)
Intro 3: Law Of The West (Trigger Happy Version) av Laoudis (från RKO)

Avsnittets längd: 48:15

Direktlänk:
Inte_Riktigt_Spelradion_-_07.mp3

Spelradion18 aug 2010 02:23Visningar: 20852  

« Till bloggen


Kommentarer

Johanz18 aug 2010q

Oj! Inte riktigt avsnitt! Det var inte igår. Himla trevligt och ja, Martin Lindell uppskattas alltid. Alltid bra gäster i spelradion och Micke är alltid bra, kanske den bästa oberoende spelexperten! (Finns det fler?)

Roligt avsnitt iaf. Det är alltid kul att blicka tillbaks på gamla framtidsönskningar och gissningar.

Men nu är jag för nyfiken Kristian! Du måste ju avslöja vad radioteatern skulle handla om! Publicera manus! Berätta detaljer! Vilka skådespelare!? Osv!

Har man sagt A så måste man säga O! Speciellt med tanke på Spelradions ganska korta flört med radioteater (Castlevania-sketchen minns jag..) och så har ju varit rätt roligt och ett annat starkt minne är ju nån Halloween-specialiare där ni åker traktor, går runt, kollar runt och allt vad det var... Trevligt och omväxlande var det, så kan ni inte spilla lite bönor på denna radioteater-grej nu som inte blev av. Snälla? :D

link6619 aug 2010q

Kul avsnitt och bra gäster! Martin Lindell är alltid lika vältalande och informativ.

Dadel19 aug 2010q

Härligt! Hör gärna en snutt radioteater som intro till ett framtida avsnitt.

PS! Ni måste be webmastern byta ut flashspelaren. Den buggar ständigt sönder. Fungerar totalt oacceptabelt i firefox, tar evigheter att starta upp och kraschar ungefär varannan gång
Jag RSS-prenumerar iofs via winamp så jag slipper den men för det mesta, men åkte dit nu när jag skulle skriva kommentar.

Johanz19 aug 2010q

Dadel: Åh ja, detta är verkligen ett problem! Jag drar alltid hem Mp3an för att flashsspelaren tokdör och segar som tusan i 80% utav fallen. Den segar alltid dock när sidan laddas.

Har inte skrivit om detta då jag trodde att jag var den enda som upplevde det men skönt att höra att man inte är ensam iaf!

Krochet19 aug 2010q

Vadå ingen radioteater? Mästerverket måste väl bli av förr eller senare i all fall? Eller?

rimbouy20 aug 2010q

Riktigt trevligt avsnitt. När jag tänker på spel från 90talet, då är det främst de trevliga fvm-spelen och b-skådisar, både från Sverige och Hollywood. Ripper, Gabriel Knight 2, tek war, polis, kosmopolska, samt sverigejakten med trippel and touch.

blygarn20 aug 2010q

Kul avsnitt! Alltid lika kul att höra Lindells sköna dialekt leverera hårda fakta om spelbranschen :)

PixelPojken 2 sep 2010q

Finns de som mp3 nånstans så man kan lyssna på nallen?

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.