Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Spelradion 

Avsnitt 137: Pusselsavantshelvete!

Det är avsnitt 137 och Spelklubben är åter samlad! Magnus Andersson, Anders "McKorv" Jonsson och Johan Hallstan med hedersgäst Kristian Johansson! Eller, vänta nu! Riktigt så är det inte förstås. Men i vårt näst sista avsnitt vill vi aningen andaktsfullt tacka av Anders och Magnus för precis lagom lång och trogen tjänst. Näst sista?!
Ja, du läste rätt: avsnitt 137 är vårt näst sista avsnitt, och nej, vi lovar svär vid allt stål i stålverket att det inte är något spjuveraktigt aprilskämt. Det var som bekant P3-kuppen och vi befinner oss i slutet av augusti, inte sant? Av anledningar som förklaras i avsnittet har det alltså snart blivit dags att tacka för oss.

Men innan dess ska vi förstås ha trevligt tillsammans! I vanlig ordning spelintryck. Den här gången är det uppföljarna som dominerar med Kane & lynch 2, StarCraft 2 och Geometry Wars 2. Men det finns också utrymme för Monday Night Combat och Castlevania Harmony of Despair, varav det senare utvärderas efter 60 speltimmar. Dessutom fylls roguelikekvoten med Shoot First.

I nyheterna sammanfattar vi Gamescom och Quakecon och i den personliga spelfrågan tittar vi närmare på den senaste Fox-kontroversen. Och det kära vänner är ungefär så mycket som vi hinner med.

Om du vill vara med i Spelradions allra sista avsnitt uppmanar vi dig att spela in en ljudkommentar av något slag om din relation till Spelradion, någon rolig anekdot, vilka känslor vi framkallat hos dig eller om du bara vill berätta någonting som har med Spelradion att göra innan det är för sent. Låt det ta en, två eller tre minuter, och skicka resultatet till [email protected] senast söndag kväll.
Tills nästa vecka, mycket nöje!

Intressanta länkar:
Trailer för Atlus-spelet Catherine (360 och PS3)
Trailer för Age of Empires Online (PC)
Trailer för Bioshock Infinite (PC, 360, PS3)
Bombcast-gänget lirar filmspelet Yoostar

Spela StarCraft II med Johan på Battle.net:
SolidBiscuit/429

Om du verkligen vill SPELA tillsammans med McKorv på Xbox Live, skicka en förfrågan och skriv vem du är.

Låtlista:
Innehåll: Final groovin synth sample 1 av Skitz & Moog (från RKO)
Gäst-intro: Clystron (Title Theme) av Thomas Detert (från RKO)
Paus 1: Diddy Kong Racing - Shiva Nataraja av Guifrog (från OC Remix)
Paus 2: Super Mario World - Super Mario Western Show av Hyadain (från OC Remix)
Paus 3: Rush'n Attack - Purple Heart av goat (från OC Remix)
Paus 4: Spy vs Spy II (Late Nite Mellow) av Rauli (från RKO)
Outro: Turrican 2 - The Final Fight av Daree Rock (från RKO)
Bloopers: FunKus av Dafunk (från RKO)

Avsnittets längd: 1:50:19

Kristians sexiga deals:
Alpha Protocol (PC) - ca 200 kr inkl frakt
Alpha Protocol (360) - ca 185 kr inkl frakt
Alpha Protocol (PS3) - ca 200 kr inkl frakt
Prince of Persia: The Forgotten Sands (360) - ca 200 kr inkl frakt
Prince of Persia: The Forgotten Sands (PS3) - ca 200 kr inkl frakt
Silent Hill: Shattered Memories (Wii) - ca 185 kr inkl frakt

från lyssnare:

Oxol: Red Steel 2 + Wii Motion Plus (Wii) - 199 kr inkl frakt
Fego: Bioshock 2 (360) - ca 130 kr inkl frakt
Johanz: Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts (360) - 99 kr

Direktlänk:
Spelradion_-_137.mp3

Spelradion25 aug 2010 05:05Visningar: 312809  

« Till bloggen


Kommentarer

CaidX25 aug 2010q

:(

neptun25 aug 2010q

O________O :'(((((((((((((((

NiceliBiceli25 aug 2010q

D':

ravon25 aug 2010q

Pod-Sverige går i graven :(

bonniel25 aug 2010q

Lite små- jobbigt när man sitter på bussen påväg till jobbet och så plöttsligt får höra en nyhet som gör att man nästan börjar gråta.

Jag tror inte att nån klandrar dig Kristian. Självklart måste man ta hand om sig själv i första hand men vi är många som kommer att sakna att lyssna på er varje vecka!

Ni har gjort ett otroligt bra jobb och det är beundransvärt att ni har hållt på så länge som ni har.

Jag hoppas att Kristian får vila upp sig ordentligt nu och så småning om blir fruktansvärt sugen på att göra en podcast igen och gör comeback med nåt som mot förmodan är ännu bättre än spelradion.

Tack grabbar för de många timmar med underhållning ni har bidragit till!!

docster25 aug 2010q

Känns nästan overkligt. Spelradion har varit en självklar del av min onsdagsmorgon i över tre år. Tack för tiden och det ofantliga jobbet ni har gjort.

GLHF!

Anonym25 aug 2010q

Ni får inte bara lägga ner. Det står så i lagarna. Spelradion är lika viktigt som mat och vatten.

När ni gör sista avsnittet (snyft), se då till att det är extra långt och extra episkt.

Kan inte några andra ta över då? Känns som att podcast om tv-spel, blir allt färre.

Se åtminstone till att det går lyssna på alla gamla avsnitt ett bra tag framöver. Helst så man själv kan ladda ner avsnitten och lagra det i en bunker. Som sedan tas fram när man hamnar på ett äldreboende, för minnas den gamla goda tiden.

airdrawndagger25 aug 2010q

NEEEEEEEEEJ :'( :'( :'(

Nusia25 aug 2010q

Otroligt tungt att höra på Kristians berättelse, fick en stor klump i halsen när jag var ute och gick och fick höra detta. Mina tankar är självklart med dig Kristian, du gör utan tvekan helt rätt som tar detta beslut!

Dock innebär det ju även att Sveriges bästa podcast går i graven, finns ingen annan spelpodcast som går att mäta mot Spelradion, varken i seriositet eller analysförmåga. Andra spelpodcasts i all ära, men ni har ändå alltid varit the best of the best som visat hur det "ska" gå till enligt mig.

Må nu det sista avsnittet bli något alldeles speciellt som vi aldrig kommer att glömma!

exgirlfriendclub25 aug 2010q

Helt sjukt tråkigt! Onsdagarna kommer inte bli sig lika. :( Men jag hoppas er alla det bästa och att vi i framtiden kanske kommer få se något nytt.

Tack för alla fantastiska avsnitt!

KingKahluma25 aug 2010q

Den gråa vardagen blev plötsligt ännu gråare.

tack för alla fantastiskt fina avsnitt, alla klockrena gäster och erat outtröttliga engagemang, ni var en av få höjdpunkter i mitt allt mera sargade liv.

TACK.

tEvE25 aug 2010q

Tack för dessa år, hoppas ni kommer tillbaka på ett eller annat sätt i framtiden.

Afronaut25 aug 2010q

Detta var ju tråkigt :(

Hur blir det med Spelklubben?

Ebany25 aug 2010q

Det bästa i POD-sverige går i graven.
Jag vill passa på att tacka för en underbar tid med superb underhållning under en väldigt lång tid.

andersb2525 aug 2010q

Tack för alla bra program! Det har varit ett nöje att få lyssna på er podcast varje torsdag på jobbet via mobilen (då de har stängt av möjligheten att lyssna på mp3 via nätet).

Kommer verkligen sakna detta. Men all heder åt Kristian som lyssnar på sin kropp och taggar ner.

En idé dock: varför måste ni köra varje vecka. Varför inte en gång i månaden tex och då kanske nån timme längre. Ni snackar ju framförallt om spel i allmänhet och vad ni spelat och inte senaste nyheterna (som man ändå får från andra håll på nätet) och därför blir det inte sämre av att köra mer sällan.

oestberg25 aug 2010q

Tack för den tiden som varit, ni har gjort ett superbt jobb!
Hoppas vi får höra er igen någon gång, någonstans.

USKaratefighter25 aug 2010q

Verkligen(!) tråkiga nyheter=(... Förj-vla bra kämpat i varje fall!- Helt otroligt på det sätt ni hållit uppe frekvens och kvalitet. Inte alls konstigt om du tryckt dig in i väggen, Kristian- underligt vore nog snarare motsatsen.

Jag tycker i varje fall att ni skall veta att ni inte bara underhållit oss alla ute i etern. Har själv läst svenska speljournalisters texter sedan Nintendoklubben men det är först i och med spelradion som man lärt känna personerna bakom texterna. Ni har bundit samman spelbranch, journalister och vanligt fölk på ett extremt lättsamt och välkomnande sätt.

Det tråkigaste med sortin är ju dock att man på sätt och vis lärt känna er. Det får bli mer xbox-live och battlenet framöver för min del helt enkelt.

Att följa spelutvecklingen tillsammans med er har verkligen varit ett sant nöje. Kom igen när du känner för det Kristian- no preassure! En retro-podcast när vi sitter i gungstolarna och röker pipa med spruckna PSP:er kanske? Eller som Andersb25 antyder- skruva ner frekvensen.
TACK!!!

Förresten, Anders- Gör du överhuvudtaget något annat än att spela TV-spel?=) Skönt att donkey kong racing dog svullnadsdöden- Nintendo 64varianten var kul men DS-spelet förtjänar inget annat än svullnadsdöden.

Fjornsvavne25 aug 2010q

Du förtjänar semester, Kristian, mer därtill. Man brukar säga att man ska lägga av på topp, och ni har hållit er konstant där uppe länge nu. Kommer sörja och förundras av Spelradions frånvaro ett tag framöver, som den höjdpunkt bland podcasts den är.
En tröst äro att ni försvinner inte från jordskorpan, så jag kan enbart se fram emot nästa möte med vad nu som komma skall från er båda, eller någon av er.

Johanz25 aug 2010q

Oj Kristian! Självklart ska du lägga ner Spelradion Alltså fatta mig rätt, jag älskar Spelradion, sveriges bästa spelpodcast! Men din hälsa är viktigare.

Och jag tror inte du gör någon besviken om du lägger ner Spelradion tillförmån för din hälsa. Du har varit en soldat i podcast Sverige som stridit gratis i över 138 avsnitt. Det är lite som att man skulle kalla en soldat svikare som stridit för sitt land allt vad han kunde, för ingenting, sedan får han en kula i benet och måste bege sig hem för att lappas ihop. Då har man givit allt och lite till och man förtjänar sin semester.

Eller ja, nu blev det konstigt kanske.. Men jag hoppas du förstår vad jag menar! Du har kämpat gott och gratis för folks njutning och då kan man inte direkt kräva mer av dig. Spelradion har varit riktigt bra och det är lite synd att jag just nu börjat komma in i SUG men jag ska fortsätta vara aktiv där för det verkar som en bra community och jag har haft en massa roliga spelsessioner.

Så Spelradion har både givit mig folk att spela med på Xbox 360 och njutning varje torsdag och ibland fredagar. :)

Riktigt bra jobbat men nu är frågan bara vad man ska lyssna på istället haha. Får kanske bli Radiogamer?

Nåja, riktigt bra avsnitt som vanligt och det har verkligen förgyllt varje onsdag.

Iaf, starkt jobbat Kristian och Johan! Riktigt bra!

Hade jag haft en bra mic hade jag spelat in någon ljudkommentar, men men, jag har ju kommenterat på varje avsnitt sedan jag började kommentera aktivt för.. tja, många många många avsnitt sedan! Så jag bryr mig ju iaf. :D

Lite synd dock att man aldrig fick uppleva radioteater-segmentet.. Nåja!

Många fina goda minnen, kluriga fråga-frågor, sköna gäster och tja, verkligen bästa podcasten att lyssna på. Skön och lugn stämning, bra musik, bra innehåll. Allt var bra!

Skulle tillochmed kunna tänkt mig att prenumera på Spelradion, som en tidningsprenumeration liksom!

Trist att det blir såhär men det är väldigt bra iaf att du får ta det lite lugnt Kristian, även om du inte hade haft några sömnproblem så är du (och Johan!) värd semestern oavsett! Om det inte är för påfrestande så tycker jag att ni kanske kan dyka upp som gäster på tex Radiogamer i framtiden och ha ett inslag om Spelradion där kanske! Lite minnen och allt möjligt. Fast det kanske blir sådant i nästa avsnitt, haha. :)

Tack för alla grymma avsnitt och all grym underhållning ni gett mig i mina jobbiga perioder i livet, på mina tråkiga arbetsdagar. Ni har gjort onsdagen till veckans kanske roligaste dag! Xbox Live Arcade releaser och Spelradion samt kanske en lunch ute gjorde verkligen hela min vecka! Tack iaf! :D

Pel2la25 aug 2010q

Får tacka för en grym podcast och för att ni är två riktigt sköna personligheter, ni har förgyllt många onsdagar för mig. Hoppas få höra er någon gång i framtiden. Tack för den här tiden :)

Kalasliraren25 aug 2010q

Jätte-jätte-jättetråkigt att höra. Har blivit en rutin att ta en promenad med Spelradion i lurarna och njuta så infernaliskt till era ljuva stämmor. Men men... Ni ska göra det som känns rätt, jag tror inte att någon här kommer att trycka ner er för det här beslutet utan vi tackar och bockar för det som ni har erbjudit oss. Jag och många av mina vänner säger tack och hej, lycka till och ha det bra i framtiden. Vi ses!

Gottfrid25 aug 2010q

*snyft*

Varje onsdag kommer bli så tom nu:( men jag förstår er. Och tack för ett fantastiskt fint arbete.

I will never forget you.

Ganondolph25 aug 2010q

Jag älskar Er! På ett väldigt manligt sätt förstås :)

TheDann25 aug 2010q

har gjort ett blogg inlägg till er ära. Läs det gärna Kristian och Johan.
Tack för allt <3
http://loading.se/blogg.php?user_id=30175&blogg_id=20166

Vetotat25 aug 2010q

Kommer bli väldigt tomt utan Spelradion i fortsättningen. Har lyssnat sen starten, avsnitt 1. Innan dess var det Fuse Show. Och innan det PCGW och PC|G. Hoppas man får höra eller se er i andra sammanhang i framtiden. Spelradion har hursomhelst varit en helt fantastisk podcast genom åren som bara har blivit konstant bättre. Har svårt att se vad som ska fylla tomrummet som nu blir.

Stampe25 aug 2010q

Så mycket känslor just nu... tomhet. Om jag skulle förklara min kärlek gentemot er, skulle det se ut ungefär såhär:

Jag kan inte tro mina öron när jag hör det här. Otroligt, otroligt oväntat. Jag kan verkligen inte fatta ord för hur mycket ni har betytt för mig och mitt spelande. Ni var startskottet på så oändligt mycket humor, frihet, glädje, gemenskap att det är nästintill ofattbart. När jag hörde Victor beskriva Mario Football i avsnitt 4: En Fylleresa Till Grekland skrattade jag så jag grät, hade jag vetat då hur mycket skratt jag skulle få i fortsättningen i form av Speradion. Då hade jag fnyst och sagt - "Aldrig någonsin". Men nu är vi här och jag kan säga att ja.. ni levererar. Varje. Gång.

Jag kommer med all säkerhet storböla när jag hör det sista, (det sista?! :( :() Spelradion-avsnittet någon....någonsin? Det känns som en mardröm man bara väntar att man ska vakna upp ifrån. Jag hoppas av hela mitt hjärta och med allt jag lever för, att ni kommer tillbaka.. Men om inte så har jag all respekt för er två verkliga pionjärer inom spelbranschen.

Ni gav recensionsskrifter en röst, ni gav kärlek med oberoende spelexperter och backslickade Lejon, ni gav oss garv med en Korv, ni gav röster till Xboxflickor, ni gav oss visdom om att stormiljonförtetag som Dice även de kan vara väldigt kärleksfulla, ni gav oss insikt i spel-Japan, ni gav Dataspelsbranschens Martin Lindell en röst. Men framför allt. Ni gav oss er.

Jag kan inte tro det. Fyfan, fyfan, fyfan vad ni är bra.

Kristian Johansson coh Johan Hallstan. Spelradiohjältar. <3

Darko25 aug 2010q

Nooooooooooooo! Fan vad tråkigt att höra! Jag har "bara" lyssnat på er i över ett år nu men ni hade verkligen fått mig att sluta lyssna på musik och bara på er under mina promenader i skövde.

Lycka till nu killar och hoppas ni får det bra.

neptun25 aug 2010q

Ang andra svenska spelpodcasts finns det några ganska bra här.

http://gameplayer.se/podradio.php

Dock ingen som äns är i närheten av spelradion, NI ÄR BÄST!

Tobias Berg25 aug 2010q

Ja vad kan man skriva? Tack först och främst för den bästa svenska podcasten som gjorts. Sen vill jag också gratulera Kristian till att ta ett helt korrekt beslut. Jag har befunnit mig i liknande situationer med för mycket jobb och saker jag inte kunnat frånsagt mig då man känt att man kanske "sviker" andra. När kroppen till slut säger ifrån måste man göra ett val, att sätta sig själv främst är rätt i 100 procent av dom fallen. Så tack Johan, tack Kristian och tack till fantastiska gäster genom åren.

whckmstrjck25 aug 2010q

Instämmer med alla andra, och vill verkligen tacka för det ni gett oss! Lycka till, ha det bra, och hoppas man får höra er på ett eller annat sätt i framtiden! :)

Thalin25 aug 2010q

ojoj vad tråkigt!
är en precis nytillkommen lyssnare av spelradion, har följt de senaste 4 avsnitten och nu läggs den, av förklarliga och tråkiga själ, ned. :(
Men jag deppar inte ihop helt, jag har 133 gamla avsnitt kvar att lyssna igenom! När jag är klar med dem, så får vi hoppas att ni skissar på ett nytt projekt.
Vad som än händer så önskar jag er all lycka med framtida projekt! De kan inte misslyckas!

pingisedvin25 aug 2010q

Vemod är ett understatement. Ren och skär sorg.
Tack för den här tiden och jag hoppas att vi hörs igen!

Magnus Johansson25 aug 2010q

Fruktade att denna dag skulle komma. Ni har blivit en del av min vardag dom senaste 2 åren.

Lycka till i framtiden, ni är bäst!

blygarn26 aug 2010q

Så skumt det var imorse. Precis när jag skulle sätta på nya avsnittet på bussen imorse tänkte jag: shit vad nice med spelradion igen, det gör verkligen slutet på veckan lite bättre. Kommer bli perfekt när jag blir pappaledig snart att ha er som sällskap ibland!
Och då... Pow! Det känns nästan som om någon har gått bort, och i viss mening är det ju det. Något som vart en återkommande del varje vecka kommer nu abrupt och oersättligt att upphöra.

Men livet går vidare, det känns lite konstigt. Jag vet att ni inte känner mig, men det känns som att jag känner er ganska så bra nu. Även om kommunikationen är enspårig har vi umgåtts ganska länge nu. Jag har träffat en hel del sköna typer genom er och det utvalda gardet - som jag hoppas kommer leva vidare i framtiden.
Skulle även vara kul om att se på PSN ibland.

Tack för mycket nöje!

Better to burn out than fade away!
/blygarn

link6626 aug 2010q

Jag har en idé(eller det var Korvens idé):
Som en liten tribute till Spelradion kan väl alla sätta 5 stjärnor i iTunes!
Och då menar jag alla! Ja, även du som läser detta nu! Och informera alla dina kompisar att göra detsamma.

Och har man inte iTunes så laddar man bara ner det.

Enkelt sätt att visa uppskattning för alla dessa fina stunder dom gett oss. Johan och Kristian har ju spenderat oändliga timmar för vår skull. Då kan väl vi ge tillbaka 10 minuter var?

robiin26 aug 2010q

Det mesta har väl sagts. Väldigt oväntat och väldigt tråkigt. Amerikanska babbelpodcasts är ingenting mot vad Spelradion är. Kvalité, varje gång. Från mixningen till analyserna, från de hemskt spännande gästerna till de intressanta reportagen om allt möjligt. Men framför allt är det era personligheter, Johan och Kristian, som funkar otroligt bra tillsammans och som har gjort Spelradion till veckans höjdpunkt i några år nu.

Ni får en välförtjänt vila nu, verkligen välförtjänt. Men jag hoppas att det här inte är det sista jag hör från någon av er, eller McKorv, Martin, Fredrik, Angelica eller någon av alla sköna gäster.

Tack för allt!

eriik726 aug 2010q

Jag har uppskattat ert jobb med Spelradion något otroligt. Många onsdagen har varit höjdpunkten av veckan när ett nytt avsnitt finns tillgängligt på iTunes.

Tack för de här åren med Sveriges och kanske världens bästa podcast, alla kategorier. Lycka till!

eriik726 aug 2010q

Skrev lite fel men det får vara, eftersom det inte verkar gå att ändra inlägg i kommentarer?

Anonym26 aug 2010q

Jag kommer sakna er! =(
Tack för allt!

neptun26 aug 2010q

Finns en insamlingstråd här
http://loading.se/forum.php?thread_id=87312

Om alla lyssnare kunde bidra med en skitsumma som 10-20.- var så skulle vi få ihop de pengarna utan problem.

JackDaniel26 aug 2010q

Kan bara stämma in i sorgkören. Riktigt trist. Får hoppas att Kristian kommer med som gäst i Johans nästa projekt så vi får ett "Egentligen Riktiga Spelradion" att trösta oss med.

USKaratefighter26 aug 2010q

Bara några sponsorer kvar nu- Samla in för tjyvens!
Make it happen!

http://loading.se/forum.php?thread_id=87312

ColinZeal26 aug 2010q

Först när jag hörde i Podcasten att Spelradion skulle läggas ner så blev jag lite småirriterad. Detta har ju varit min onsdag/torsdag senaste 3 åren?!?! Nu då?

Men när jag hörde varför, så fick jag istället tårar i ögonen.

Såhär ska det inte vara.

Kristian (ÄNTLIGEN vet jag vem som är vem! :o)), du ska inte lida för att vi ska få våran fix.

Jag har själv varit i samma situation (260 timmarsmånader med två jobb alldeles för länge) och det tog ett år för mig att acceptera att jag borde tagga ner. Otroligt svårt. Min jämnåriga polare gick det inte lika bra för. Senaste 4 åren har han grävts ut från väggen och han är fortfarande inte helt framme.

Så det är bra att du drar i bromsen innan det är försent. Vi får ta det här, det finns utländska podcasts och möjligtvis svenska också. Men få är så sjukt proffsigt editerade och har så bra ljudkvalité som Spelradion. Ni har gjort ett sjukt bra jobb under åren. Plus att ni har genuina skratt när ni väl skrattar till. Inte som hysteriska Giantbomb eller SarcasticGamer. Ni har verkligen varit femstjärniga hela vägen.

Så, highlights? Det är väl en endaste som poppar upp i huvudet just nu.
När Kristian berättar om hur han spelade och träffade pervon i Second Life. Fick sluta jobba flera ggr för att jag skrattade så hårt. Helt sjukt roligt.
:)

Och som hyllning, fem stjärnor har jag redan gett i iTunes, så min hyllning kommer bli att låta Spelradion-feeden vara kvar i under Podcast.

Trots att den är tom.

Och kör ni den gamla hemska öppningslåten (yes, it is ;)) i sista avsnittet så kommer jag grina.

Ni har ju blivit mina "polare".
:-(

Mål väl grabbar, love you!

ColinZeal26 aug 2010q

Fan, stavfel o bristfällig grammatik. Så blir det när man "tittar" på fotboll samtidigt som man skriver något.
:P

neptun26 aug 2010q

Vilket är avsnittet när victor och christer stormar in och tar över? Måste lyssna på det igen, lätt bästa avsnittet :))

dumboleifi26 aug 2010q

@neptun

Avsnitt 90!

Jag tycker Kristian och Johan ska göra ett Gameplay-avsnitt nu, som det har pratats om så länge!

Tack för den här tiden förresten, det har varit väldigt trevligt :)

Oldgast26 aug 2010q

Tack för en fantastisk podcast! Jag har knappt kommenterat nånsin men jag har lyssnat under en väldigt lång tid. Känns tungt att Spelradion läggs ner men jag förstår givetvis beslutet.

Har många fina minnen från podcasten men håller med Neptun om att avsnitt 90 med Innan-avsnitt var det allra bästa. Det var vad man endast kan beskriva som podcast-magi.

Hoppas på att någon gång i framtiden få höra något mer av er.

Finns nog bara en sak kvar att säga nu:
Understand, understand,
understand, understand,
UNDERSTAND, UNDERSTAND...

Penpen27 aug 2010q

Tråkigt att höra, hoppas att Kristian kryar på sig.

Något som dock inte var tråkigt att höra var (förutom nyheten att ni slutar) veckans avsnitt!
McKorv i högform fick mig att bryta ihop i fnissanfall på bussen, i kön på ICA och vid ett övergångsställe fullt med gymnasieelever (som trodde att jag skrattade åt dem).

Sundance Kid27 aug 2010q

Vem ska nu promota EDF 2017?

Skogholm27 aug 2010q

En onsdag utan spelradion är en onsdag gjord av sorg och ensamhet. Tack för alla timmar ni lagt ner för att underhålla våra vilsna själar.

Tack och lov så kommer SUG leva vidare med det största hjärta som universum någonsin skådat.

// Your humble servant, Skogholm.

Jimmistone27 aug 2010q

Jag är väldigt nära att gråta nu :'(

wavefool28 aug 2010q

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej. Ni får inte. Ni kan inte. VAFAN!

wavefool28 aug 2010q

Ni har ju varit som ett par goda vänner under så sjukt lång tid nu. Fan.

AccoWand29 aug 2010q

Fett avsnitt.

redsolo29 aug 2010q

Det är synd att ni lägger ner, men jag har full förståelse för detta val och varför inte sluta när ni är på topp? Tack iaf för suveräna avsnitt som alltid är intressanta!. Bra jobbat gubbar, och ni är alltid välkomna tillbaka att göra något annat ;)

Kottiz29 aug 2010q

Riktigt tråkigt att ni lägger ner.

Pendlar mellan Dalarna och Stockholm väldigt ofta och Spelradion har alltid gjort den resan kännas mycket mycket kortare.

Snart kommer Victor Leijonpelle och Christer att starta sin egna lilla podcast kallad Spelar-radion och ta över den svenska podcast världen.

Lazarus 1 sep 2010q

Ja, ni det här känns riktigt tråkigt! Har följt er alla tre åren och det har förgyllt många resor, promenader och andra stunder. Har faktiskt varit er trogna sen Zlot-tiden och älskat allt ni tagit er till, men det här har blivit mer än erat erkännande. Tror många introducerades till podcastvärlden p.g.a. er. Jag har typ varit stolt på nåt konstigt sätt :)

Kommer aldrig glömma min resa till Indien på två månader när jag medvetet hade sackat efter lite i lyssnandet så jag skulle ha en drös med mig att lyssna på till resan. Era avsnitt dödade bland annat en 23,5h timmar (lyssnade inte alla timmarna :P) lång tågresa och gjorde den från en varm pest till någonting njutbart. Fick även med min respolare att lyssna på er den resan. Första gången jag lyssnade på er kommer jag heller aldrig glömma. Mycket minnen...

Vill bara säga ett otroligt stort TACK till dig Kristian som orkat redigera under alla dessa år. Helt otroligt imponerad över alla bakgrundsljud och små galenskaper du gjort i din redigering, som jag alltid uppskattat. Inte att förglömma vill jag ge ett stort TACK till Johan som spelat lika stor roll i det här. Ni är verkligen ett radarpar som kompletterar varandra och ert snack har varit avslappnat men ändå seriöst som ingen annan lyckats så bra med. En eloge.

Helt rätt att lägga ner dock, känn frid över det. Hotar det din hälsa så måste du ta tag i det. Ja, nu är det bara att gå tillbaka och lyssna på alla gobitar emellanåt då ;) Ha det gott

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.