Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Spelradion 

Spelradions Gamex-special 2010!

Lördagen den 6 november infann sig Spelradion på Gamex-mässan. Platsen var ett väldigt litet konferensrum. Deltagandet var fullkomligt överväldigande, och vi vill passa på att tacka alla som kom och lyssnade. Vi vill självklart också rikta ett stort tack till våra gäster Victor Leijonhufvud (Press2Play), oberoende spelexpert Mikael Zethelius, Christian Hedlund och Peter Kjellin (Radiogamer), Angelica Norgren (Xboxflickan), Emmy Zettergren-Lindkvist (Level 7), Emil O(lofsson), Martin Lindell (Dataspelsbranschen), Oskar Wolontis och Anders "McKorv" Jonsson.

Tills nästa gång. Mycket nöje!

Avsnittets längd: 2:33:15

Direktlänk:
Spelradions_Gamex-special_2010.mp3

Spelradion10 nov 2010 22:32Visningar: 295388  

« Till bloggen


Kommentarer

Ghorun10 nov 2010q

Jag var förbi under eftermiddagen men det gick då inte ens att ta sig in i rummet. Roligt att ni fanns på plats i vilket fall, även om jag övergav idén att ta mig in och gick ut och testade flera spel istället. :)

Winmau11 nov 2010q

Måste ha varit den bästa stämningen någonsin för ett spelradion-avsnitt. Var själv där och det kändes bara alldeles förträffligt [love]

Drinkel11 nov 2010q

Såg bilder på det i efterhand och hjälp vad sur jag ser ut. Det var ju bara för att man var lite obekväm med att stå så länge, avsnittet var jättebra :)

Johanz11 nov 2010q

Haha, åh, vilket skönt avsnitt. Oväntat bra och väldigt mycket bättre än erat gamla liveavsnitt. Förresten, vilket avsnittsnummer var det? Vore kul att lyssna nu och jämföra lite!

Men väldigt bra, kul med alla gäster och allt, önskar att man var där.

Nåja, slut med Spelradion nu antar jag, men kul att höra att Emil-O och Korven kanske i någon podcast! Ser fram emot det. :)

Det verkar ju ha varit rätt uppskattat, kan tänka mig att det här skulle bli poppis på fler mässor, även om kanske inte just ni anordnar. Det är kul att höra lite folk och lite sånt.

Fint avslut på det hela iaf, haha.

Nåja, ska försöka vara mer aktiv på krysslådan så kanske vi ses där! Vore kul att spela mer med er. :) Jag kommer nog vara lite sen att införskaffa Codblops.. Men förhoppningsvis är folk fortfarande aktiva in i december iaf!

Tobias Berg11 nov 2010q

Kul att få lyssna trots att man inte var där. Johan och Kristian är ju bäst i världen att sänka förväntningarna på sig själva. Efter att ha lyssnat förstår jag inte riktigt vad ni gnäller över i försnacket. Ingen som sitter inne på lite bilder? Vore sköj att se lite från spektaklet.

link6611 nov 2010q

Ja precis! Bilder och/eller filmer sökes!

Mycket bra och underhållande avsnitt! Tackar!

UfU__X11 nov 2010q

Det var fantastiskt kul, tack och bock till alla inblandade!
Tack också för den tid som varit. <3

Jimmistone11 nov 2010q

Jättemysigt var det! Jag är väldigt ovan att höra min egen röst :/ Jag låter inte så badass som jag vill..

USKaratefighter12 nov 2010q

Väldigt trevligt och roligt att se och höra alla live! Mässans höjdpunkt. Kände inte benen efter en stund trots att heltäckningsmattan var förhållandevis mjuk. men vafan. Tycker dock att trängsel är att föredra- blir ju trevligare och mer gemytligt än ett arena-event.

I övrigt-angående Mickes utlägg om skräckspel, porr och mat. Tycker att andningspauser, typ (save-rum i resident evil) är nödvändiga för att man ska orka med stressen som bra skräckspel trots allt innebär. Jag kanske är vek men kände mig helt sargad efter att ha intensivspelat dead space.

Riktigt jvla stark mat är inte så gott om man ska trycka i sig det timme efter timme efter timme utan en gnutta ris. Och att sitta framför streamad porr med bånge i 20 timmar är nog heller inte så kul, eller hälsosamt. Skräckpauser behövs, därför finns de.

Damage13 nov 2010q

Sjuuukt roligt :) Kommer alltid att minnas denna afton.

Mayhemic15 nov 2010q

Skitbra jobbat killar, grymt kul lyssning... Blev ju lyckat så in i den, så förstår inte det negativa snacket ni hade i början av avsnittet. Var stolta för fan. :D Får hoppas på en storartad gamex-special även nästa år, och då förhoppningsvis i en inte fullt lika trång lokal.

Notorious Gamer28 mar 2011q

Jag var i Gamex lördagen den 6:e November. :O

repli var också där. ^^

Alexander Rehnman24 jan 2013q

1

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.