Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Johan Lorentzon

37 Registrerad: 10 apr 2014 20:44 Senaste besök: I dag 20:25 Online: Nej

johlor30 johlor

Presentation

Är en kampsportare och tvspelare som spelat och slagits sen mitten av 80-talet. Kan räknas som en stofil bland CoD-generationen, men med åldern kommer visdom och det tror jag i alla fall att jag besitter även om jag inte kan quickscopa och häckla mina motspelare i senaste Call of Duty.

Jag är även pappa till en liten tjej på 5-år och har ett nytillskott på några veckor. Som tvspelsintresserad vill jag att mina döttrar ska kunna finna nöje i pixlar och 3d-modeller. Men under åren har jag förstått att det är svårt att vara en gejming-tjej. I många situationer är du som en fisk i en tank av hajar. Det är ett problem i spelmediet hur kvinnor ses på och detta rinner även över till hela communityn.

Är jag feminist? Folk säger det då jag vill ha jämställdhet. Är jag rabiatfeminist? Nä det är jag inte. Mitt agenda är bara att mina flickor ska kunna njuta av tvspel lika mycket som mig, bli tagen på allvar och slippa bli sexuellt trakasserad eller utmobbad för att hon råkar vara av det kvinnliga könet. På något vis är det min faderliga skyldighet.

Detta är vad jag vill tillföra in i spelmediet. Men jag vill göra det på ett konstruktivt sätt men även med glimten i ögat. Spel handlar ju trots allt om att ha kul! Nu kör vi!!

Åsikt Johan Lorentzon

FAVORITSPEL
för många för att nämna
FAVORITKONSOL
alla som har bra spel ;)
SPELAR JUST NU
The Elder Scrolls Online
LÄNGTAR EFTER
sommaren
GILLAR
rättvisor
OGILLAR
orättvisor
TITTAR PÅ
Game of Thrones
LYSSNAR PÅ
Metal
FRITID
BJJ