Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

FabianThorin

Registrerad: 1 mar 2017 13:29 Senaste besök: 1 mar 2017 20:24 Online: Nej

Enköping FabianThorin

Presentation

Vem är jag?

En av de tusentals rösterna som försöker göra ljud i en industri dominerad av Newell Gudar och indie-profeter. En ung man med ett par högskolepoäng i engelska och en 100% playthrough av Dragon Age Origins på min ps3'a. En jobbsökare med lite bättre att göra än att prata om sin favorithobby på internet.

Vad handlar bloggen om?

Gissa tre gånger och bli förvånad: Tv-spel! Saker som jag spelat nyligen, spel som jag älskat, hatat, ratat och lagt alltför mycket tid på. (Eller för lite.) Mer specifikt så förstår jag mig på design, teman och story så förvänta dig inga specs eller analyser på FOV sliders och hoppas istället att det kommer inkludera någonting milt interessant någonstans i mitt senseless babble av nitpicking och överanalysering.

Varför ska du bry dig?

Fuck if I know. Jag är bara här för att dela med mig av min åsikt i hopp om att kunna tillföra någonting till en industri som är lika mycket nöje som film, lika mycket konst som tavlor och lika mycket sport som fotboll. En industri vars journalism kan vara kritiskt analyserande och intellegent kommenterande eller bara använda värdelösa ranker som dom klistrar på spel för att öka deras HYPE värde. Host. No man's sky.*

Åsikt FabianThorin

FAVORITSPEL
Shovel Knight
FAVORITKONSOL
ps4an
SPELAR JUST NU
Witcher 3
LÄNGTAR EFTER
Kingdom hearts 3
GILLAR
Hundar
OGILLAR
Katter
TITTAR PÅ
Anime?
LYSSNAR PÅ
Kendrick Lamar
FRITID
Kaffe