Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Tomas Engström

Registrerad: 29 apr 2005 14:13 Senaste besök: I dag 14:21 Online: Nej

Umeå http://www.youtube.com/ConraDargoRecenserar

Presentation

Tomas "ConraDargo" Engström

Right, efter att ha blivit skribent och internetkändis (även utanför Loading) så borde man kanske säga någonting om sig själv.

Spel av alla dess former = [love] Sällskapsspel, konsolspel, datorspel, figurspel - you name it. Mobilspel också. Man ska vara öppen för allt tycker jag, det blir bara roligare så. Det kan ju ändå inte bli värre än att man plockar upp någonting och känner "nä, det här var inget för mig" - men då har man åtminstone provat. För ett spel är ju inte ett spel är ett spel, utan det finns någonting för alla på samtliga plattformar känner jag. Så länge som man inte bara ger upp utan någon egentlig anledning annat än "vill inte".

Att skriva är jag bra på, i synnerhet att skriva mycket. Detta har ni säkert redan märkt vid det här laget och om inte så föreslår jag att ni kikar på mina bloggar om Dokapon Kingdom (2008 års stora sleeper-hit på Wii), StarCraft: The Board Game (jepp det finns ett sällskapsspel om det fantastiska strategispelet) eller min episka sällskapsspelstråd och Loadings officiella tråd om Animal Crossing till 3DS. Dessutom publiceras den 1:a varje månad en lista på kommande 3DS-spel - med kort information om de titlar som jag anser vara värda att kika närmare på.
Sist men långt ifrån minst har jag ju även skapat ett kortspel av livet på detta forum, även om det nu inte tog sig förbi teststadiet (men det är ju aldrig försent att ändra på detta och återuppta projektet).
Utanför Loading skriver jag också en del, på DigitalEscape.se som jag och en vän till (Danny Ahrling) har skapat tillsammans med vårt servertroll Ted.

I övrigt vill jag tillägga att jag är en riktigt trevlig prick. Säkerligen en av de trevligaste prickar som ni någonsin kommer att få stifta bekantskap med.
Och det tycker jag att ni ska komma ihåg på er dödsbädd när ni reflekterar över livets goda, att den där Tomas "ConraDargo" Engström som ni kände på Loading.se, han var allt fin han.

Kom ihåg att uppföra er, vara öppna för allt på spelmarknaden och att Yoda inte är mer död än Elvis.

Åsikt Tomas Engström

FAVORITSPEL
Flashback
FAVORITKONSOL
För svårt...
SPELAR JUST NU
Animal Crossing: New Leaf
LÄNGTAR EFTER
Starbound
GILLAR
RPGs är en klar favorit
OGILLAR
Faktiskt Mario, en del ><'
TITTAR PÅ
Anime
LYSSNAR PÅ
Mest pop/rock
FRITID
Fitnessträning till bristningsgränsen